Bioderma Hydrabio H2O vs Sensibio H2O

bioderma hydrabio h2o vs sensibio h2o

RO: Descoperirea lotiunilor micelare a fost o revelatie pentru mine, m-au cucerit iremediabil cu textura lor usoara si de atunci nu mai suport sa folosesc lapte demachiant. Despre lotiuni micelare am sa va povestesc astazi si nu oricum, ci o sa fac o comparatie intre cea mai noua lotiune micelara Bioderma, Hydrabio H2O si populara Sensibio H2O. Pentru ca era timpul sa-I dedic un articol lui Sensibio avand in vedere cate sticle de 500 ml am comsumat pana acum.

In Septembrie 2014, gama Hydrabio s-a imbogatit cu solutia micelara adresata tenului sensibil si deshidratat. Hydrabio H2O promite indepartarea machiajului de fata si de la ochi, chiar si a celui rezistent, hidrateaza si retine apa in piele, calmeaza si decongestioneaza tenul. Si nu stiu cum se face ca mereu vin lansarile noi Bioderma exact cand am nevoie de ele pentru ca in acea perioada  tenul meu dadea semne ca incepe sa se usuce tot mai mult

bioderma sensibio h2o

Dar inainte de a va spune mai multe despre Hydrabio H2O, vreau sa va povestesc despre Bioderma Sensibio H2O, micelara mea preferata. Arata si se simte pe ten ca apa dar este foarte eficienta si delicata in acelasi timp la indepartarea machiajului, inclusiv cel de la ochi. Din cauza formulei senzatia este foarte placuta atunci cand te demachiezi si nu lasa nicio pelicula la suprafata pielii, lista de ingrediente este curata si nu contine nici parfum. Este o placere s-o folosesti si la fiecare vizita in Franta nu ratam ocazia de a ma aproviziona pentru ca acolo gaseam oferte 1+1 pentru varianta de 500 ml.

bioderma hydrabio h2o

Hydrabio H2O are aceeasi textura placuta, dar ingredientele sunt usor diferite si este parfumata. Totusi parfumul este discret si placut, cel specific produselor din aceeasi gama si este la sfarsitul listei de ingrediente asa ca este intr-o concentratie mai mica. Este la fel de blanda insa lasa un fel de pelicula la suprafata pielii, pelicula care mentine pielea hidratata asa ca daca ai tenul mai uscat nu vei avea vreo senzatie ca te tine tenul, ba chiar il vei simti hidratat in continuare. V-am spus ca eu am folosit micelara intr-o perioada in care aveam portiuni uscate si asta a fost senzatia pe care mi-a lasata-o dupa ce ma demachiam. Insa, desi mi-a placut foarte mult cum se simtea tenul dupa ce o foloseam mi s-a parut ca nu este atat de eficienta la indepartearea rimelului. Cu Sensibio H2O nu trebuie decat sa tii discheta presata pe gene un minut apoi pur si simplu indepartezi rimelul (cel nerezistent la apa) insa cu Hydrabio H2O trebuia sa insist putin si sa frec pana indepartam complet rimelul.

bioderma hydrabio h2o

In final imi plac amandoua si cred ca Hydrabio este o varianta foarte buna pentru cele cu tenul uscat, deshidratat, mi se pare o alternativa buna in perioada rece a anului dar Sensibio H2O ramane in continuare preferata mea.

Ingrediente Bioderma Sensibio H2OAQUA/WATER, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Ingrediente Bioderma Hydrabio H2OWATER (AQUA), GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Ce parere aveti de micelarele Bioderma?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Eu am avut sansa o singura data sa folosesc Bioderma Sensibio H2O: am fost model pentru o sedinta de machiaj si inainte de tot procesul, makeup-artistul mi-a curatat bine tenul cu aceasta lotiune. Mi-a placut senzatia lasata, dar nu am recumparat-o. Mereu m-am lovit de barierea pretului si am preferat micelara 3 in 1 Nivea.
    Sper ca intr-o buna zi sa o fie a mea! :)

    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca din cand in cand apar in farmacii oferte 1+1 gratuit la micelarele Bioderma, asa pretul unei sticle e mult mai avantajos. Pup :*

      Delete
  2. eu am probat Sensibio si m a incantat! doar 6 zile, dar sunt sigura ca isi merita banii!!

    ReplyDelete
  3. Sensibio H2O am avut-o si eu, insa nu imi placea pentru ca aveam pe buze un gust amar. Si dupa ce am terminat-o, nu am mai cumparat-o. Pe cealalta nu am folosit-o.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar nu cred ca vreun produs de ingrijire a tenului (cu atat mai mult un demachiant) are gust bun, pentru ca nu asta e scopul. :) Pup :*

      Delete
  4. Si eu ador lotiunea micelara Bioderma. De cand am descoperit-o a fost preferata mea si o recumpar mereu. Am si Bioderma Hydrabio si imi place mai mult decat cea Sensibio. Imi place senzatia de hidratare pe care o lasa dupa utilizare.
    Am incercat si Garnier, L'oreal, Blanchette o varianta mai ieftina....dar tot la Bioderma m-am intors. Mereu vanez si eu ofertele 1+1 gratis si ajunge la un pret avantajos :)

    ReplyDelete
  5. m-am uitat si eu dupa ea in farmacii, dar la ce pret avea- 25 lei sticluta de 100 ml, am zis pas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Claudia, stii cum e in general, cu cat creste cantitatea, cu atat e mai avantajos pretul iar tu zici de cea mai mica varianta. ;) Asa cum ziceam si mai sus, daca prinzi 1+1 gratuit la 250 ml o sticla ajunge sub 25 lei.

      Delete
    2. PS: Da chiar ca e f mare pretul, eu nu stiam exact cat e pentru ca de obicei iau la 250 sau 500 ml, unde ai vazut-o? La Farmacia Tei am vazut ca e 9,5 lei.

      Delete
  6. Eu am o problema cu apele micelare. Nu le am incercat...sincer nu cred. Am incercat atatea si, unele sunt proaste de la inceput, altele pe parcurs imi usuca tenul foarte tare.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram