Spa Night | editia de iarna


Acum ceva mai multa vreme am primit o leapsa foarte misto de la Andreea, Adina si Adina Meg, insa cum pe atunci eram cu #drugstoreweek, am amanat-o si iata ca intr-un final m-am apucat. Nu am mai facut de mult timp o leapsa si chiar imi era dor asa ca am zis ca merge la fix pentru o Duminica seara. 

1. Ce masca preferata ai dintre cele care se gasesc in comert?


De mai bine de un an de zile sunt nedespartita de masca Andalou Naturals Honey Pumpkin Glycolic Mask. O folosesc mereu pentru ca imi place cum se simte tenul dupa, luminos, hidratat si asa cum v-am tot spus, pentru ca ma scapa de zonele mai uscate si descuamate. Mai ales ca anul acesta tenul meu nu mai este atat de gras e foarte posibil sa mai apara astfel de zone pe timpul iernii, mai ales in obraji.

2. Stii vreo masca de tip DIY care functioneaza? Care este reteta?

Pentru ca sunt o lenesa la capitolul masti DIY, nu folosesc niciuna si prefer sa am una deja facuta iar eu doar s-o pun pe fata. Insa stiu totusi o reteta iar aceea e pentru combinatia clasica argila + apa.

3. Ce este mai relaxant pentru tine, un dus sau o baie?

Ador baile lungi si fierbinti in timpul iernii. inca de cand eram mica imi placea sa-mi fac o baie dupa ce veneam din frigul de aseara insa multi ani nu m-am mai putut bucura de ele si a trebuit sa ma rezum la dusuri. Insa de cand m-am mutat am din nou baie si abia astept sa-mi fac o baie cu tot tacamul. Imi place sa lenevesc in cada pana se raceste apa si sa citesc, e una din modurile mele preferate de a ma relaxa in timpul iernii.

4. Care este gelul de dus preferat?


Ia uite cum s-a nimerit aceasta postare fix dupa ce v-am povestit joi despre gelurile de dus preferate in Preferatele lunilor Noiembrie si Decembrie. Dar pentru ca Bioderma Atoderm este ulei, ramane gelul de dus Apivita Royal Honey.

5. Dar spumantul de baie?


Desi nu m-am putut bucura prea mult pana acum de asa ceva, am sa mentionez aici un spumant Balea cu vanilie care mirosea demential. Si ar mai fi jeleul de baie The Body Shop din gama Glazed Apple care este usor mai acrisor si nu atat de dulce ca cel Balea.

6. Iti plac lumanarile parfumate? Ce ne recomanzi?

Nu am mai folosit lumanari parfumate de mult timp insa va pot recomanda cu mare caldura tartele Yankee Candle, pe acestea le folosesc pentru a parfuma camera iar lumanarile raman doar pentru atmosfera. Imi plac atat cele cu mirosuri mai gurmande, mai ales sortimentele cu vanilie dar si arome mai fructate si fug de tot ce e fresh si floral.

7. Ce tip de ceai iti place?

In general imi plac atat ceaiurile fructate rooibos dar si sortimente de ceai negru, chiar si unul de ceai verde. Insa preferatele mele absolute sunt Tetley One Cup sau Yorkshire ca ceaiuri negre, ceaiul Bio Chai de la Demmers Teehaus si St. Dalfour Green Tea & Mango.

8. Film sau carte pentru serile lenese? Care sunt preferatele tale?

Cand sunt acasa parca nu prea am stare sa citesc, asta fac atunci cand sunt pe drumuri, asa ca de obicei aleg un serial, mai rar filme. Printre preferate actuale si care sunt in sezon ar fi iZombie, Shameless, Limitless, The Daily Show w/ Trevor Noah.

9. Cum te pregatesti pentru un somn odihnitor?

Simplu, pun un serial, daca e un Star Trek sau Stargate cu atat mai bine. Prietenul meu m-a bombanit de multe ori ca nu dorm fara sa am un zgomot pe fundal insa asa m-am invatat de mica, mereu am adormit ascultand ceva, fie ca era vorba de povestile de pe discuri, sau muzica. Acum am trecut la seriale. Daca e prea liniste nu pot sa adorm, poate doar daca sunt foarte obosita.

Voi ce alegeti pentru serile de rasfat acasa?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Ce ma tenteaza masca aia, pfaaa, nici nu pot sa iti spun! Poate la urmatoarea comanda! :)
    Spumantul TBS e si pe lista mea.
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe mine ma tenteaza tare rau masca aia cu cacao. :)) Dar n-o iau doar pentru ca am deja masca Skin Recovery de la PC. Pup :*

      Delete
  2. De când nu am mai mers cu transportul in comun , nu am mai apucat sa citesc vreo carte si am cumparat cateva in ultima vreme de care abia astept sa ma apuc. Eu cu baile lungi nu ne intelegem, mi se face rau de la caldura :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt exact invers, imi plac la nebunie baile fierbinti si stau pana se raceste apa. :))

      Delete
  3. Mi-am notat si eu aceasta leapsa, insa nu am apucat sa lucrez la raspunsuri! Sigur urmeaza! :)

    ReplyDelete
  4. Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Bine ca ai facut-o, vreau sa iau iar Pumpkin Glycolic si mi-ai amintit!

    ReplyDelete
  5. Neaparat trebuie sa fac si eu tagul acesta! Mi-au placut raspunsurile tale!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram