Zoya PixieDust Vespa - praf de zane pe unghii


RO: De cateva zile tot vreau sa va arat prima mea oja Zoya, una superba si...texturata. :) De la inceput as vrea sa va spun ca pozele efectiv nu-i fac dreptate, nu redau sclipirile si aspectul special al acestei oje.

Dar, sa nu o iau prea repede inainte, PixieDust este colectia de oje texturata a celor de la Zoya si practic vinovata pentru caderea mea in acest trend. Parca v-am mai povestit ca nu eram inebunita dupa primele Liquid Sand aparute la OPI, cele din prima colectia Mariah Carey. Apoi au tot inceput sa apara oje texturate la alte brand-uri, eu am avut aceeasi reactie, pana mi-au cazut ochii pe prima colectie PixieDust, cea din primavara. Mi s-au parut speciale si originale culorile prin faptul ca erau preponderent pasteluri, fata de culorile tari ale celorlalte brand-uri, iar numele colectiei nu putea fi mai bun pentru a le descrie: praf de zane.


Vespa face parte din acea prima colectie, un verde pastelat superb cu sclipici argintiu, o oja care-ti ia ochii atunci cand o vezi pe unghii, cu sau fara top coat. Are o consistenta subtire si pentru a fi complet opaca trebuie sa o aplicati in 3 straturi. Cu cat mai subtiri straturile, cu atat mai putine sanse sa va stricati manichiura inainte ca ea sa se usuce complet.

Eu am cumparat-o de la Romexpo de la standul Zoya, cu 29 lei. Sincer, pacat ca oamenii care se se ocupa de acest brand nu-i fac tocmai o reclama buna prin atitudinea ostila fata de noi, posesoarele de bloguri de beauty dar si in general. Drept urmare, nici nu stiu cum se numeste firma. In orice caz, Zoya gasiti si la Roxana aka Beauty in the bottle, la pretul de 39 lei.

Dar sa trecem si la poze.





Iata si celelalte oje din colectia PixieDust Spring 2013, trebuie sa recunosc faptul ca prima optiune a fost Nyx dar nu mai era. :(

stanga-> dreapta: Dahlia, Nyx, Vespa, Godiva, London, Chyna (in mijloc)

Zoya PixieDust Summer 2013

Zoya PixieDust Fall 2013
Ce ziceti de Vespa?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Intotdeauna ojele de la Zoya Pixie Dust m-au fascinat, sunt foarte frumoase :)

    ReplyDelete
  2. Este superbă, nu încape nici urmă de îndoială! :-)

    ReplyDelete
  3. Ca este superba, noi suntem obsedate de ele. :)

    ReplyDelete
  4. Are o culoare tare frumoasa!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram