The Procrastinating Beauty Blogger Tag

cute pic via

RO: In primul rând, nu, nu am dispărut din nou, doar că în ultimele zile nu am prea avut acces la net ÅŸi nici timp de pozat. DeÅŸi îmi promiteam în fiecare seară că dimineaţă am să mă trezesc mai devreme ÅŸi-am să-mi fac timp pentru poze, dimineaţă era altă poveste. Dar îmi intru eu în ritm. Apropo, ca să vedeÅ£i, ÅŸi se ÅŸi leagă amânatul ăsta cu subiectul lepÅŸei de azi. :))


Deci, pentru azi m-am gândit să onorez leapşa primită de la draga mea Ioana şi să vă dezvăluiesc scăpările mele (mici) la capitolul îngrijire. :P

1. Numeşte o etapă de înfrumuseţare pe care o faci rar.

Aş spune aplicarea cremei de corp însă, am lucrat mult la ;acest aspect aşa că am să spun că aplicarea măştilor de păr este ceva ce fac foarte rar, deşi stă amestecul de uleiuri gata pregătit, ba l-am pus şi într-un recipient cu atomizor ca să-mi fie şi mai uşor să-l aplic. Dar, de fiecare dată, mă grăbesc să mă spăl pe cap şi uit complet. Şi tot timpul spun că trebuie să mă mobilizez şi la următoarea spălare să nu mai sar peste acest pas.

2. ÃŽÅ£i speli pensulele de machiaj cu regularitate?

Dap, o dată pe săptămâna. În general nu variez mult paleta de culori iar pentru fond de ten şi fard de obraz am mai multe pensule deci dacă schimb produsul pot foarte uşor să schimb şi pensula. Sau, pentru pensulele de ochi am un recipient cu atomizor în care am pus alcool izopropilic, dau un puf, două pe ea şi gata-i pensula pentru o altă culoare.

3. Cât timp rezişti cu ojă sărită pe unghii?

Oh, nu se poate aşa ceva! Eh, mai păcătuiesc şi eu din când în când, în general refac imediat manichiură însă, s-a mai întâmplat să fiu plecată şi să nu am nici măcar dizolvant de unghii. Shit happens, what can I say? :P

4. Cât timp îţi ia să cumperi un nou produs de beauty, dacă ai nevoie de el?

Am păţit-o în trecut să nu iau la timp anumite produse pe care le consideram esenţiale şi apoi să număr zilele până să pun mâna pe ele, deci, dacă e ceva important, deodorant, şamponul preferat, produsele de îngrijire a tenului, dizolvant de unghii :D, iau în general chiar dinainte. Pentru restul, sigur am o alternativă prin casă.

5. Care este cel mai rău obicei beauty?

Hm...cred că faptul că din când în când îmi mai zgârmăn câte un coş. Uneori nu mă pot abţine. :D

6. Numeşte un lucru nelegat de beauty pe care îl amâni mereu?

Nenumărate, am un talent în a lasa lucrurile pe ultima sută de metri.

7. Când te pregăteşti de ieşit, laşi arabjarea pe ultima sută de metri?

Eh, asta nu chiar, pentru că îmi place să fiu punctuală, se mai întâmplă, dar în general încep să mă aranjez cam cu o oră înainte de placre.

8. Poţi să faci limitări de shopping (project pan)?

Deşi nu am abordat un astfel de subiect pe blog, au fost perioade în care mi-am propus astfel de limitări, în special la oje. Chiar sunt în cursul unui "project pan" şi aş putea spune că merge destul de bine. :)

9.Cât de organizate sunt colecţiile tale de machiaj şi oje?

Cea de oje este exemplar aranjată, într-o cutie de carton drăguţă, în funcÅ£ie de brand ÅŸi  mărime. :D ÃŽn schimb, la produsele de machiaj nu stau chiar atât de bine, sunt organizate în sensul că ÅŸtiu unde e fiecare produs ÅŸi totuÅŸi produsele sunt mai împrăştiate, am produsele pe care le folosesc regulat într-un loc, celelalte în altul, produsele de buze de sezon într-o cutie la îndemână, celelalte băgate în altă prin spatele dulapului. Iar împărÅ£itul asta mă determina să folosesc mai mereu aceleaÅŸi produse ÅŸi să le las uitate pe celelalte.

***

VedeÅ£i, nu e  chiar aÅŸa rău, mai am de lucrat pe ici pe colo, prin punctele esetiale. :P

Voi ce amânaţi, ce lăsaţi pe ultima sută de metri?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Sa ne povestesti despre project pan, mie imi starneste interesul cu siguranta.
    Beauty related, si eu uit de mastile pentru par. Iar in general, uit la greu. Noroc cu listele sa mai motiveze si sa-mi aminteasca ca-i "musai sa...". :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, poate am sa fac un articol despre project pan-ul meu :)

      Delete
  2. Fain tag-ul, am observat multe asemanari intre noi doua... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doar ca tu esti mai constienta cu mastile de par. Apropo, te invit si pe tine sa-l faci :*

      Delete
  3. Pot sa confirm ca este intotdeauna punctuala. Chiar si cand eu intarzii foarte, foarte mult ..din pacate :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram