Beauty bloggers meeting


RO: Articolul de azi  e mai special È™i primul de acest fel aici pe blog. Dacă nu aÈ›i apucat încă să cititi la colegele mele din blogosferă încă, este vorba de o întâlnire care a avut loc în acest weekend, sâmbătă mai exact.

Nu am mai scris până acum aici, dar au mai fost alte câteva astfel de întâlniri până acum și de fiecare dată m-am dus cu cea mai mare plăcere, însă cea de sâmbătă a fost altfel, a fost la alt nivel. Și nu, nu mă refer că a fost la alt nivel din cauza cadourilor pe care le-am primit, ci pentru că ne-am strâns într-un număr record, am fost 28 de fete, pentru că am avut parte de numeroase surprize delicioase, pentru că am discutat subiecte interesante, pentru că Ioana, Cristina și Larisa au avut grijă să organizeze un eveniment foarte reușit.

Unul dintre avantajele blogului este faptul că am avut ocazia să cunosc alte fete din spatele blogurilor pe care le citesc, încă țin minte când am zărit-o pe Stella la Absolutely Fabulous și eram în al nouălea cer pentru că mi-am cunoscut primul follower al blogului. De atunci și până acum am avut ocazia să cunosc alte fete minunate, cu care aș vrea să cred că am legat prietenii și mereu îmi face plăcere să le revăd și să stăm să vorbim despre ale noastre.

Întâlnirea a avut loc în încinta Caffe Tabiet, unde ni s-a pus la dispoziție tot etajul, a fost frumos pentru că ne-am putut desfășura în liniște. Am degustat cupcakes de la Sunt o Dulce, ba chiar am votat și o preferată, cea cu fructe de pădure, pe care am denumit-o Beauty surprise și o puteți regăsi în meniul din cafenea. Pe lângă cupcakes am băut și o cafea, care mie mi s-a părut delicioasă. Eu sunt adepta cafelelor dulci, cu tot felul de siropuri și alte "adaosuri", doar, doar să nu se simtă gustul de cafea. :)) Am tras fiecare câteva întrebări la care am răspuns și vă spun că aveam niște emoții îngrozitoare când mi-a venit rândul să răspund, abia adaca mi-am mai găsit cuvintele. :) Am discutat și pe alte teme iar surprizele au tot venit pe parcursul întâlnirii.

Mie mi s-a părut foarte reușită, le felicit pe cele 3 organizatoare, u rule! :)Și abia aștept următoarea întâlnire.

Ah, și eu am fost pe post de "fotograf", a fost ceva nou și inedit pentru mine. Eu sunt obișnuită cu fotografierea lucrurilor, naturii, nu sunt în largul meu atunci când trebuie să fotografiez oameni, să surprind momente dar m-am gândit că e o experiență bună pt mine și sper că fetele au fost mulțumite de poze, data viitoare va fi mai bine. :)

Cât despre surprizele primite, am deja câteva produse care m-au entuziasmat mult:

  • parfumul GAP 1969 
  • eyeliner patch-ul Sephora care este perfect atunci când nu ai timp să stai să aplici tuÈ™ul la ochi, am înÈ›eles că se poate chiar refolosi 
  •  tuÈ™ul gel Essence mov 003 Berlin rocks 
  •  minunata ojă Alessandro în nuanÈ›a 6 pe care o am chiar acum pe unghii 
  •  fardul mono de ochi Peggy Sage pentru că Ioana le-a lăudat, deci merită atenÈ›ie 
  •  tot de la Peggy Sage este È™i o geantă pentru cosmetice minunată, mi-am aranjat deja cosmeticele în ea È™i îmi place atât de mult pentru că le am grupate în 2: cele frecvent folosite pe care le È™i iau cu mine când plec pe undeva È™i cele care rămân mereu acasă. Chiar acum sunt în deplasare È™i pentru a-mi strânge cosmeticele tot ce a trebuit să fac a fost să dezlipesc compartimentul aferent &that was it! 
  •  rujul Yves Rocher Long wear lipstick în nuanÈ›a 04: un roÈ™u superb 
  • rimelul Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-volume mascara pentru că nu am mai încercat vreun rimel de la ei È™i sunt tare curioasă cum se comportă, l-am luat cu mine pentru a-l încerca zilele astea 
  • crema pentru mâini uscate L'Occitane 

Nu am mai pozat toate bunătățile, oricum, nu m-aÈ™ fi aÈ™teptat niciodată la atâtea, e ca È™i cum a venit deja MoÈ™ Crăciun, le mulÈ›umesc încă o data celor 3 organizatoare pentru că au pus la punct o aÈ™a întâlnire È™i sponsorilor care au fost foarte drăguÈ›i È™i ne-au trimis atâtea bunătăți:  Sephora, Top Line, CHI, Biosilk, Yves Rocher, Essence, Deborah, Melkior, Max Factor, L'Occitane, Bruno Vassari, Boots, Family Care, Lush, Caffe Tabiet, Sunt o dulce, Petalia.

Iar acum poze :)

L2R: moi, Cristina -> Shopping Therapy, Alexandra -> Red is the new blonde, Adiana, Dalida, Alina -> Cosmetics all the way (jos), Pixie-> Not another makeup blog (jos), Alexandra-> Alice winders, Larisa -> La taina despre cosmetice (in spate), Ioana -> The BFF blog, Delia -> Tres Chic, Andreea -> Dee's Budoir (in spate), Alina Anghel, Mirela Niculai, Georgia -> Georgia's mirror, Katynel
 Dacă sunteÈ›i curioase să aflaÈ›i semnificaÈ›ia din spatele semnului pe care-l arătăm toate, o găsiÈ›i aici.


pauză de făcut poze pt a face poză cu Adina și a desgusta brioșa Beauty surprise :)

za cupcakes

cafeaua pregătită de cei de la Caffe Tabiet + manichiura Minnie Mouse a Deliei 

aranjamentele Petalia pregătite pentru noi

geanta Peggy Sage

așa arată eyeliner patch

 È™i aÈ™a arată oja Alessandro no.6

PS: Apropo de Alessandro, cei de la Topline au pe parcusul lunii Decembrie 1+1 gratuit la ojele Alessandro, eu am sa ma duc sa-mi iau Brazilian Nights, mi-a luat ochii atunci cand am vazut-o pe blogul Larisei.

*pozele fara watermark sunt via Diana, Lucia si Georgia

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Poti sa iei 2 bucati de Brazilian Nights daca nu ai cu cine sa te combini :D
    Apropo, vii in Dr Taberei?

    ReplyDelete
  2. ah, cat mi-a placut acolo cu voi! <3 si inca ma minunez de cata aparatul foto ai, e un pic mai mare decat tine :))
    dar face poze super!

    ReplyDelete
  3. @Ioana Dumitrache Ioana, este deja acolo, mi-a zis mie aseara :D ah,maine te vizitez si eu,am drum la 66 :((

    ReplyDelete
  4. Cosmina da-mi un semn daca vrei sa ma vezi :D

    ReplyDelete
  5. A fost o intalnire minunata! :D E absolut superba oja Alessandro primita de tine, chiar te-au nimerit cu ea! Voi profita cu siguranta de promotia de la Topline :D

    ReplyDelete
  6. Ce v-ati mai distrat! Asta e unul din motivele pentru care imi pare rau ca am plecat din Bucuresti. Celalalt ar fi ca nu mai am acces la unele magazine...

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram