2 Oje rosii

stanga: Pure Seduction / dreapta: Valentine

RO: Nu v-am mai aratat o oja de cam mult timp asa ca am zis sa rectific situatia si va prezint azi, nu una, ci doua oje rosii superbe de la Melkior.


Stiam de ojele Melkior de ceva timp deja insa, pana sa primesc Pure Seduction cu ocazia #decemberbeautybloggersmeeting2, nu incercasem niciuna. Atunci am primit Pure Seduction, un rosu foarte frumos, cu un subton usor corai care m-a cucerit din prima, si nu numai pe mine. Ulterior, aka azi, aveam sa aflu si de ce m-a fascinat culoarea atat de mult.

Consistenta ojelor este minunata, pot fi aplicate intr-un singur strat si au un luciu deosebit dupa cum puteti observa si in poze. Top coat nu am aplicat.

Cealalta oja este Valentine, oja special lansata cu ocazia Sfantului Valentin. Seamana foarte mult cu Pure Seduction dar fara acel subton corai, aplicate una langa alta, nu se observa diferente decat daca stai sa le studiezi atent. Insa ambele oje imi plac foarte mult, am si eu alte oje rosii pe langa OPI. :))

Astazi, facand poze, m-am gandit sa compar ojele cu cateva dintre OPI-urile rosii. Surpriza! Pure Seduction e un dupe pentru Red My Fortune Cookie, una dintre cele mai dorite oje ale mele. Nu pot decat sa ma bucur avand in vedere ca RMFC o am in varianta mini, cred ca d-asta mi-a si placut atat de mult Pure Seduction atunci cand am vazut-o. Valentine in schimb, nu seamana cu nimic, poate fi doar o varianta mai deschisa a ojei Big Apple Red.

OPI Red My Fortune Cookie vs Melkior Pure Seduction

Gasiti ojele in magazinele Melkior la pretul de 29 lei iar gama de culori este destul de variata.





Cum vi se par ojele? Voi ati incercat pana acum oje Melkior?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

11 comments:

  1. Pe mine m-au surprins tare placut si pe viitor sigur am sa mai incerc alte nuante! Ambele sunt absolut superbe.

    ReplyDelete
  2. Eu deja am wishlist de la ei, 'Valentine' m-a convins de tot. E atat de cremoasa si lucioasa, o ador!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si pe mine m-au impresionat, din aceleasi motive.

      Delete
  3. nu vad nici o diferenta! :)) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well...I know :)) Diferentele abia se observa in realitate, in poze se pare ca nu, poate doar una langa alta, dar Pure Seduction e usor mai corai, crede-ma pe cuvant. ;)

      Delete
  4. Åži eu le văd la fel, deÅŸi parcă Valentine vine cu o notă uÅŸor mai intensă! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca asa e, daca le dai pe unghii pe amandoua, alternand ojele.Dar trebuie sa te uiti atent la ele ca sa observi. :D

      Delete
  5. Arata bine ojele :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram