Monthly review: Octombrie 2013

RO: Era o seară obişnuită, pregăteam o postare pentru blog când m-a lovit inspiraţia (şi nici măcar nu eram în duş, acolo sunt mereu foarte creativă şi mă enervez că nu am cum să notez ideile), am vrut să schimb şi să dau o nouă formă postărilor clasice de produse preferate ale lunii.

Sper să va placă noua structura pe care vă las acum s-o descoperiţi.

***

Octombrie pe Instagram (@sihayasworld)


Am făcut puÅ£in shopping: am pus în sfârÅŸit mâna pe mult-visatul ruj MAC Riri Woo (whoop! whoop!), am revenit la lotiunea 2% BHA de la Paula's Choice (*review*) &I still love it ÅŸi am vrut să încerc rimelul Maybelline The Colossal Waterproof de care, Ã®nsă, nu sunt impresionată.


În ceea ce priveşte evenimentele, în ordine inversă: am avut ocazia să particip, la invitaţia Dianei, la seminarul organizat de cei de la L'Oreal Paris România şi să absorb o parte infimă din cunoştinţele lui Alexandru Abagiu, mi-am îndeplinit dorinţa de a-mi personaliza o ciocolată la Heidi Chocoworld şi am aflat mai multe detalii despre CANAH, despre produsele lor şi despre beneficiile cânepii.



Am purtat pe unghii Zoya PixieDust Vespa, OPI A Good Man-darin Is Hard To Find (*swatch*) şi San Tan-tonio iar în materie de machiaj am ales unul "vampy" şi plin de burgundy pentru petrecerea de 3 ani FMWG.


M-am delectat cu multe ceaiuri, cacao cu lapte, varianta picantă şi am încercat reţete Dukan noi, cum ar fi aceste brioşe cu ton (*reţeta*) pe care eu l-am înlocuit cu macrou.

Faves


1. Maybelline Color Tattoo in On &On Bronze

Nu cred că este de mirare că se regăseşte printre produsele preferate, l-am folosit foarte des în ultima lună, mai ales pentru machiaje rapide. Aplic puţin cu degetul pe pleoapă, estompez marginile cu o pensula "fluffy" şi gata. În plus, rezistă destul de mult şi bine fără primer, ideal atunci când te grăbeşti.

2. Collection Lasting Perfection Concealer in Fair

Poate l-aţi văzut la englezoaice, este o nebunie cu acest produs şi abia reuşeşti să-l găseşti în Boots deşi, comparativ cu alte produse poate nu e chiar o minune: nu mi se pare că acoperă chiar perfect semnele sau coşurile şi are o consistenţă densă pentru zona de sub ochi. Însă, eu am început să mă înţeleg cu el chiar bine în ultimul timp şi cum i-am dat de cap în ceea ce priveşte aplicarea, l-am folosit mereu pentru zona cearcănelor. Nuanţa Fair este chiar mai deschisă decât tenul meu (dacă vă vine să credeţi!) şi iluminează frumos zona în timp ce ascunde cu brio cearcănele.

3. Bdellium Tools Brush 785 Tapered Blending

Eu am varianta ce face parte din Bamboo Series şi are 100% peri sintetici. O pensulă minunată ca formă şi utilizări, a ajuns printre preferate pentru că-mi place la fel de mult s-o folosesc atât pentru estomparea lui On&On Bronze dar şi a anti-cearcănului Collection.

4. Rimmel Lasting Finish Matte by Kate in #107

O altă achiziţie a lunii şi vişiniul pe care mi-l doream pentru această toamnă. M-am tot învârtit şi razgandit dacă să-l iau sau nu dar mă bucur că am făcut-o într-un final.Wine lips anyone? :D

5. OPI Tiny Takeouts

Pentru că nu m-am putut opri doar la una dintre cele 3 culori. Le-am purtat pe toate trei şi toate trei îmi plac la nebunie. Deci, ca să nu fac discriminări, tot setul intră la preferate, inclusiv top coat-ul RapiDry.

Top 5 articole

În ordinea vizualizărilor, iată cele mai citite articole pe blog din luna Octombrie
  1. Zece trucuri pentru sezonul rece
  2. Ins and Outs #1 (teoretic, am sărit numărul 2, pentru că era un Promoţii tentante în DM, nu cred că era cazul să-l includ, mai ales că nu era cel mai recent din serie :D)
  3. September's Faves
  4. O schimbare minoră cu efecte neaşteptate (wow, în doar 2 zile a reuşit să ajungă în top)
  5. Demachiere cu L'Oreal

***

Şi cam acesta ar fi noua rubrică lunară la care m-am gândit, e posibil să mai adaug ceva dar am vrut să văd întâi cum vi se pare.

Vă place mai mult? Dacă da, aţi vrea să mai vedeţi şi altceva în postare pe lângă cele 3 categorii? Sau vreţi clasicele postări înapoi?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

21 comments:

  1. Imi place ideea ta!
    Si eu am o pensula Bdellium Tools si sunt foarte incantata de ea! Am rugat pe cineva sa imi aduca si mie anticearcanul Colection, sunt tare curioasa cum este!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay! :) Ma bucur ca-ti place pensula Bdelllium, chiar am recomandat-o zilele astea ca alternativa la Sigma E25 iar secretul cu anticearcanul Collection e sa-l blenduiesti repede pentru ca e un fel de Colorstay al anticearcanelor. :D

      Delete
  2. Mi-am luat si eu rimelul Collosal si nici pe mine nu m-a impresioanat :|. O sa iau si varianta normala sa vad daca e la fel. Daca nu..e o problema mare :)). Va trebui sa ma reorientez.
    Iar rujul e demential - l-am pus pe lista si plec sa-l vanez (zilele viitoare I mean.. :)) ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Succes la "vanatoare" atunci, sper sa-ti placa si tie la fel de mult.

      Sa stii ca am avut si varianta Colossal Ultra Black (parca asa ii zice) si comparativ, cel normal iese castigator. Ca rimel Waterproof iti pot recomanda The Rocket de la Maybelline, rezista dar e si un chin sa-l demachiezi. :)

      Delete
  3. Imi place postarea structurata asa :)

    ReplyDelete
  4. imi place articolul, excelent si usor de urmarit! sunt tare curioase de pensuele Bdellium, le-am pus pe lista. te pup :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca-ti place, chiar am vrut sa fie usor de urmarit si nu foarte incarcata. Cat despre pensule, par foarte misto din cate am mai citit despre ele (eu o am doar pe 785) si au preturi destul de ok, in plus e misto ca le poti achizitiona individual. :D Pup :*

      Delete
  5. Imi place noul format, sa-l pastrezi! Oja zoya vespa este la superlativ!!

    ReplyDelete
  6. Ma dai pe spate de fiecare data cu postarile tale si modul cum le aranjezi, if you know what I mean. Mi-ar placea sa fiu si eu asa creativa ca tine...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awww :">, ce compliment frumos, multumesc doamna :*

      Delete
  7. Unde se gaseste magazinul Boots in Bucuresti? As vrea sa achizitionez Collection Lasting Perfection Concealer.
    Mi se pare o idee buna noul mod de prezent.

    Succes in continuare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din pacate, nu exista Boots in Romania :( , singurele optiuni pe care le-am gasit eu pana acum pentru a pune mana pe concealer sunt ori sa-l iei sau sa ti-l ia cineva din Anglia, ori pe ebay l-am vazut, dar nu am apucat sa caut daca exista seller-i care trimit si in Romania.

      Delete
    2. Am sa-i dedic un articol si atunci voi cauta exact cum putem avea acces la el si in Romania.

      Delete
    3. Multumesc pentru raspuns.
      De abia astept articolul. :)

      Delete
  8. E fain tare Collection, dar eu il folosesc pe eventualele semne, nu am reusit sa-i dau de cap pe cearcane, mi se pare ca incarca... Dar am niste pensule noi, cu ele n-am incercat si poate ne spui si tu secretul tau! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Secretul meu e ca lucrez repede cu el, that would be it. :) Si eu am avut initial probleme cu aspectul incarcat, oricum, nu inteleg isteria asta cu el.

      Delete
  9. Mie imi place Collection 2000, dar numai si numai daca hidratez inainte zona foarte bine! Si noul formatul este tare fain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pey si mie imi place, ca doar nu degeab l-am pus aici :) , dar nu are tocmai cea buna consistenta pentru un anticearcan, fiind asa dens, de obicei merge ceva mai light si hidratant sub ochi.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram