Tutoriale de Halloween

RO: Imi aduc aminte ce fericita am fost cand am participat la prima mea petrecere de Halloween. Asta s-a intamplat acum multi ani, cred ca eram prin clasa a 9-a si mama lucra intr-un program sustinut de americani si cum s-a nimerit sa fie in tara sefa ei Julie - da, asa o chema - din SUA, a dat si o petrecere de Halloween. Ca si voi probabil, aflasem de la televizor despre aceasta traditie a lor dar pe atunci nimeni nu o sarbatoarea la noi asa ca va imaginati incantarea mea. Adica nu numai ca era prima mea petrecere de Halloween, era o petrecere punct si urma sa-mi exersez engleza altundeva inafara scolii, ocazie care nu se prea ivea pe atunci. 

Intre timp lucrurile s-au schimbat drastic iar in ultimii ani am observat cum Halloween-ul a crescut tot mai mult in popularitate, oamenii sunt tot mai interesati de costume de Halloween, cauta idei asa ca, in ajutorul vostru, am selectat pentru voi cateva tutoriale de machiaj numai bune pentru Halloween. Am ales cateva mai simple cat si cateva putin mai complexe, insa nu am vrut sa necesite cine stie ce produse pentru efecte speciale, ci mai degraba sa se foloseasca cosmetice care sa va fie cat de cat la indemana, fara culori prea turbate. Pentru majoritatea, veti gasi in portfardul vostru cam tot ce va trebuie. 

Asadar, fie ca va cautati inspiratie pentru un costum de Halloween, fie ca l-ati gasit deja si acum va ganditi la partea de machiaj, haideti sa vedeti ce v-am pregatit.

Inspiratie de la Lisa Eldridge


Makeup artist-ul Lisa Eldridge tocmai si-a lansat o carte despre istoria machiajului si mi-a placut foarte mult clipul in care prezinta cele mai bune si proaste momente ale diferitelor ere si pe langa informatiile interesante pe care le prezinta despre machiaj, poti lua acele look-uri drept inspiratie in caz ca ai un costum care se incadreaza in una dintre perioadele prezentate de Lisa. De exemplu poti lua un cearsaf, il infasori pe tine, iti faci machiajul specific Greciei Antice si gata. Ieri a publicat chiar si un tutorial pentru unul dintre acele machiaj, cel pentru Marie Antoinette


Sau puteti alege oricare dintre tutorialele ei pentru costumatii. Lisa explica totul foarte bine si iti este usor sa recreezi machiajele pe care le face si de aceea am si pus-o prima.

Catwoman by Pixiwoo


Asa cum zice si Sam in introducere, Catwoman este populara printre femei, poate si pentru ca este un costum usor de reprodus. Iar machiajul este si el la fel de simplu iar Sam va arata exact ce culori sa folositi pentru a obtine machiajul lui Michelle Pfeiffer din filmul Batman Returns. 


Si Pixiwoo au o lista intreaga de tutoriale pentru costume de Halloween, de la simple, asa cum este cel de mai sus, pana la unele mai complicate.

Vampire by Makeup by Leyla


Un alt look foarte popular iar dintre tutorialele pe care le-am vazut eu am ales sa vi-l arat pe acesta pentru ca mi-a placut mult aspectul final, combinatia ochi intensi cu ruj intens, este cu siguranta un look infricosator si de efect dar destul de usor de obtinut. Este doar un smokey eye exagerat iar in locul produselor cremoase MUFE pe care le-a folosit pentru a crea venele de la ochi puteti folosi creioane de buze in nuante asemanatoare. Vi le pot recomanda pe cele Essence, sunt ieftine si bune si le veti putea folosi si in viitor.


Sarah Kerrigan, the Queen of Blades


Nu sunt eu mare fana a machiajelor pentru Halloween insa cel facut de Teni Panosian / Miss Maven anul trecut chiar m-a impresionat. I've saved the best for last. Mi-a placut foarte mult ca a ales un caracter poate nu atat de cunoscut printre femei, the Queen of Blades din Starcraft. Asa cum spune ea insasi in clip, si pe mine m-a atras Sarah Kerrigan pentru ca e bad ass, e unul dintre personajele principale in povestea jocurilor si are ceva ce m-a atras, pacat ca trebuia sa te lupti contra ei. Si daca reusiti cumva sa va faceti un fel de dreadlocks, pe langa machiaj, cu siguranta look-ul final va avea un impact si mai mare. Apropo, daca aveti la indemana Inglot Duraline va fi perfect si va inlocui produsul Cinema Secrets pe care l-a mentionat Teni.



***

Sarbatoriti Halloween-ul? V-ati hotarat in ce va veti costuma?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Ce fain este ultimul!!! Foarte frumos realizat!
    Imi place si cel cu vamipirita! :)
    AM realizat si eu un machiaj.....abia astept sa vad reactii! :D
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Nu il sarbatoresc dar machiajele prezentate de tine imi plac foarte tare :) Pupici

    ReplyDelete
  3. Urasc cu puterea a o mie de sori cand se umple YouTube-ul de tutoriale pt Halloween! Cele sugerate de tine sunt misto, though :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram