Rimel Benefit They're Real! Beyond Brown


RO: In vara va aratam noutatile pregatite de Benefit si va spuneam despre varinatele colorate de rimel si tus pe care le-au lansat in familia They're Real!. Astazi despre unul dintre ele va voi povesti mai multe, despre rimelul They're Real in nuanta Beyond Brown mai exact.

V-am mai spus si in trecut ca rimelul They're Real este rimelul meu preferat. Mi-a placut cum arata, cum rezista, mi-a placut chiar si periuta lui desi initial am avut dubii atunci cand am vazut-o prima oara. Puteti citi oricum mai multe detalii despre el aici. Deci, ma asteptam ca varianta maro sa fie la fel ca varianta neagra, in ceea ce-i priveste formula. 

Imi aduc aminte ca la inceput, formula lui They're Real! mi s-a parut prea lichida si din aceasta cauza era usor sa incarci genele de rimel insa atunci cand am incercat nuanta Beyond Brown pentru prima oara nu am mai avut aceeasi problema si mi s-a parut ca are consistenta perfecta: nici prea lichida si astfel sa aplici prea mult pe gene, nici prea uscata si astfel sa dai nu stiu cate straturi pentru a vedea vreo diferenta.

Un alt lucru pe care l-am urmarit indeaproape a fost rezistenta. Nici aici nu a dezamagit si a rezistat foarte bine pe gene, rar s-a transferat pe pleoapa ceea ce e un lucru nemaipomenit pentru mine. Si nici nu mi s-a intamplat sa se sfarame rimelul pe la mijlocul zilei si sa ma trezesc cu acele bucatele sub ochi. 

Culoarea rimelului They're Real! Beyond Brown este un maro nu foarte inchis si cald, deci efectul obtinut cu el nu va fi atat de dramatic comparativ cu un rimel negru insa mi se pare perfect daca esti genul de persoana care alege mai degraba machiaje naturale si cat mai transparente. Cu un singur strat nici nu ai zice ca esti data cu rimel insa genele sunt alungite, au mai mult volum dar in continuare arata natural.


Va ziceam ca ma asteptam la aceeasi formula si la aceleasi rezultate si cred ca rimelul s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Alungeste mult genele, exact cum o facea si varianta neagra, le ofera si volum iar efectul este destul de dramatic. Insa, nu trebuie totusi sa exagerati cu straturile aplicate pentru ca poate incarca prea mult genele. Ce nu pot sa va zic daca intr-adevar ajuta la curbarea genelor, ale mele fiind deja asa. Am cautat oricum in arhiva si am scos la inaintare pozele facute acum mai bine de doia ani cu varianta neagra pentru a le pune una langa cealalta astfel incat sa vedeti comparativ cele doua nuante.

Singurul minus al acestui produs este pretul pe care il are, 100 lei 120 lei si nici nu ai varianta mini, asa cum este pentru varianta neagra. Ca toate produsele Benefit, il gasiti exclusiv in Sephora.



Benefit they're Real! negru, review aici

Ati incercat rimelul Benefit They're Real? Daca nu, chiar va recomand sa o faceti, iar varianta mini costa 48 lei. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Nu l-am testat, dar am tot citit despre el, incat imi face cu ochiul din ce in ce mai mult! :D
    Si imi place mult culoarea lui...acest maro bland si cuminte! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram