Produse noi folosite in vacanta

RO: Daca ma urmariti pe Instagram probabil ati vazut ca am fugit din nou de arsita si canicula din Bucuresti si chiar va ziceam in The travel tag ca urmatoarea destinatie va fi Busteni. M-au terminat caldurile alea si numaram zilele si orele pana la plecare.


Cum incerc sa mentin bagajul pentru munte cat mai compact, cel putin la haine si produse cosmetice, nu si la gadgets, am apelat la produsele travel pe care le am si cu aceasta ocazie am luat cateva noi, pe care nu apucasem sa le incerc iar acum m-am gandit sa revin cu niste impresii despre fiecare.

Joico Moisture Recovery Shampoo&Conditioner




V-am mai povestit eu despre seturile travel Joico, cel K-Pak mai exact. iar acum l-am luat pe celalalt pe care-l aveam cu produse din gama Moisture Recovery.

Samponul mi-a placut mult, face destula spuma, curata bine parul dar in acelasi timp este bland atat cu scalpul cat si cu parul, care a fost foarte uscat in ultima vreme. De fapt, de aceea am si ales produsele, pentru ca gama se adreseaza parului uscat. Insa cea mai mare bila alba o are pentru faptul ca nu ne-a facut matreata, iar eu si za bf avem amandoi scalpuri foarte sensibile si care reactioneaza repede.

Balsamul in schimb nu mi-a placut in mod special pentru ca, desi pe moment descurca parul, cat era ud, parca atunci cand se usca tindea sa se incalceasca mai rau decat in mod normal si aici clar prefer balsamul K-Pak. 

Insa, per ansamblu, am fost multumita de duo, a facut fata parului meu si nu am simtit lipsa mastilor de par. Oricum, sunt mai mult decat incantata de descoperirea samponului si am sa-l cumpar in varianta full size.

Produsele le gasiti in varianta de set in magazinul Topline sau puteti comanda on-line produse travel individuale de pe toplineshop.ro iar in acest moment gasiti foarte multe reduceri pentru multe produse Joico.

Nivea Q10 Eye care


Fix inainte de a pleca am ramas fara crema de ochi, cele pe care le foloseam s-au terminat si mi-am adus aminte ca o aveam pe cea Nivea prin casa, primita la DBBM3. Dupa o privire rapida peste ingrediente am zis ca e ok-ish, areparfum dar nu e deranjant pentru ochii mei si am zis ca n-o sa fie o tragedie s-o folosesc cat sunt la munte, asa ca am luat-o pentru a o folosi dimineata.

Insa nu mi-a prea placut textura cremei, se simte light cand o intinzi dar totusi lasa o pelicula usor alba, cu atat mai vizibila daca aplici mai multa crema. Trebuia sa am grija s-o intind foarte bine si nici nu mi s-a parut ca face fata pielii uscate pe care o am eu in jurul ochilor.

Inglot Milk & Tonic Make-up remover Wipes




Desi sunt fana a demachierii clasice, cu demachiant si dischete, aveam aceste servetele demachiante Inglot. Cum stiam ca machiajul pe care il voi purta va fi minimal m-am gandit ca mi-ar fi mai usor sa folosesc servetele si asa sa nu mai car sticluta de lotiune micelara si dischetele, produsul promitand indepartarea blanda machiajului fetei, ochilor si buzelor, chiar si pe cel rezistent. 

Din pacate, nici servetelele nu mi-au placut pentru ca mi se pare ca nu sunt imbibate destul cu solutie si cred ca daca as fi avut un machiaj mai complex decat pudra, crema colorata si fard de sprancene, sigur ar fi trebuit sa insist cu stersul, de rimel sau machiaj rezistent cred ca nici nu se pune problema. Asa ca am preferat sa ma spal de doua ori pe fata pentru a fi sigura ca fata este complet curata. Chiar mi-a parut rau si e primul produs Inglot care nu-mi place.

Sephora Triple action gentle makeup remover gel



Cu acest produs mi-am cam luat teapa in sensul ca am citit denumirea in engleza a produsului si am crezut ca este un gel de curatare si l-am luat pentru a ma spala pe fata cu el. Insa cand l-am incercat am constatat ca desi este usor gelatinos, in palme devine aproape lichid, nu facea spuma deloc, moment in care m-am gandit ca s-ar putea sa fie de fapt un demachiant. Bine ca am fost inspirata si am luat si produsul meu normal de curatare.

Si este un fel de lotiune micelara insa cu textura gelatinoasa, deasupra denumirii in engleza scrie in franceza "Gelee micellaire". In orice caz, imi place textura lui, este placuta si racoritoare, formula este neparfumata, fara iritanti si este foarte eficient. L-am folosit pentru demachierea ochilor si pur si simplu a topit rimelul, fara sa trebuiasca sa frec deci cu siguranta am sa iau produsul cu mine cu alta ocazie dar sa-l folosesc cum trebuie.

Gasiti in zona caselor de marcat "the aisle of doom" cu toate produsele mini/travel.

***

Ca o ultima mentiune, voiam sa va spun ca toate produsele lichide au sub 100 ml, crema are 15 ml iar restul 50 ml, deci pot fi luate fara probleme si in bagajul de mana in avion.

Ati incercat vreunul dintre produsele mentionate? Voi aveti vreo recomandare de produse care va plac si care se gasesc in varianta travel?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Foarte misto noutatile tale, ma tenteaza produsele Joico si gelul micelar - chiar as fi curioasa sa il incerc.
    Sedere placuta la Busteni!

    ReplyDelete
  2. Vacanta placuta! Sa folosesti cu placere toate produsele :) Pupici

    ReplyDelete
  3. Eu m-am înțeles mai bine cu crema de la Nivea. Cât despre șervețelele demachiante, nu prea mă atrag, în general.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici pe mine, dar am zis ca sunt mai comode de carat decat varianta clasica. :) Pup :*

      Delete
  4. dintre produsele prezentate, am doar crema de ochi de la Nivea. mie imi place si ma inteleg bine cu ea insa nu o folosesc zilnic, de cele mai multe ori aplicand crema de fata si in zona ochilor. :D
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. In trecut aplicam crema de fata si la ochi insa cum acum folosesc texturi adecvate tenului gras iar zona ochilor este in continuare uscata am tinut cremele separat. Pup :*

      Delete
  5. Produsele mini sunt geniale pentru calatoriile cu avionul! Eu am cateva recipiente pe care, ai sa razi, le-am pastrat pentru atunci cand vreau sa plec cateva zile cu avionul! :D
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sa stii ca am facut in tercut acelasi lucru, am pastrat recipientele mini special pentru calatorii. Pup :*

      Delete
  6. Folosesc destul de des produse de la Nivea, am utilizat si ceva de la Sephora dar nu si din cele prezentate aici. O sa dau o fuga prin mall si sa vad ce mai au pentru ca mai e foarte putin si fug si eu in vacanta.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram