Top 5 canale de Youtube preferate

RO: Ma gandeam recent sa fac o astfel de postare, nu stiu daca mai tineti minte leapsa care a circulat cred ca in 2013, 10 de pe Youtube, dar de atunci s-au schimbat destul de mult preferintele si am vrut sa fac un fel de update si sa va povestesc putin despre canalele pe care le urmaresc cu sfintenie. Canalele ale caror videoclipuri le astept cu nerabdare si nu ratez niciunul.


Vivianna Does Makeup


In momentul de fata, canalul Annei este preferatul meu si de fiecare data astept cu nerabdare videocliputile pe care le pune. Pe langa faptul ca este foarte furmoasa si o invidiez maxim pentru sprancenele ei dese. Suntem cam pe aceeasi lungime de unda: ambele iubitoare de farduri neutre si culori tari pe buze, iubitoare de sport si jogging. Are un stil foarte placut de a vorbi, mereu imi plac recomandarile ei (nu atat de mult pe partea de skincare dar trec usor peste) si am fost foarte bucuroasa pentru ea atunci cand a castigat Bloglovin Awards 2014 la categoria beauty, batand nume mult mai cunoscute cum ar fi Tanya Burr, Michelle Phan (parca) sau Kandee Johnson. 

Fleur de Force


Inainte nu era chiar printre preferate dar de curand am dezvoltat o obsesie pentru Fleur si ea impreuna cu Anna sunt preferatele preferatelor, ca sa zic asa. Imi plac atat de mult, atat ea cat si Mike incat o urmaresc peste tot: pe canalul ei principal, cel de vloguri, inclusiv retetele pe care le fac pentru canalul de Youtube al Sainsbury’s. E placuta si amuzanta, fara sa exagereze (ca alte youtuberite), nu incearca sa epateze si mi se pare o persoana cu picioarele pe pamant. Imi plac la fel de mult videoclipurile de beauty cat si cele de moda, unde mi se pare ca ne asemanam ca stil si gusturi. Bonus, cateii ei simpatici, mai ales Piglet. Am recitit acum si ma amuza ca in leapsa de care v-am spus am scris ca mi se pare ca vorbeste cam mult, acum nu mi se mai pare asta.

Lily Pebbles


Ea si cu Anna sunt prietene foarte bune iar in trecut nu-mi placea atat de mult Lily pentru ca aveam impresia ca ce recomanda Anna, recomanda si ea, ca facea videoclipuri asemenatoare si de obicei o urmaream doar cand aveau o colaborare. Dar mi se pare ca in ultimul timp se diferentiaza mai mult una de alta iar acum o urmaresc cu mare placere si mereu astept cu interes sa vad ce recomandari mai are. Apropo de ea si Anna, le ador videoclipurile Beauty Chat, sunt super amuzante, pline de intrebari interesante si mi-as fi dorit sa le faca mai des decat doar o data pe luna. As fi vrut si sa le vad live pentru ca in perioada urmatoare au Beauty Chat Live Tour, dar poate cu alta ocazie.

Hello October


Suzie este cea mai noua descoperire placuta facuta pe Youtube si incet, incet imi place tot mai mult. Initial am admirat-o pentru faptul ca tine un blog si un canal de Youtube cam la acelasi nivel cu celelalte youtberite mentionate dar avea si un job full time, intre timp insa a facut pasul catre Youtube full time. Si ea este adepta unui machiaj simplu si tot timpul admir ce frumos isi aplica tusul si oftez. Imi plac stilul, recomandarile ei si imi place catelusa ei Nala, e o scumpete de catel.

Adina Vlad Makeup


Nu puteam sa n-o mentionez si pe Adina, mai ales ca a revenit pe Youtube cu filmulete. In momentul de fata tutorialele ei de machiaj sunt preferatele mele si mereu ma inspir din ele, ba chiar a facut acum un machiaj de seara foarte frumos folosind nuante din paleta Naked pe care de obicei eu le cam ignor dar acum abia astept ocazia sa-l reproduc. Nu sunt complicate, ba chiar sunt destul de simple dar bine explicate si imi place ca ea mereu merge pe evidentierea frumusetii naturale, fara sa foloseasca mult produs si sa incarce tenul excesiv. In plus, mereu are ponturi foarte bune si sper sa o tina tot asa cu videoclipurile. 


Acum ca vi le-am spus pe ale mele e randul vostru sa-mi spuneti care sunt canalele voastre preferate de Youtube?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

17 comments:

  1. Anna este si preferata mea! Ne potrivim aproape perfect la gusturi. Suzy nu prea ma da pe spate, dar e ok.

    ReplyDelete
  2. Mie imi place foarte mult de Suzy si Fleur din lista ta. Anna nu m-a prins atat de tare (inca), de Lily nu prea-mi place si pe Adina nu o stiam pana acum. :D

    Apropo, nu stiu daca ai observat insa toate fetele au sprancenele drepte sau semi-drepte. Cred ca inconstient cauti un punct de reper. :)) Si eu sunt la fel, intodeauna ma ofticam cand vedeam beauty gurus cu arcade mai proeminente ca a Arcului de Triumf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai, am murit de ras! Posibil sa caut un punct de reper, avand in vedere ca nici spreancenele mele nu mai sunt arcuite dar stiu ca ma enerveaza rau fetele astea (Vivianna, Adina) cum au trecut de sprancene subtiri la unele groase si dese si frumoase. #firstworldproblems :)) Pup :*

      Delete
  3. Am peste 70 de subscriptii :)), dar ne am nimerit la Fleur! Long story short - daca vrea sa ma adopte sunt disponibila :)). Mi se pare superbisima! Aia da life goal :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG!! nu as putea, m-ar coplesi toate noutatile din lista de subscriptii. :)) Si da, bun life goal :)) Pup :*

      Delete
  4. Sunt obsedata de Anna, cand am o clipa libera si chef de urmarit ceva, intru pe tab-ul in care am deschis canalul ei si urmaresc clipurile in ordine cronologica inversa. Deja am ajuns in noiembrie 2012 cam de la Craciun incoace, am corupt-o si pe sora-mea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHA, ti-am zis eu ca e misto. Ma bucur ca-ti place, si eu am trecut prin aceeasi faza in care urmaream si videoclipurile ei vechi. Pup :*

      Delete
  5. Imi plac si mie toate fetele din lista ta. Singura pe care nu o stiu este Suzy. Dar asta o sa se schimbe in curand!

    ReplyDelete
  6. Eu am desoperit chiar ieri cateva youtuberite din afara: Roberta Peixoto, MakeupbyCamilla2 si Crisspy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca de MakeupbyCamilla am auzit dar de celelalte doua nu, mersi pentru sugestii. Pup :*

      Delete
  7. Si mie imi place enorm Anna, in schimb Lilly si Fleur, nu prea. Lisa Eldrige mai imi place mult momentan si i-am urmarit videourile chiar din urma, Amelia Liana iar imi place mult. De curand l-am descoperit si pe Robert Jones Beauty Academie si am inteles in sfarsit roata culorilor si multe trucuri faine am invatat. pe langa Adina, mai imi place mult Ioana114. ti-o recomand :***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi pentru recomandari, am sa arunc un ochi pe ele. Pe Lisa nu o prea mai urmaresc iar pe Amelia o am la subscriptii dar mai rar deschid videoclipurile ei. Pup :*

      Delete
  8. Essie Button, Anna Saccone, si Fleur :)

    ReplyDelete
  9. Hihi, cand am vazut-o pe Adina ma gandeam: "Hmm.. desi nu prea urmaresc fete din afara, aceasta imi pare cunoscuta. Ia stai putin!" :))
    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  10. inainte o urmaream cu sfintenie pe Michelle Phan, acum mai intru din cand in cand, mi se pare ca de multe ori exagereaza in multe privinte. O mai urmaresc pe Bunny - grav3yardgirl, mi se pare tare funny si sassy :)

    ReplyDelete
  11. Nu cred ca am mai comentat vreodata la o postare :)).
    Vroiam doar sa-ti zic ca datorita tie le-am dar si eu subscribe lui Fleur, Lily, Suzie si Ana. Chiar le urmaresc fiecare videoclip. Multumeesc.
    Iti recomand sa te uiti la Kathleenlights, Desiperkins, Jaclynhill si Lustrelux ( in ordinea preferintelor mele:D ).
    O zi frumoasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Lia! Mersi pentru comentariu, ma bucur ca te-ai hotarat sa lasi cateva randuri. Mersi pentru recomandari, nu urmaresc pe nimeni dintre cele mentionate de tine insa de Kathleenlights si Jaclynhill auzisem datorita colaborarilor pe care le-au avut cu Becca si ColorPop. Weekend placut! Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram