Colectia de rujuri * IV - rujuri rosu-portocalii *

colectie rujuri rosu-portocalii cover

RO: Dupa o pauza consistenta, revin cu postarile in care va dezvalui treptat colectia mea de rujuri, asa ca in fiecare Miercuri, la ora 9 seara veti descoperi cate un nou articol. Am ajuns la a patra postare si pana acum v-am tot aratat nuante inchise dar astazi am sa va arat rujurile rosii-portocalii sau portocalii, asa ca s-a cam terminat cu nuantele inchise, tomnatice.

colectie rujuri rosu-portocalii Farmasi Revlon Rimmel Inglot Golden Rose

Farmasi True Color Lipstick in 07

Un ruj care mi-a placut foarte mult cand l-am luat si pe care l-am purtat non-stop, un produs excelent pentru pretul mic pe care l-am platit atunci: 7 lei. 

Revlon Colorburst Lip Butter in Candy Apple

Este cel mai hidratant ruj pe care le am. Culoarea nu este atat de saturata dar are un luciu intens si e genul de ruj pe care-l poti aplica oricand, as putea spune ca e un luciu de buze in forma unui ruj. Din pacate, fiind atat de hidratant nu rezista foarte mult pe buze.

Rimmel London Moisture Renew in 660 In Love With Ginger

Un ruj pe care l-am cumparat la recomandarea Annei, ViviannaDoesMakeup, ca o alternativa pentru Morange de la MAC. Si acesta este un ruj destul de hidratant si cremos dar culoarea bate mult mai mult in portocaliu si este mai saturata decat cea a lui Candy Apple. Daca va cautati un portocaliu ceva mai accesibil si mai purtabil vi-l recomand. Nu stiu daca va aduceti aminte dar a fost printre recomandarile mele in primavara, pentru 5 rujuri  portocalii.

Inglot Lipstick in 103

Unul dintre cele mai indragite rujuri in aceasta primavara si vara. Cremos si pigmentat, foarte rezistent si usor de aplicat. L-am purtat in continuu si mi-a placut foarte mult sa-l asociez cu fardul crema Make-up Studio Be Bronze. Era combinatia mea preferata insa culoarea este foarte versatila. L-am mentionat si in The lip product addict tag, ca tot vorbim despre produse pentru buze, si in Summer Lovin' Tag.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick #15

Din pacate nu am apucat sa port decat o data sau de doua ori acest ruj, insa culoarea lui mi-a placut foarte mult si nu ma las, il voi pune in rotatie la un moment dat. Este singurul ruj cu finish mat dintre cele din aceasta postare si din cate am putut sa-mi dau seama si din cate am mai citit, rujurile din aceasta gama sunt foarte rezistente. Voi reveni oricum cu mai multe detalii intr-un articol separat, pentru ca mai am inca o nuanta Velvet Matte.

colectie rujuri rosu-portocalii Farmasi Revlon Rimmel Inglot Golden Rose swatch

***

Iata ca am incheiat si seria de rujuri de azi, chiar daca acum totul se invarte mai degraba in sfera rujurilor inchise la culoare, sper ca v-au placut cele prezentate si poate ca ati adaugat ceva in wishlist. Revin saptamana viitoare cu rujurile corai.

Dintre cele 5 rujuri, care va place cel mai mult?

Daca ati ratat cumva vreuna dintre postarile acestei serii sau daca pur si simplu vreti s-o revedeti , iata lista lor:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

1 comment:

  1. Parca m-ar tenta un portocaliu caramiziu. Dar mai incolo cand o sa am timp de incercat sa vad cum imi sta :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram