Rutina de ingrijire a parului


Sa stiti ca nu am uitat ca astazi este Miercuri si nu Joi, insa am schimbat putin programul si am postat azi clipul din aceasta saptamana pentru ca am altceva misto pregatit pentru maine seara. In caz ca nu ati vazut teaser-ul de pe Facebook sau Instagram - shame...shame...shame...glumesc - am primit in exclusivitate cea mai noua lotiune cu BHA Paula's Choice iar maine va voi da toate detaliile despre ea. Stiti ca eu ii sunt fidela celei din gama Skin Perfecting cu 2% BHA si am consumat 3 tuburi deja asa ca am fost super entuziasmata ca am ocazia sa vad cum este cea noua.

Revenind la clipul de astazi, va prezint rutina mea actuala de ingrijire si styling a parului. Va prezint pe scurt absolut tot de folosesc momentan si veti vedea ca nu sunt multe produse insa toate imi plac. Pentrui cateva dintre ele am si review-uri pe blog, asa ca va las si link-urile catre ele pentru a citi mai multe despre ele.


PRODUSE MENTIONATE

NIVEA Repair&Targeted Care Shampoo
NIVEA Repair&Targeted Care Conditioner
Wella Luxe Oil
Joico
Solaris Ulei de cocos
Solaris Ulei de migdale dulci

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Yupi yeeei! Abia am așteptat un nou video! :)

    https://beautyandthecat.wordpress.com/

    ReplyDelete
  2. Iubesc balsamul de par de la Nivea - imi place cel mai mult din toate cele incercate! Aaa, si mai e cel de la Elseve...mai nou! :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram