In vizita la Silhoutte - partea 1


RO: Acum vreo 2 saptamani am fost, impreuna cu alte blogger-ite, in vizita la Silhouette din Lascar Catargiu, mi s-a oferit ocazia sa aflu mai mult despre conceptul Silhouette si am acceptat cu mare placere invitatia pentru ca stiam din ce am mai citit de ei, dar era ca si cum as fi privit din exterior (outside looking in ca sa bagam si un englezism acolo...hihi). Nu sunt eu o adepta a procedurilor de la saloane dar curiozitatea ma defineste si ea m-a indemnat catre a da curs invitatiei, in fond si la urmei, nu aveam nimic de pierdut, doar de castigat, unde mai pui ca va pot da si voua aceste detalii (pe care altfel, poate ca nu as fi avut ocazia sa le aflu), poate sunt printre voi persoane interesate de  a apela la serviciile lor. Iar pentru asta trebuie sa-i multumesc si Katynei pentru recomandarea blogului meu, fara ea nu as fi putut acum sa va povestesc si voua.

Cea care ne-a povestit despre inceputurile, evolutia si planurile de viitor pentru Silhouette a fost chiar cea care a pus pe picioare tot conceptul, doamna Lili Baadi. Acum, cand stau si ma gandesc, chiar mi-a placut asta, ca si-a luat din timp pentru a vorbi cu noi pentru ca cine ar fi putut sa ne vorbeasca mai in detaliu despre Silhouette decat dumneaei?

Dupa intampinarea de la receptie, doamna Baadi ne-a invitat intr-un birou luminos cu o masa plina de bunatati sanatoase din care ne-am infruptat mai tarziu. Ne-a povestit cate ceva despre Silhouette si ne-a intrebat daca noi stiam ceva despre saloane inainte de intalnirea noastra si daca da ce parere aveam despre ele. Pe masura ce ne-a povestit au aparut si celelalte blogger-ite asteptate si am trecut la turul propriu-zis al centrului.


Centrul din Lascar Catargiu se afla intr-o casa veche frumos aranjata si amenajata inauntru, este pozitionat cam vizavi de Sectia 1 de Politie, daca o stiti, este foarte aproape de Romana, mergand pe jos nu faceti mai mult de 5 minute de la coloane. Are intrarea la strada si parcare in curte din cate am inteles, deci daca sunteti cu masina stiti ca aveti unde s-o lasati.

Noi am inceput turul de la etajul 2, unde se gaseste o cuva futurista, ai impresia ca este luata din filmele SF, sau cel putin "the little geek in me" la asta mi-a fugit mie mintea. :) In rest, la etajul 2 exista 3 camere in care se efectueaza tratamente de tip SPA, desi Silhouette nu este un SPA puteti apela si la astfel de servicii. Mi-a placut foarte mult cum erau amenajate camerele de SPA, atmosfera parea foarte relaxanta.







Apoi am trecut la etajul 1, unde gasim biroul unde se face diagnosticul corporal, impreuna cu "aparatul adevarului", si incaperile unde se fac tratamentele corporale, 3 in total pentru fiecare aparat in parte. Despre aparatul adevarului va voi spune mai multe atunci cand va voi povesti cum a fost cand m-am urcat eu pe el si ce dezvaluiri face.

Cele trei aparate de care va spuneam sunt, dupa cum urmeaza:

TehniSPA

Acest aparat de dermo-lipo-aspiratie se foloseste de trei principii de baza in toate tratamentele ce se efectueaza la el: 

-          mecanic (prin aspiratie), cu ajutorul manipolului prevazut cu 1/2 camere de lucru se fac miscari specifice pe fiecare zona pentru distrugerea fibrozitatilor dintre celule-           

-          biologic - ionizarea gelului cu ajutorul curentului galvanic pentru penetrare rapida si profunda a ingredientilor activi, pt a topi biologic depozitele adipoase-           

-          actionarea prin stimulare, ce ajuta la stimularea circulatiei sangvina si limfatica, eliminarea toxinelor si a apei in exces.

La TehniSPA am facut eu sedinta "demonstrativa" deci va voi da mai multe detalii despre el in partea a doua.

La urmatorul aparat nu am mai facut poza, era o domnisoara intr-o pozitie in care nu puteam sa fac poza fara sa surprind mai mult decat mi se parea decent asa ca eu personal am ales sa nu pozez acolo. Aparatul se numeste OXILIFE PLUS iar tratamentele efectuate cu acest aparat se bazeaza pe infuzie de oxigen pur (sau oxiendodermie). Cred ca toate am fost surprinse atunci cand am vazut ca tratamntul era efectuat de un barbat, mai rar (spre niciodata) vezi barbati efectuand procedee de slabire dar nu ma indoiesc de faptul ca era o persoana calificata. ;)
Tratamentul actioneaza prin: aspiratie, masaj conectival, infuzia activilor principali cu ajutorul oxigenului (in concentratie de 98%), oxigen spray – ce calmeaza si repara pielea si oxi-aromoterapie – ce reduce stresul, imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria.

Masajul conectival:
- continuu - pulseaza si ghideaza fluidele si stimuleaza circulatia sangvina si limfatica
-  pulsat – activeaza microcirculatia, dreneaza si stimuleaza fibroblastii pentru sinteza de fibre de colagen si elastina
-  sincron cu bataile inimii – reduce tesutul adipos, reduce retentia de apa si repara vergeturile recente.

Tratamentul are ca efect stimularea circulatiei sangvina si limfatica si producerea fibrelor de colagen si elastina. Toxinele si apa in exces de la nivel celular sunt eliminate si tesutului adipos este redus.
Rezultatele sunt uimitoare: reducerea gradului de celulita, imbunatatirea aspectului pielii, scaderea procentului de tesut adipos si repararea vergeturilor. Circulatia sangvina este imbunatatita, te simti energizata si relaxata.
CELLU M6

 Ultimul aparat pe care l-am vazut "in actiune" a fost CELLU M6 care actioneaza prin niste role motorizate ce efectueaza diferite miscari iar, in functie de acestea, se obtin rezultate diferite: fie slabire, remodelare sau tonifiere.
CELLU M6 este unul dintre cele mai avansate si eficiente echipamente endermologice, ce are rezultate uimitoare in tratarea celulitei si in reducerea stratului de grasime.
Conceptul de endermologie - alternativa non invaziva la chirurgia plastica este bazata pe tehnici de mecanotransductie prin intermediul rolelor motorizate care modeleaza tesutul conjunctiv: natural, noninvaziv, cu rezultate imediate.

Pentru corp, aparatul dispune de 3 tipuri de role motorizate independent, permitand sistemului sa actioneze asupra tesutului in ambele sensuri.
A. Roll in - pentru SLABIRE (celulita fibroasa si grasimea profunda): Declanseaza lipoliza (topirea grasimii) din adipocite (celulele de grasime), determinand ruperea si eliminare celulelor grase.
B. Roll out - pentru FERMITATE (tonus si microcirculatie). Stimuleaza fibroblastii, intarind reteaua de sustinere de colagen si fibrele de elastina pentru o piele tonifiata, ferma.
C. Roll up - pentru REMODELARE (celulita clasica, conturare, relaxare cutanata). Compacteaza grasimea depusa neuniform, reda fermitate cutanata, eliminand aspectul de “coaja de portocala”.

Acest tratament care ca efect stimularea lipolizei, a microcirculatiei si a sistemului limfatic. Se pierd centimetri, formele sunt resculptate si silueta remodelata.
Tratamentul ajuta la diminuarea aspectului de coaja de portocala, pielea este mult mai ferma si elastica.
Tot la etajul 1 am ochit si o zona in care probabil se efectueaza manichiurile si pedichiurile deoarece in hol trona un stand OPI cu diverse produse apartinand brand-ului. Pe langa OPI am inteles ca Silhouette foloseste si Alessandro, aceste brand-uri fiind deja consacrate in lumea iubitoarelor de oje, si nu numai.

La parter, este receptia unde mergeti atunci cand aveti o programare la Silhouette, domnisoarele sunt foarte amabile si dragute, dornice de ajutor si tot aici gasiti disponibile produse Babor, Guinot, Academie daca va intereseaza sa achizitionati ceva apartinand acestor brand-uri.



Iar la subsol am dedus ca este zona dedicata tratamentelor faciale si acolo am fost atunci cand am facut diagnosticul facial despre care va voi povesti in partea a doua.

Va las in continuare cu cateva oferte ce se gasesc in acest moment la Silhouette si tot in partea a doua voi trage si concluziile finale in urma acestei experiente, va voi spune pe scurt ce mi-a placut si ce nu mi-a placut.

Pentru pozele cu ofertele va rog sa dati jos la I want more, fix deasupra articolelor recomandate. Fiind atatea poze nu am vrut sa ingreunez prea mult incarcarea blogului asa ca pe acestea le puteti vedea daca dati la "I want more"















Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Ai avut parte de o experienta foarte frumoasa!!!!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ai putut sa vii!
    Sa stii ca vineri am fost in capsula Alpha, si ce bine a fost!!! Aproape ca as fi dormit acolo, parca era un culcus calduros (doar 60 de grade), afara mai si ploua...:P
    Mi-e teama ca acum cand am vazut cum e atmosfera acolo, o sa am astfel de "pretentii" si-n alte parti (nu neaparat de la centre de infrumusetare). :P

    ReplyDelete
  3. ce poze reusite ai facut! Meritai si tu sa te simti ca o printesa :* :* :*

    ReplyDelete
  4. @Katyna - hm, ma gandeam eu ca probabil stai la temperaturi d-astea la capsula, dar la vremea care e acum afara, m-as baga si eu la 60 de grade :)).
    Cred ca ar trebui sa avem asteptarile astea indiferent, pentru ca nu mi se pare ca e ceva special, mi se pare mai degraba firesc, oriunde ar fi ar trebui sa se poarte amabil, sa zambeasca, sa fie curat samd, dar mai greu cu chestiile astea la noi :(. Pup :*

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram