Preview Sephora toamna I | pic heavy

RO: La inceputul lunii am avut ocazia sa vad noutatile pregatite de Sephora pentru aceasta toamna si ajunsa la eveniment, nu stiam cu ce sa incep mai intai pentru ca erau atatea lucruri interesante. Dar am incercat sa le iau strategic, le-am pozat iar acum a venit timpul sa vi le arat.

Dar pentru ca sunt foarte multe poze - cam 40 - m-am hotarat sa impart noutatile in doua postari astfel incat sa nu se adune atatea poze intr-o singura postare. Asa ca astazi va voi povesti cate ceva despre noutatile Sephora, Benefit si Beautyblender iar in postarea urmatoare - care sper ca va fi maine - vor fi MUFE, Too Faced, Murad si altele.

Rasfat marca Sephora

Bombe de baie, spume sau uleiuri, masti de fata pe care le poti lasa sa actioneze intreaga noapte, pe toate le veti gasi la Sephora, in ambalaje colorate care cu siguranta va vor atrage atentia.

noutati Sephora toamna 2015


Precursor în domeniul produselor de înfrumuseÈ›are revoluÈ›ionare, întotdeauna în topul tendinÈ›elor, Sephora creează È™i lansează o întreagă colecÈ›ie inovatoare de măști de față de noapte, cu doze de unică folosință, nomade, uÈ™or de transportat È™i de aplicat. ÃŽn total  8 noi creaÈ›ii plăcut colorate, din care puteÈ›i alege după nevoie È™i după pofta inimii masca preferată, de aplicat pe pielea curată È™i spălată în prealabil cu ajutorul buretelui konjac. 

noutati Sephora toamna 2015

Noutati de machiaj in gama Sephora


Apoi am vazut muulte noutati de machiaj care mi s-au parut foarte interesante si nu stiam la care sa ma uit mai intai.
  • Contouring 101 Face Palette
Este o paleta ce contine pudre atat deschise cat si inchise in diferite nuante. Ce mi-a placut e faptul ca are mai multe nuante deci este foarte versatila fara a fi la fel de mare ca paletele clasice pentru conturare iar nuantele pentru conturare sunt destul de reci deci numai bune pentru asta.

Pentru un „contouring” trebuie jucat cu umbrele È™i cu luminile, sau mai bine zis, cu nuanÈ›ele închise È™i deschise. ÃŽnarmaÈ›i-vă cu o pensulă cu vârf oblic, cu trusa Palette Contouring È™i aplicaÈ›i nuanÈ›ele închise pe părÈ›ile feÈ›ei care trebuie sculptate, apoi aplicaÈ›i-le pe cele deschise pe zonele care merită să fie scoase în evidență. Indispensabile înaintea oricărui selfie, ne-am înÈ›eles?!

noutati Sephora toamna 2015

  • Highlight Lowlight Face Contour Duo
Daca sunteti fane ale conturarii cu produse crema, din toamna veti gasi la Sephora si aceste creioane cu doua capete, unul pentru conturare cu finish mat, unul pentru iluminare cu finish satinat si exista 3 variante: Light, Medium si Deep.

Iluminați anumite zone, întunecați altele. Această textură cremoasă cu un finish mat vă permite să faceți acest lucru. Adaptați astfel intensitatea culorii după gust. Iar mulțumită manualului, puteți redesena pas cu pas conturul feței dvs. O adevărată joacă de copii!

noutati Sephora toamna 2015

  • Brow thickener
Asa cum stiti, am o mica obsesie pentru produsele de sprancene si sunt mereu interesata de noutati asa ca va puteti imagina ca noul produs de sprancene Sephora mi-a trezit repede interesul. Au un aplicator interesant si produsul in sine cred ca este fard pulbere si vor fi 3 nuante disponibile.

Cum mama natură nu ne-a dat tuturor sprâncene stufoase precum ale fotomodelului Cara Delivingne, putem triÈ™a cu pudrele pentru îngroÈ™area sprâncenelor de la Sephora – existente în 3 nuanÈ›e - care colorează sprâncenele, le dau formă È™i le fac să pară mai dese

noutati Sephora toamna 2015

  • It Palette
12 nuanțe prête-à-porter deschise și delicate, 1 trusă șic și elegantă,1 multitudine de posibilități pentru a vă pune în valoare culoarea ochilor, fie că sunt verzi, căprui sau albaștri. Superb ambalată și decorată cu motive de piele de crocodil, trusa IT palette Delicate Nude care conține o pensulă cu două capete (pentru eyeliner/fard de pleoape) și un creion dermatograf maro, va fi nelipsită din poștele noastre ultra-trendy!

noutati Sephora toamna 2015


  • Mono Colorful Eyeshadow
Gama de farduri mono s-a intregist cu 18 nuante nude noi cu texturi variate si pot fi folosite atat uscate cat si umede, pentru un efect mai intens.

noutati Sephora toamna 2015

  • PRO Ultra-liquid Foundation Brush no. 83
Dintre noile pensule din gama PRO care vor aparea, cea care mi-a atras atentia a fost aceasta si nu stiu daca observati foarte bine din poze, insa perii albi din mijloc sunt mai scurti decat cei din jur iar asta ar ajuta la o aplicare impecabila a fondurilor de ten cu texturi lichide, ca Sephora Teint Infusion de exemplu. Ma gandesc ca partea mai scurta distribuie produsul iar perii mai lungi uniformizeaza totul astfel incat aspectul final sa fie impecabil iar forma oblica a pensulei va usura aplicarea chiar si sub ochi sau in zona nasului.

noutati Sephora toamna 2015

noutati Sephora toamna 2015

Sephora Beauty to Go

Iata si ceva pentru care nu trebuie sa asteptati pana in toamna pentru ca deja exista in Sephora: "the aisle of doom". M-am bucurat foarte mult atunci cand am vazut ca acum gasim si in Sephora Romania o zona cu produse in variante mini/travel size pentru ca sunt super utile: fie ca le luati cu voi in calatorii si astfel mai economisiti spatiu pentru ca nu luati produsele full size, fie vreti sa incercati produsul produsul dar nu vreti sa platiti pretul intreg.

In acest moment puteti gasi la standurile Beauty to Go produse Sephora - demachiante, rimelul Outrageous Volume si produse de buze -, Benefit - The POREfessional, rimelul si tusul They're Real!, rimelul Roller Lash, acestea mi-au atras mie atentia -, parfumuri roll-on, Tangle Teezer compact.

noutati Sephora toamna 2015

Si toate miniaturile incap perfect in portfardurile cochete pe care le gasiti in Sephora.

noutati Sephora toamna 2015

Buretele Konjac

Va spuneam si in ultima postare Ins & Outs despre buretele Konjac Sephora. Buretele este facut din fibrele radacinii plantei cu acelasi nume iar buretii erau foarte populari in Japonia insa in ultimi ani a devenit tot mai popular si in restul lumii.

Buretele Konjac trebuie udat si se foloseste impreuna cu un produs solubil in apa pentru spalarea tenului si exfoliaza bland tenul, fara a-l agresa. Eu nu am apucat sa incerc unul pana acum si acesta de la Sephora va fi primul si cu siguranta voi reveni cu impresii, mai ales ca eu nu prea am mai folosit scrub-uri in ultimul an.

noutati Sephora toamna 2015

Benefit: nuante noi They're Real!

Inca o noutate dupa care nu trebuie sa asteptati pentru ca produsele sunt deja in magazine: noile nuante pentru rimelul They're Real si pentru tusul Push Up Liner din aceeasi gama. Rimelul este acum disponibil in culorile maro si albastru electric iar tusul in 4: maro, verde, mov si albastru

Si deja va pot spune ca tusul They're Real Push Up Liner sta excelent la capitolul rezistenta, cu atat mai mult cu cat stiti ca eu am pleoape cazute si imi trebuie ceva "heavy duty" ca sa nu se transfere pe pleoapa. Insa va trebuie si un demachiant pe masura; eu am folosit un ulei demachiant pentru a-l indeparta.

noutati Sephora toamna 2015

noutati Sephora toamna 2015

noutati Sephora toamna 2015

noutati Sephora toamna 2015

Beautyblender Micro mini

Dupa originalul burete Beautyblender, in curand veti gasi si varianta mini, recomandata pentru zonele ce necesita precizie precum camuflarea cearcanelor sau a imperfectiunilor, chiar si pentru conturarea tenului.

noutati Sephora toamna 2015

***

Cum vi se par pana acum noutatile pregatite de Sephora?



PS: Si daca tot v-am povestit de Sephora, profit de ocazie pentru a va spune ca au inceput reducerile la Sephora si gasiti multe oferte tentante iar cateva dintre ele le puteti vedea si pe site.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Pensula arata foarte bine! Abia astept sa gasesc noutatile in magazin, multumim pentru informatii si imagini!

    ReplyDelete
  2. Ce de bunatati :) Abia astept sa imi cumpar si eu cate ceva.Pupici

    ReplyDelete
  3. sper sa ajung si eu zilele astea sa le vad.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram