Un demachiant bun intr-un ambalaj prost


RO: Eu mă tot chinuiesc să le dau de cap pozelor pentru alt articol dar zău că nu m-am putut abţine, de mult îmi doresc să scriu despre acest subiect dar iniţial am zis că o să scriu ceva mai încolo.

Este vorba de demachiantul pe care îl folosesc în fiecare seară pentru demachierea ochilor, de când am schimbat rimelul ÅŸi am trecut la Maybelline The Rocket Waterproof (care, by the way, I <3 it) am descoperit că Bioderma Sensibio H2O nu face faţă. Yap, you've heard read it! AÅŸa că m-am dus frumos la dulapul meu  cu cosmetice ÅŸi am scos la înaintare demachiantul bifazic Farmec, cel nou, cu ulei de argan, îl cumpărasem acum câteva luni, atunci când rămăsesem fără Sensibio ÅŸi încă nu mă reaprovizionasem.


Dar să revenim la demachiantul în cauză, cam asta scrie despre el pe site-ul Farmec:
ÃŽndepărtează cu uÈ™urință machiajul waterproof, praful ÅŸi impurităţile de pe suprafaÅ£a pielii, având în acelaÅŸi timp ÅŸi efect hidratant. Asocierea Uleiului de Argan cu Pantenolul joacă un rol esenÅ£ial în emolierea, regenerarea ÅŸi calmarea tenurilor sensibile, deshidratate.


Nu am să fac o analiză amănunÅ£ită pe text, oricum îl îndepărtezi repede, deci o dată îndepărtat s-a dus cu toată emolierea ÅŸi hidratarea lui, dar vă spun că se descurcă bine la îndepărtarea rimelului waterproof, nu agreseaza ochii, nu e nevoie să frec, nu mă trezesc cu gene căzute atunci când mă demachiez, nu am ce să-i reproÅŸez din acest punct de vedere.

Dar, cum poţi pune un produs bun într-un ambalaj de toată jena? Orificiul prin care curge produsul este atât de mare încât de fiecare dată când îl foloseam ajungea ulei pe dischetă dar şi pe lângă, tocmai din cauza ambalajului, şi mă enerva chestia asta atât de tare. Ah, şi folia lipită pe el s-a dezlipit pe la margini, din câte veţi vedea şi în poze.

Într-un final am ajuns să transfer demachiantul într-un spray că să-l pot folosi şi eu mai bine.

În concluzie, e bun demachiantul, ambalajul este prost conceput şi nu cred că îl voi mai cumpăra vreodată pentru că nu am chef să stau să-l mut de fiecare dată. Din punctul meu de vedere, degeaba ai un produs bun dacă ambalajul nu este practic/igienic/uşor de folosit. Data viitoare voi cumpăra direct Balea şi am scăpat de problemă.

PS: Trebuie să aveţi în vedere că fiind un demachiant cu ulei, va lasă o peliculă uleioasă la suprafaţă pielii. Pe mine nu mă deranjează cât de puţin pentru că imediat după mă spăl pe faţă, dar ştiu că sunt persoane care nu suportă senzaţia asta.


Produs Farmec Demachiant ochi ÅŸi buze cu ulei de argan
Adresabilitate
ten uscat, sensibil
Textură and miros uleioasă; miros uÅŸor sintetic
Cantitate
200 ml 
Expiră  12 luni de la deschidere
Ingrediente 
Water, paraffinum liquidum, isopropyl myristate, cyclomethicone, glycerin, panthenol, argania spinosa kernel oil, polyaminopropyl biguanide, CI 61565
 Rezumat
+ curăţă eficient rimelul waterproof
--- ambalaj foarte prost

 Unde cumpăr nu ÅŸtiu, în principiu hypermarket-uri, plafar, farmacie, eu l-am luat de la un butic de la metrou, pe atunci se găsea greu spre deloc
 PreÈ› 10-13 lei
Rating:

după cum ziceam, eticheta dezlipită

şi recipientul în care am transferat demachiantul, acum e foarte practic, agit bine şi "spray-ez" pe o dischetă demachiantă

că să vă faceÅ£i o idee despre ce vorbesc, sper că se observă diferenÅ£a

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

15 comments:

  1. Se observa diferenta.Nu l-am folosit pana acum

    ReplyDelete
  2. nu l-am vazut pana acum. dar nici n-o sa am ochi pentru el!! :))

    ReplyDelete
  3. Si eu il am si asa ma enerveaza, ca numai pe langa imi curge mereu. De curatat curata bine, dar entru mine este si prea uleios.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, deci nu eram singura cu problema asta. :(

      Delete
  4. buna idee, cred ca asa am sa fac si eu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. atunci ma bucur ca ti-a fost de ajutor ideea mea :)

      Delete
  5. Sunt perfect de acord, am detestat ambalajul pana la ultima picatura :)) Si apoi am revenit spasita la Balea...

    ReplyDelete
  6. Nu l-am incercat pentru ca am inteles ca se separa la fel de repede ca cel de la balea. Eu as fi cautat unul la un pret acceptabil, fara iritanti dar care sa nu se mai separe asa repede. Oare am sanse?

    PS: si eu iubesc rimelul ala. l-am luat acum o luna de la un stand din afi dupa ce m-au atras niste doamne in mrejele lor si m-au vrajit cu vorbe.

    te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sincera sa fiu, nu ma mai deranjeaza acum ca se separa repede, adica dupa ce agit tubul apuc sa dau cateva fasuri apoi agit din nou si dau pe cealalta parte a dischetei. Cred ca daca nu l-as fi mutat m-ar fi enervat si pe mine.

      Demachiant bifazic bun mai era cel de la Yves Rocher, dar nu stiu cat de repede se separa, poti cauta. Bine, nu-i la fel de ieftin dar stiu ca era si o cantitate mai mare.

      Pup :*

      Delete
    2. Da, l-am incercat si pe el si chiar nu se separa repede. De fapt din cauza lui am devenit pretentioasa la capitolul asta. Dar speram la o varianta mai budget friendly. Dar e ok ca deocamdata sunt multumita de demachiantul celor de la the balm.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram