Ins & Outs #8

RO: A trecut prea mult timp de la ultima postare de acest fel si am strans cateva perechi de produse vechi si noi. Am incercat totusi sa nu exagerez cu ele asa ca va mai fi o postare luna viitoare, cel mai probabil.


OUT: Bioderma Sensibio H2O *review* nu mai are nevoie de nicio introducere. Am consumat in sfarsit sticla de 500 ml pe care o aveam si care mai avea putin si expira pentru ca am tot folosit alte micelare fara sa o termin.
IN: Bioderma Hydrabio H2O *review* este cea mai noua lotiune micelara Bioderma si pe care mai am putin si-o termin. Sunt destul de multumita de ea, nu este atat de eficienta dar mi s epare ideala pentru aceasta perioada a anului. Am sa va vorbesc mai mult despre ea intr-un articol separat.

OUT: Bioderma Sensibio Tolerance Plus+ *review* este o crema excelenta pentru persoanele cu ten foarte sensibil, mie mi se pare foarte buna si pentru cele cu rozacee, asa cum e si cazul meu. Am consumat-o pana la ultimul strop si puteti citi mai multe detalii in review-ul pe care l-am facut (click pe nume).
IN: Academie Aromatherapy Hydrating Treatment Oil a venit ca un substitut pentru crema Bioderma. Este un serum destul de hidratant cu o textura foarte lejera ce se absoarbe foarte repede lasand in urma un ten “plumped”. Initial am fost foarte incantata de serum pentru ca era perfect pentru tenul meu din acea perioada, cu zone uscate si descuamate si mi s-a parut ideal pentru hidratare dimineata, inaintea cremei cu protectie solara. Acum insa, tenul meu a suferit o schimbare majora si a devenit mult mai gras asa ca momentan sunt in teste cu un produs alternativ.

OUT: Batiste Original Dry Shampoo a fost primul meu sampon uscat si m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa incep cu varianta originala ca apoi sa le vad pe celelalte 2 pe care le aveam. Este un produs salvator mai ales atunci cand ti se opreste apa sau pentru cele care fac sport des. Absoarbe sebumul foarte bine, nu lasa urme albe si da volum parului.
IN: Batiste Blush Dry Shampoo *review* este varianta la care am trecut insa la o prima utilizare, nu-mi place mai mult decat originalul pentru ca mi se pare ca nu ofera deloc volum. Eu am cumparat sampoanele Batiste din magazinul Hello Free Z One cu 13 lei varianta de 200 ml, un pret mult mai bun decat cel la care le gasiti in Sensiblu. Sau le mai gasiti pe Asos iar daca aveti in comanda un astfel de produs, coletul va va veni prin curier chiar si cu transportul normal.

OUT: Moroccanoil *review* a fost alegerea mea pentru par aproape tot anul si am descoperit ca daca il aplic doar pe parul ud, nu-l mai incarca asa cum am scris in review. Mi-a placut foarte mult si nu am renuntat la el decat ca sa incerc urmatorul produs.
IN: CHI Argan Oil *review* este o gama noua de produse ce include si ulei de par. Am 2 mostre si eram foarte curioasa sa incerc noua varianta pentru ca mi-au placut mult efectele originalului CHI Silk Infusion insa parfumul puternic barbatesc m-a determinat sa renunt la el. Asa cum ati dedus, aceasta varianta de ulei de par are o formula imbogatita cu ulei de argan si de moringa, nu are cel mai placut miros dar macar este mai agreabil. Ramane de vazut care vor fi efectele.

IN: Elmiplant SEAMETRY Crema antirid restructuranta de noapte este momentan noua mea crema de ochi. Elmiplant incadreaza gama SEAMETRY ca fiind una antirid si pentru ca formula ei adecvata tenurilor uscate datorita emolientilor am zis ca ar fi numai buna zona ochilor, unde pielea mea tinde sa fie mai uscata decat in rest. Pe langa emolienti, am mai gasit destule alte ingrediente benefice dar am avut putine emotii din cauza parfumului. Din fericire nu-mi irita ochii asa ca voi continua s-o folosesc pentru ca imi place momentan iar acum sunt foarte curioasa cum e crema de ochi din gama.

***

Acestea au fost produsele iar daca va intereseaza vreunul in mod special puteti sa-mi spuneti ca sa stiu sa-I dedic un articol.

Ati incercat vreunul dintre produse?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Ai folosit Seametry? Eu am dat-o, pentru ca am inteles ca este pentru 35+
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca are lista de ingrediente ok, normal ca am folosit-o. Varsta nu este un tip de ten, Adina ;) Pup :*

      Delete
  2. Elmiplant Seametry a ajuns la mama, careia ii place mult, eu folosesc indeosebi uleiurile in zona ochilor si am un serum Andalou pe drum. :D
    Am folosit si imi plac micelarele Bioderma (si eu prefer Sensibio), tocmai am terminat si eu Tolerance Plus (si am revenit la masca Paula's Choice Skin Balancing) si folosesc Batiste Blush, Original nu am incercat inca, dar nu am observat nicio diferenta fata de varianta Pixie Lott, spre exemplu.
    Sunt in etapa de testare a lui Moroccanoil si ne-am super-imprietenit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ar trebui sa mai folosesc si eu uleiuri pentru ochi, era tare bine cu ele dar m-am cam lenevit intre timp si imi e mai comod sa aleg o crema clasica.
      Ma bucur ca-ti place Moroccanoil, eu am fost dependenta de el anul trceut. :) Pup :*

      Delete
  3. Despre produsele Morroccan Oil am auzit lucruri bune, insa nu le-am testat inca... :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram