Monthly review: Iunie 2015

RO: Pentru ca s-a mai terminat o luna, a venit vremea pentru o noua retrospectiva si nu am sa ma lungesc mai mult, dar va las cu pozele si noul clip de pe Youtube cu produsele preferate ale lunii Iunie.

# InstaIunie


  1. Incep cu niste delicii culinare si trebuie sa va recomand daca ajungeti in Israel sau daca aveti sansa sa faceti rost, trebuie sa incercati curmalele. Sunt mari, carnoase nu mici si sfrijite cum sunt cele de la noi. Le-am mancat cu o pofta si am fost atat de trista atunci cand am ramas fara.
  2. Ador fructele de vara si as manca pana as crapa cirese, visine, nectarine si pepene. 
  3. Si daca tot e sezonul visinelor iar lui ii place prajitura cu visine, am facut una si cred ca a fost cea mai reusit pe care am facut-o vreodata.
  4. Inceputul lunii a fost tare frumos si am dat o fuga pana la munte unde, ca de obicei, am mers pana la cascada Urlatoarea. Apropo, daca ajungeti si voi, va recomand sa urcati si la cascadele care sunt mai sus, poteca este foarte abrupta dar merita, la prima dintre cascade este facuta si poza asta.
  5. In Iunie a avut loc si prima editie a Beauty Bloggers Summer Party powered by Coty si evenimentul a iesit nemaipomenit, cred ca e cel mai reusit dintre cele la care am participat pana acum ca beauty blogger. Aici sunt doar cateva detalii din gradina 2Active PR dar mai am alte poze si in clipul Get Ready With Me.
  6. Cea mai recenta lansare Doctor Babor, fiolele bifazice Boost Celluilar disponibile in 3 variante: Glow Booster, Youth Control si Stress Relief. Trebuie sa recunosc ca sunt super curioasa cum sunt aceste fiole.
  7. In poze aveti produsele folosite pentru machiajul facut pentru evenimentul de lansare a noutatilor Inglot si in poza vedeti multe dintre produsele mele preferate in acest moment.
  8. #shamelessselfie :)
  9. Poza din culise: cam asa filmez in ultima vreme si pentru ca nu am ecran rabatabil la aparat, m-am folosit de televizor, deci acum intelegeti de ce-mi mai fug ochii in stanga cand filmez. .
Preferatele lunii

Tot in format video, exact ca luna trecuta. 

Top 5 articole:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Vreau neaparat sa incerc K-PAK de la Joico :) Pupici

    ReplyDelete
  2. cred ca maine fac si eu prajitura cu visine :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram