Monthly review: Noiembrie & Decembrie 2014

RO: In primul rand vreau sa va urez "La multi ani!" si sa va urez un an cat mai bun. Eu am mai tras putin chiulul pe blog dupa publicarea preferatelor anului dar de acum incolo reintru la normal, cu cat mai multe postari. Apropo, nu stiu daca ati apucat sa observati inca dar acum public articolele noi la ora 9 PM.

Revenind la ale noastre, pentru ca am "reusit" sa ratez aceasta postare in Noiembrie, am vrut totusi sa o unesc pe cea din Decembrie cu cea nepublicata pentru ca voiam neaparata sa va vorbesc despre produsele preferate. Va fi mai lunga postarea dar sper sa va placa.

#InstaNoiembrie

instalife Noiembrie

1. am cedat valvei si mi-am cumparat fondul de ten Rimmel Lasting Finish // 2. noutati Xtreme Lashes: Skin Renewing Concealer si setul cadou GlideLiner // 3. noutati si in rutina tenului: Differin si Paula's Choice Clear Regular Strength 2% BHA // 4. Skin Media, in parteneriat cu Jarden Corporation a lansat 8 brand-uri noi cunoscute de electrocasnice iar la eveniment a fost invitat Adi Hadean, juratul meu preferat de la Masterchef Romania // 5. "dragalasenii" The Body Shop // 6. cel mai asteptat eveniment al anului: December Beauty Bloggers Meeting // 7. in ultima vreme am mai prins curaj in aplicarea tusului si chiar ma descurc ok  // 8. un smokey eyes foarte dramatic (in realitate era mai intens) facut peste o baza neagra (Xtreme Lashes GlideLiner Xtreme Black) // 9. machiajul pe care l-am purtat des in Noiembrie

#InstaDecembrie

instalife Decembrie

1,2, 3 - cateva momente de la #DBBM3: lansarea in exclusivitate a rimelului Rimmel London Scandal Eyes Xtreme; bloggerite dragi, Anca, Adina si Stefana; lansarea cremei de maini La Roche Posay Cicaplast Mains cu 4% niacinamide // 4. geanta pe care am purtat-o non-stop in ultima luna: Elizabeth Bags // 5. mi-a placut sa ma uit la seriile Vlogmas facute de Lily Pebbles si Fleur de Force // 6. o noua obsesie in materie de ceai: Solaris Ceai ierburi sanatoase // 7,8,9 - cateva momente din mini-vacanta mea la Botosani: "Mosul" stie ce-mi place asa ca mi-a adus multa branza, foie gras si nonettes de Dijon; sursa zilnica de amuzament, motanul casei; luminitele dragute din parc

november favorites


1. The Body Shop Wild Argan Oil Body Butter
*review*

Sunt o fana a unturilor de corp The Body Shop dar mereu am preferat aromele de fructe, nu m-as fi asteptat ca parfumul celui din gama Wild Argan Oil sa-mi placa atat de mult. Pe langa parfumul deosebit, este si foarte hidratant, perfect pentru aceasta perioada a anului, mai ales ca eu am cateva zone foarte uscate pe picioare si maini.

2. Andalou Naturals Pumpkin Honey Glycolic Mask
*review*

Am luat aceasta masca in ultima comanda iHerb si eram foarte curioasa cum mi se va parea. Imi place foarte mult cum imi lasa tenul: fin si hidratat. Am folosit-o cel putin o data pe saptamana dar m-am hotarat s-o includ la preferate imediat dupa ce am folosit-o dupa cateva zile de lupta cu o raceala. Aveam in jurul nasului zone foarte uscate din cauza servetelelor dar dupa ce am dat jos masca, acestea nu mai erau.

3. Rimmel Lasting Finish Foundation

Un fond de ten foarte popular in blogosfera in ultima luna caruia i-am cedat si eu. Imi place mult faptul ca are o acoperire foarte buna, imi place finish-ul usor luminos dar nu-mi place ca are un parfum foarte intens. L-am inclus totusi la preferate pentru ca am intins mana dupa el foarte des, cu tot cu parfumul lui.

4. L’Oreal False Lash Wings
*review*

Stiam eu ca un rimel L’Oreal nu ma va dezamagi. False Lash Wings alungeste, ofera usor volum si rezista foarte bine pe genele mele, fara sa se intinda dar se demachiaza foarte usor. Inclusiv periuta imi place foarte mult. Il puteti vedea in actiune foarte bine in ultimul machiaj dintre cele 3 de mai sus.

5. Sleek Matte Me Fandango

Fandango s-a lipit de mine la Make-up Fest si este o nuanta intensa de violet, textura este foarte lichida dar este pigmentata, opaca si rezista foarte bine pe buze. Nu este o nuanta tipica pentru mine dar ma bucur ca am luat-o pentru ca imi place tocmai pentru ca e diferita.

6. Flormar Deluxe DC30

Este un visiniu foarte inchis numai bun pentru toamna-iarna. Culoarea era noua dar cunosteam deja formula si textura acestei game asa ca am stiut din prima ca imi va placea mult. Totusi, nu este o culoare pentru oricine, fiind atat de inchisa.

7. Xtreme Lashes GlideLiner
*review*

Va povesteam la inceputul lunii ca am bagat in rotatie nuanta Xtreme Black iar apoi s-au mai adaugat inca 4 din setul de sarbatori. Mi se par cele ma misto creioane folosite de mine pana acum pentru ca au intensitatea unui tus dar sunt foarte cremoase si merg de minune si ca baza pentru fard pentru ca se intind foarte bine si fara sa trebuiasca sa insist. Dintre cele 4 nuante din setul de sarbatori, am folosit creionul cu nuantele Rose Gold si Truffle.

8. Golden Rose Color Expert #41

Sunt sigura ca daca ati vazut postarea cu swatch-ul pentru oja Golden Rose intelegeti de ce am inclus-o la preferatele lunii.

december favorites

1. Xtreme Lashes Skin Renewing Concealer
*review*

Din nou un produs Xtreme Lashes printre preferate si va pot spune ca de cand am inceput sa-l folosesc nu am mai folosit altceva. Eu am nuanta Neutral si il pot folosi atat pentru camuflarea cearcanelor cat si a imperfectiunilor de pe restul tenului. Am fost foarte tentata sa-l declar preferatul anului.

2. Wjcon Automatic Lip Liner in 112 Plum

Un alt brand descoperit pe finalul anului care m-a impresionat intr-un mod placut. Nuanta pe care am ales-o eu (si care nu corespunde cu cea de mai sus) este un mov-rosiatic asemeni sfeclei rosii. Textura este moale si cremoasa, atat de moale incat trebuie sa ai grija sa nu se rupa mina, iar rezistenta este foarte buna.

3. Bourjois Rouge Edition Velvet in 09 Happy Nude Year

Nuanta aceasta are o culoare foarte frumoasa, un roz prafuit si am apelat la ea de fiecare data cand am vrut ceva mai "potolit" pe buze cat despre rezistenta, este foarte buna. Daca ati mai citit despre aceste rujuri lichide, va confirm si eu ca rezistenta lor e excelenta.

4. Wjcon Simply Red Rosetto in Matita in 02 Fuchsia

Un creion jumbo de buze cu o textura cremoasa, culoare intensa si rezistenta foarte buna. Culoarea adevarata o puteti vedea mai jos.

5. Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
*review*

Inteleg acum toata nebunia cu balsamurile pentru demachiere, indepartarea machiajului devine o experienta placuta si imi place mult mai mult decat un ulei demachiant. Insa eu am ales sa folosesc acest produs pentru demachierea ochilor si a devenit metoda mea preferata, topeste imediat rimelul si nu trebuie sa frec prea mult zona.

6. Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks
*review*

Cu ocazia sarbatorilor am ales sa scot la inaintare aceste masti de ochi care s-au dovedit ideale pentru ritualul de pregatire inaintea unei petreceri. Dupa folosirea lor pielea arata mai bine si liniile fine nu se mai vedeau. 

7. Paula's Choice Resist Ultra Light Antioxidant Concentrate Serum

In ultimele 2 luni m-am confruntat cu o zona T foarte grasa si cum nu aveam niciun produs hidratant adecvat am folosit ce-mi mai ramasese din mostra de Resist Ultra Light. Acest ser are o textura foarte light, lichida, se absoarbe imediat si lasa tenul hidratat dar mat, fix ce aveam nevoie.

8. Paula's Choice Clear Regular Strength Acne Exfoliant

Am revenit la aceasta varianta pentru a o folosi in zonele cu puncte negre si pori dilatati fie pe tot tenul atunci cand vreau sa aplic doar produse cu texturi usoare si sa le evit pe cele sub forma de crema.

swatch Wjcon Lip Liner 112 Plum, Wjcon Simply Red Rosetto 02 Fuchsia, Bourjois Rouge Velvet 09 Happy Nude Year

Ati incercat vreunul dintre produsele prezentate? Ce preferate ati avut in Decembrie?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. claudiapitulac@gmail.com6 January 2015 at 21:58

    Buna din nou!
    Cat costa o geanta ca a ta, Elizabeth Bags?
    Ms. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello again! :)
      Modelul asta costa 330 lei, e de piele si in realitate e superba, poza mea chiar nu-i face dreptate. Pup :*

      Delete
  2. Doar fondul de ten care imi place mult de tot si untul de corp, doar ca in varianta Vanilla Brulee, iarasi super bun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmmm, Vanilla Brulee, yummy! Miroase delicios gama asta.

      Delete
  3. Deci imi place mult cum iti sta cu machiajul din poza aia din mijloc! Te prinde grozav :D
    Innebunesc daca nu pun mana si eu pe Elemis hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, doamna, chiar am sa mai incerc machiaje de genul. Pui tu mana pe Elemis, stiu ca poti, ;) Pup :*

      Delete
  4. Ce multe preferate! Citind despre fiecare, imi venea cate ceva de spus si-acum am uitat tot! :))
    Ma bucur ca ai dat de cap cat de cat zonei T, la mine au aparut punctele negre big as life and twice as ugly... Suna super-bine produsele Xtreme Lashes! Si mie imi plac rujul Bourjois si fdt Rimmel. Bine ai venit in clubul fanilor mastii Andalou! :D Mi-a placut mult rimelul L'Oreal, cand l-am folosit, n-am apucat sa il mai cumpar ca am tot folosit altele si altele... Sa-ti porti cu drag geanta si in continuare! E frumoasa foc!
    Sper ca n-am omis nimic important.... aaa, ba da! Ma bucur ca ne-am revazut in Decembrie! :D

    ReplyDelete
  5. cosmetics really great presentation gives 10/10

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram