Promotii tentante in DM #20

RO: Am revenit cu o noua tura de promotii pe care le-a pregatit Drogerie Markt pentru sfarsitul acestei luni si am vazut multe reduceri bune asa ca nu am vrut sa ratez ocazia de a vi le prezenta aici. Cred ca a picat numai bine articolul, Sambata dimineata, nu-i asa?

Dove Geluri de dus 750 ml/ 18 lei si 500 ml/ 13.5 lei



Tocmai ce va povesteam in clipul de duminica faptul ca imi plac gelurile Dove pentru toamna/iarna. Sunt cremoase, spornice si nu usuca pielea deci chiar va recomand sa profitati de oferta.

Dove Deo spray 10 lei



Nu e chiar o super oferta aici insa tot am vrut sa v-o arat, in caz ca ajungeti prin DM, poate va tenteaza. Mie imi place mult deodorantul spray Dove Invisible Dry pentru ca nu am avut nicio problema cu el, nu mi-a patat hainele si este eficient.

L'Oreal Accord Parfait 45 lei



L'Oreal tocmai si-a reformulat acest fond de ten. Eu am varianta veche si imi place mult iar daca v-ar interesa sa incercati varianta noua, mi se pare ca pretul e bun pentru un fond de ten L'Oreal.

Lotiuni de corp I love... 20 lei



Daca aveti o piele normala si nu va trebuie lotiuni de corp mai emoliente...1. va invidiez si 2. lotiunile de corp I love... sunt reduse si miros demential.

Rimel Maybelline 19 lei



Da! O oferta nemaipomenita pentru ca rimelurile Maybelline sunt foarte bune, la fel si pretul. Nu am apucat sa-l incerc pe cel nou, Lash Sensational care este comparat mereu cu Benefit Roller Lash, insa va pot spune ca va recomand The Rocket, care mie mi-a placut foarte mult.

***

Pe final, nu uitati sa rasfoiti si catalogul complet pentru a descoperi si restul reducerilor disponibile. Promotiile vor fi valabile in perioada 15.10 - 27.10, deci au inceput deja.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Ohhh ma tenteaza aproape tot! :))1
    In afara de deodorantele Dove...toate celelalte le-as lua! :))

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram