Colectia de rujuri * VII - corai *

colectia de rujuri corai Flormar NYX Rimmel cover

RO: Asa cum v-am promis saptamana trecuta, azi am sa va arat rujurile in nuante de corai din colectia mea. Am observat ca am destul de putine rujuri in aceasta culoare si de la declansarea iubirii mele pentru nuantele tari a durat ceva pana s-o port. Asa ca nu am decat 3 produse, sa spunem ca am creat un echilibru, dupa ce v-am aratat 5 saptamana trecuta iar saptamana viitoare va asteapta tot atatea.

colectia de rujuri corai Flormar NYX Rimmel

Flormar Long Wearing in L24

Ca sa fiu sincera, atunci cand am primit acest ruj am refuzat sa-l port si l-am mai primit, de 2 ori chiar. Nu-mi placea culoarea si spuneam ca este exagerata. Cine isi inghite vorbele acum? Eu! Despre rujurile din aceasta gama v-am tot povestit, iar L24 nu este o exceptie, iar culoarea este un roz-corai mat si intens.

NYX Round Lipstick in Miracle

Este un rosu-corai cu sclipici foarte fin auriu, cremos, destul de rezistent pe care imi place sa-l port in lunile calde ale anului. Cand l-am comandat nu stiam ca are acel sclipici auriu si cand l-am desfacut nu am fost foarte incantata cand am constatat cum e insa este atat de fin auriul incat pe buze nu se vede ca ar fi sclipici ci doar se observa o usoara tenta aurie.

Rimmel Apocalips in Stellar

Imi place foarte mult formula Apocalips, este destul de lichida insa culorile sunt saturate si cu un strat subtire obtii o culoarea intensa si opaca pe buze. Practic are intensitatea unui ruj si aplicarea usoara a unui luciu de buze, fara sa fie prea lipicios si e placut de purtat pe buze ore intregi.

colectia de rujuri corai Flormar NYX Rimmel

***

Aceasta cred ca va fi penultima postare a colectiei de rujuri. Nu am verificat inca dar au mai ramas doar cateva rujuri singuratice pe care nu am avut cum sa le grupez si cateva noutati care au fost adaugate dupa ce am publicat postarea si cred ca le voi prezenta pe toate intr-o postare.

Daca ati ratat cumva vreuna dintre postarile acestei serii sau daca pur si simplu vreti s-o revedeti , iata lista lor:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Am și eu Stellar și îl iubesc!

    ReplyDelete
  2. Am si eu rujul Flormar, insa in nuanta L14. Chiar imi place, desi e foarte corai! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram