T*I*S: Make Up For Ever Summer 2014


RO: Continui seria de noutati pentru vara 2014 si de data aceasta am sa vi le arat pe cele de le Make Up For Ever. Insula lor in cadrul vizionarii noutatilor de vara de la Sephora a fost unul dintre punctele de maxima atractie pentru mine si mi-a captat atentia minute in sir. Am stat si am studiat, incercar si discutat despre fiecare dintre noutati in parte iar acum a veit vremea sa va impartasesc si voua.


***
Gama Aqua

Vara, poate mai mult ca oricand, suntem in cautare de produse care sa reziste intreaga zi in cele mai aprige conditii, sa nu se stearga, estompeze sau intinda, fara retusuri. Stiati ca gama Aqua a fost creata pentru a intruni anumite proprietati?

Pentru spectacolul ei subacvatic Sirella, Muriel Hermine, campioana la inot sincron, avea nevoie de un machiaj care nu numai ca trebuia sa fie impecabil, dar trebuia sa ramana asa pe tot parcusul spectacolului. Din fericire, si noi ne putem bucura acum de produsele Aqua, cele mai populare ale brand-ului de la lansarea gamei in 1984.

"...with AQUA we found the formula for waterproof, element-proof, smudge-proof makeup. Bold, “hot” pigments that stay the course, and natural looks that stay looking natural until they are taken off. It was created to work in extreme conditions – by Olympic athletes, ice skaters and dancers who exert themselves under hot lights - but, I’m happy to say, it looks pretty beautiful on dry land too."  Dany Sanz

Iar in aceasta vara, gama Aqua se imbogateste cu produse  si nuante noi.

Aqua Smoky Extravagant Mascara
 Un rimel waterproof ce ofera un negru intens si rezistenta in cele mai dure conditii. Formula promite alungire si volum de la radacina pana la varful genelor iar aplicatorul va permite aplicarea rimelului pana si pe cele mai fine gene.

Aqua Matic



Noile creioane de ochi Aqua Matic sunt waterproof si smudgeproof, au o textura cremoasa care le face usor de aplica, sunt retractabile, au ascutitoare si gama de culori este foarte variata, de la culori inchise, la culori aprinse dar si nuante "cuminti".



New Aqua Rouge Bois de Rose Clair

***

Pe langa noutatile din gama Aqua, Make Up For Ever a mai pregatit pentru vara lui 2014 noi nuante pentru gamele Rouge Artist Naturel si Rouge Artist Intense si are o formula imbunatatita a spray-ului pentru fixarea machiajului Mist & Fix.



Daca va mai amintiti articolul 10 Noutati tentante de la Sephora, aveam acolo o poza cu multe, multe swatch-uri pe care am s-o reiau pentru a va dezvalui minunile colorate de pe mana.


Acestea ar fi noutatile Make Up For Ever pentru vara, ce va tenteaza?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram