Autumn essentials II | Machiaj


RO: Pentru ca nu am vrut sa se repete situatia din vara, cand am publicat cele doua clipuri cu esentiale la o distanta mare intre ele, am avut grija ca de aceasta data sa le filmez unul dupa altul. Si acest clip mi-a iesit mai lung decat as vrea, asa ca va incurajez sa va luati un ceai cald, numai bun pentru vremea asta si sa descoperiti selectia pentru machiaj.

Am avut insa parte de o mica aventura in crearea acestui clip pentru ca am schimbat programul de editare si am trecut la unul mai complex. Voiam sa fac trecerea de cand am inceput sa postez pe Youtube insa cand ai o rutina simpla si clara deja stabilita, e mai greu sa schimbi lucrurile atunci cand schimbarea implica multe provocari, de la editare, la export si upload. Dar nu va mai plictisesc cu detalii tehnice si haideti sa va prezint produsele selectate.


click pentru zoom

click pentru zoom

PRODUSE MENTIONATE


A fost fondul de ten dupa care am intins mana constant in ultima vreme si presimt ca asa va ramane in continuare pentru ca arata bine si are un finish placut, semi-mat. In vara totul era despre matifiere in ceea ce priveste baza insa a trecut vremea texturilor mate si ma bucur sa profit de acest produs.

2. NYX Mosaic Blush in Plummy

Desi produsul in sine a fost scos de pe piata, din cate am dedus eu, nuantele lui dar si nuanta rezultata in urma combinarii lor mi se pare una care se asorteaza perfect cu rujurile burgundy.


Cu o nuanta ceva mai rece decat NYX Rose Petal dar cu un finish mat adecvat tuturor tenurilor, acesta a fost celalalt blush dupa acre am intins mana. Culoarea lui naturala mi se pare ca e foarte naturala.

4. Parisax Cuivre Rouge si Cuivre

Ador aceste doua farduri, ca textura, finish, culori si merg de minune in aceasta perioada.

5. Inglot #452P si #423P

Daca sunteti fane ale acestui de nuante, va recomand aceste doua farduri de la Inglot. 

6. Sephora Colorful e/s My Teddy Bear No. 289 (shimmer)

Pe langa nuante rosiatice si burgundy, imi place mult sa port si nuante de bronz, aceasta fiind una dintre ele. Bonus denumirea adorabila a nuantei.

7. Seventeen Harmony Eyes in 63 Summer Passion

O paleta buna perfecta pentru toamna.

8. Astor Perfect Stay in 230 Forever Plum

O sa vedeti swatch-ul insa va spun ca pe buze nuanta pare mult mai inchisa si intensa. O purtam aici.

9. Wjcon Automatic Liner in 112 Plum

O nuanta mai deosebita insa la care mi-a zburat instant gandul atunci cand selectam produsele pentru acest clip.

10. Essence Lipliner in 05 Soft berry

Fie ca va place look-ul gen Kylie Jenner, fie ca ati vrea niste buze ombre, trebuie sa incercati acest creion de buze, sau oricare alta nuanta pentru ca sunt niste creioane ieftine dar foarte misto.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Super alegeri, imi plac tare nuantele atat la farduri cat si la rujuri.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram