Femei pe Matasari: Prezentare Wilhelmina Arz



RO: Vineri seara am avut placerea sa asist la deschiderea festivalului Femei pe Matasari si nu oricum, ci cu o prezentare semnata Wilhelmina Arz, unul din designerii autothtoni pe care ii admir de foarte multi ani, chiar si atunci cand eram mai putin interesata de moda. Asa ca atunci cand am primit invitatia de la Cristiana raspunsul meu a venit instant, unde mai pui ca era si fix in zona mea. :)

Colectia este intitulata "Incotro", "un manifest de stil si eleganta sub forma unui decalog al celor 10 dorinte ascunse infiecare dintre noi" prezentata de personalitati precum Luana Ibacka, Roxana Ionescu, Maria Radu Rozana Ciuhulescu. Nu am incercat sa intuiesc cele 10 dorinte reprezentate in tinute dar mi-a placut cum a fost totul pus in scena. Initial, "modelele" au pasit pe scena in trench-uri colorate, cu peruci negre iar in fundal rasuna o melodie frantuzeasca. Pe masura ceieseau si defilau, ramanaeau la capatul scenei, unde, inca dinainte sa inceapa prezentarea erau asezate frumos, pe umerase niste haine. Chiar Eram curioasa ce era cu acele haine dar aveam sa aflu putin mai tarziu.


Dupa defilarea in trench-uri, imediat s-a schimbat muzica, intr-o melodie mult mai ritmata (nu stiu daca ma insel si era Placebo, dar la un momnet dat a fost si o melodie d-ale lor) iar modelele au inceput sa sa-si scoata trench-urile, perucile si sa se schimbe pe scena iar totul s-a intamplat sub ochii publicului.

Ce mi-a placut foarte mult si cu ce am ramas in urma evenimentului:
  • ideea de a se schimba sub ochii nostri
  • "coloana sonora", au fost numai melodii pe care le-as asculta sau chiar le ascult cu mare placere
  • Roxana Ciuhulescu a fost o surpriza foarte placuta, a fost foarte gratioasa si a incheiat prezentarea in cel mai frumos mod posibil
  • am vazut fluiditatea materialelor si dantela
  • modelele si-au intrat foarte bine in personaje in prima parte a prezentarii
  • pantofii, pantofii, pantofii....i-am pozat intr-una, mi-au placut la nebunie, Musette
  • umbrelutele atarnate pe sus au creat o atmosfera frumoasa
Desi a fost foarte cald iar prezentarea nu a inceput chiar la timp (dar din cate am inteles, cam asa e pe la prezentarile de moda) dar am avut companie placuta, pe Jules. :)


Daca sunteti interesate de Femei pe Matasari va spun ca astazi este ultima zi de festival si va fi plina de activitati cum ar fi fotbal, 250m tocuri sau Girl Ride, am sa va pun si tot programul mai jos pentru a vedea daca va tenteaza ceva.
via click ca s-o vedeti poza mai mare

Din pacate la capitolul poze, m-am vazut cam depasita de situatie, sau mai degraba aparatul meu a fost depasit de situatie, nici locul in care eram nu a fost unul prea bun, dar am reusit sa fac niste poze. Cateva dintre ele le-am pus si aici si va las sa va delectati cu ele, daca vreti sa le vedeti pe toate, le gasiti pe Facebook in albumul Wilhelmina Arz "Quo Vadis"








Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram