Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen

Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen

RO: Nu cred ca v-am mai spus pana acum ca imi conturez sprancenele de 10 ani deja si ce descoperire a fost cand am vazut ce bine arata cand pun putin fard maro in ele, ce diferenta e. Oricum, cred ca ati observat deja ca sunt pasionata de produsele de sprancene si imi place sa experimentez si sa incerc altele noi. Asa ca va puteti imagina ca atunci cand am vazut carioca Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen am fost foarte curioasa sa o incerc.

„Rama” genelor frumoase sunt spâncenele. Xtreme Lashes a dezvoltat un tuÅŸ de sprâncene deosebit, cu ajutorul căreia în cel mai fin mod îţi poÅ£i desena sprâncene sau corecta micile greÅŸeli. Aplicând direct pe sprâncene rezultă o curbură mai accentuată, sau pentru un efect mai natural se foloseÅŸte împreună cu pensula oblică de sprâncene.

Fiind un produs pentru conturarea sprancenelor sub forma de carioca este foarte usor de folosit, nu-ti trebuie neaparat un alt produs (pensula) si eu reusesc sa obtin efectul dorit mult mai repede decat folosind oricare alt produs de sprancene pe care il am (pomada sau fard). Din acest punct de vedere imi place foarte mult si este exact ceea ce ma asteptam.

Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen

Daca sunt in graba si nu am chef sa stau si sa bibilesc sprancenele, iau carioca si cu miscari scurte incep si le umplu. De obicei folosesc si o periuta de rimel de unica folosinta curata si dau cu ea prin sprancene iar efectul este de atenua aspectul si astfel sprancenele sa nu arate extrem de conturate. Imi place sa o folosesc asa pentru ca nu numai ca imi coloreaza pielea dar si firele de par. Daca nu mi-e lene si nu vreau sa fie culoarea prea intensa si astfel sprancenele sa aibe un efect mult mai natural folosesc pensula de sprancene Xtreme lashes, dau cu ea pe varf ca sa iau produs si apoi dau cu pensule pe sprancene. Ca sa va fie mai usor de inteles, va las mai jos filmuletul facut de Xtreme Lashes si veti vedea ca arata exact ce v-am povestit si eu.

Formula este foarte rezistenta, nu se estompeaza de-a lungul zilei din cauza sebumului si nu se intinde dar, desi imi place conceptul si imi place produsul, foarte mult timp nu am putut sa-l folosesc.  Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen este disponibil doar in doua nuante, Light si Deep iar eu am nuanta Deep care, din pacate, este un maro rosiatic adecvat mai degraba pentru roscate nu pentru persoanele satene sau brunete. Din acest motiv nu am putut s-o folosesc, pentru ca nuanta nu mi se potrivea pana de curand si tot din acest motiv nu am mentionat-o pana acum desi o am din Octombrie.

swatch Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen Deep

before & after Xtreme Lashes Long Lasting Brow Pen

Si as mai adauga inca un minus pentru faptul ca acum, dupa atatea luni, desi a stat inchis si cu varful in jos, tusul nu mai curge pana in varful cariocii asa ca sunt nevoita sa o pun cumva orizontal cand aplic deci pierd din precizie. Nu stiu daca e din cauza ca am tinut carioca cu varful in jos in tot acest timp, eu m-am gandit ca asa evit fix uscarea varfului. Evident ca problema se poate rezolva daca folosesc pensula insa asa dureaza mai mult sa conturez sprancenele.

Per ansamblu, imi place produsul, este bun, este extrem de practic dar cred ca Xtreme Lashes ar trebui sa mai lucreze la culori, sa extinda gama de nuante si sa scoate nuante mai cenusii, fara subton rosu mai ales ca produsul nu este unul ieftin.

Daca va tenteaza si vi se potriveste nuanta, gasiti Long Lasting Brow Pen Deep aici la pretul de 86 lei.

Cum vi se pare ideea de carioca de sprancene? 



Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

3 comments:

  1. Si eu caut produse pentru sprancene fara subtonuri rosiatice... Acesta ma tenteaza dar, cum ai spus si tu, as dori mai degraba o nuanta cenusie.

    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Eterna problema a produselor cu subton rosiatic... Imi plac sprancenele tale!

    ReplyDelete
  3. sprancenele tale arata super! eu am probleme ca nu gasesc un creion mai deschis!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram