Cateva impresii despre Nars Sheer Glow


RO: Ca o adevarata pasionata de machiaj ce sunt, evident ca am un wish list cu produse pe care vreau sa le incerc,majoritatea dintre dorinte fiind alimentate de alte bloggerite sau youtuberite. Nars Sheer Glow este un fond de ten atat de laudat si nu cred ca a fost vreun fond de ten pana acum pe care erma mai curioasa sa-l incerc. E unul dintre acele "cult products", laudate peste tot insa este si un produs scump - costa 40 de euro - care nu se gaseste in Romania deci ptrebuie sa-l comanzi. 

Voiam sa-l iau insa ma gandeam cum sa fac sa-l si incerc inainte. Andreea l-a mentionat recent ca fiind un produs care a dezamagit-o si datorita ei am si putut sa-l incerc. Si ce bucuroasa sunt acum ca nu l-am luat inainte de a-l incerca.

Nuanta pe care am avut-o eu este Light 4 Deauville iar ca prima impresie atunci cand l-am aplicat prima oara a fost ca nuanta e foarte galbena comparativ cu ce sunt eu obisnuita. Mi-a placut mult de tot rezistenta lui, l-am tinut de dimineata pana seara fara pudra si nu s-a miscat, a tinut sebumul sub control bine, chiar si in conditii de efort. Mi-a placut mult si consistenta lui fluida si am ramas super impresionata de puterea lui de acoperire. Aveam niste semne prin barbie si nu am simtit nevoia sa revin cu un corector peste.


Dar, un mare dar, poate stiti ca desi ii zice Sheer Glow, fondul acesta de ten numai sheer nu e, dupa cum v-am scris si mai sus, insa nici glowy nu e. E atat de mat insa pe langa asta arata atat de pudrat pe tenul meu incat nu doar ca nu mi-a palcut mie dar si prietenul meu a comentat de fiecare data la adresa fondului meu de ten, fara sa stie ca e vorba de acelasi. Nu arata deloc natural iar pe langa asta nici nu mi se pare ca se aseaza frumos in zona cu pori dilatati.

Ce-i drept, nu l-am testat in toate conditiile, ci doar de 3 ori insa l-am pus cu primer, fara primer, cu burete, cu pensula si niciodata nu am fost multumita de aspectul final. E totusi un fond de ten scump si daca tot dau banii aia, ma astept sa si arate bine. Ma gandesc la Benefit Big Easy care arata "flawless"  cand il aplic (dovada fiind pozele din review) iar intre cele doua nu exista comparatie.

Ma repet dar, stiu ca este un fond de ten foarte iubit insa poate tocmai d-asta am vrut sa va povestesc experienta mea. In final, as vrea sa va incurajez sa incercati un fond de ten inainte de a-l cumpara, nu doar asa in magazin, cu atat mai mult daca este un produs mai scump. Daca se gaseste la noi in magazine, luati putin intr-o cutiuta, mergeti acasa si aplicati-l pe tenul curat si hidratat, vedeti cum se aseaza, cum e culoarea, daca oxideaza si cum rezista. Abia dupa, daca va place dupa ce l-ati incercat, mergeti si cumparati-l. 

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Mi se termină fondul de ten și tot oscilam ce să îmi iau și Nars era pe listă. Am văzut și eu review-ul Andreei și m-a făcut cam sceptică. Îmi pare rău că nu avem testere la el. Sper să vină și brandul Nars la noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sper sa aduca Nars si la noi in Sephora (creioanele alea de buze ale lor imi fac cu ochiul), poate acum ca s-a deschis si magazin Bobbi Brown. Dar iti pot recomanda sa incerci Benefit Big Easy, e foarte misto. Pup :*

      Delete
  2. Este unul din produsele pe care si eu imi doresc sa-l incerc, tot pentru ca am auzit atat de multe despre el. Stiu ca lui Alice ii place si cand l-am vazut pe tenul ei, mi s-a parut ca arata fantastic. Intr-adevar, ma cam descumpaneste parerea ta, nu cred ca l-as comanda pana nu apuc sa vad cum se simte pe piele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu voiam sa-l incerc neaparat tocmai dupa ce am vazut cum arata pe Alice insa crede-ma ca pe mine nu este nici pe-aproape de cum arata pe ea. Tare rau mi-a parut cand am vazut cum arata pe mine. :( Si da, trebuie sa-l incerci neaparat inainte. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram