T*I*S: Real Techniques 2014


RO: In 2013 parca a explodat internetul cu Real Techniques, le-am vazut mentionate cam in tot ce urmaresc eu on-line si nu sunt surprinsa de asta pentru ca sunt pensule foarte bune si mult mai accesibile ca pret pe langa alte brand-uri renumite. Asa ca, sunt sigura ca veti fi interesate sa vedeti ce pensule au pregatit Real Techniques si Sam Chapman pentru 2014.


De la lansare pana acum, nuau mai scos decat seturi noi, dar iata ca acum au aparut deja in SUA 4 pensule individuale noi-noute.
  • Retractable Bronzer Brush 13$ - face parte din seria your base/flawless si este o pensula destul de mare, flat top duo-fiber retractabila deci perfecta de tinut in geanta. Sam o recomanda pentru aplicarea pudrei bronzante, pudrei normale (de exemplu in timpul zilei, cand retusati machiajul) sau a fondului de ten pudra.
  • Silicone Liner Brush 6$ - din seria your eyes/enhanced si fiind din silicon, nu absoarbe deloc produs si isi pastreaza forma. 
  • Retractable Kabuki Brush 10$ - roz inseamna seria your finish/perfected iar pensula este retractabila si este tesita. Seamana foarte mult ca forma cu cealalta pensula kabuki, dar perii sunt ceva mai scurti.
  • Retractable Lip Brush 6$ - tot roz, pensula de buze cu varful rotunjit si perii mai lungi. Fiind retractabila este si ea perfecta de tinut in portfard in caz ca aveti nevoie de retusuri. (Eu tin mereu in portfard pensula de buze, in caz de orice :) 
Preturile afisate sunt cele de pe site-ul Real Techniques si, asa cum am mai scris, in SUA au aparut deja in magazine, ULTA de exemplu. Dar eu astept sa le aduca pe iHerb unde sigur vor avea aceleasi preturi si, mai mult ca sigur, ca le vor aduce si cei de la Makeup Shop.

Imi place ideea de a lansa pensule retractabile dar pe mine m-ar tenta cel mai mult pensula de tus, Real Techniques chiar duceau lipsa de o pensula buna de tus, iar aceasta pare a fi raspunsul.

Cum vi se par noile pensule?

*poze si informatii via realtechniques.com

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Pe mine ma tenteaza pensula de buze. Pare si tare frumusica. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu ma gandeam ca arata bine pensula de buze :)

      Delete
  2. Pensula de buze ma tenteaza, sper sa o gasim mai repede pe iherb :)

    ReplyDelete
  3. Am o pensula retractabila Sigma pe care o foloseam pentru pudra si o purtam in geanta... doar ca intre timp am "descompus-o" in toate bucatile posibile si ma cam chinui cu ea. Asa ca si eu sper sa apara repede pe Iherb, sa am pretext pentru o noua comanda. :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi-ar trebui ceva de tinut in geanta, eu n-am prins-o pe Miss Taylor (parca asa ii zicea, nu?) :( pentru ca acum sunt cu mini kabuki Ecotools

      Delete
  4. Si pe mine ma tenteaza pensula de buze :D Sper sa fie disponibile pe MakeupShop in curand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu cat de cyrand ar fi dar cu siguranta am sa dau de veste atunci cand o sa le vad atat pe iHerb cat si pe MKS

      Delete
  5. Pe cea de buze as incerca-o si eu dar toate sunt pretty! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram