Anastasia DipBrow Pomade


RO: Ma gandeam eu ce articol as putea pregati pentru Luni cand mi-am adus aminte ca va tot promit articolul despre un produs pe care mi l-am dorit extrem de mult si pe care l-am folosit constant de cand l-am luat: Anastasia DipBrow Pomade... Si apoi, m-am mai lungit putin dar azi veti citi parerea mea despre produs.

Daca nu ati apucat sa cititi articolul in care v-am facut o prezentare generala a pomadei, atunci cand s-a lansat in Romania, nu-i nimic, o sa reiau acele detalii. Daca l-ati citit, banuiesc ca veti sari direct la impresii.

Anastasia DipBrow Pomade este cel mai nou produs de conturare a sprancenelor lansat de Anastasia Soare sub brand-ul propriu, Anastasia Beverly Hills. Este un fel de pasta care se aseamana la consistenta si aplicare cu un tus gel, vine intr-un borcanas de sticla ce contine 4 grame de produs. Sunt 5 nuante disponibile iar produsul costa 69 lei.

De ce mi-am dorit acest produs atat de mult? In primul rand pentru ca mi-am dat seama ca seamana ca idee cu Fluidline-urile de sprancene pe care le-au avut MAC in editie limitata anul trecut prin primavara pe care le-am ratat si pe care mi-l doream. Apoi, ai precizia si pigmentatia unui produs cremos/lichid dar mult mai prietenos decat Aquabrow de la MUFE. Si nu in ultimul rand, atunci cand m-a pensat Ioana si mi-a dat actuala forma a sprancenelor, ne-am lovit de faptul ca cea dreapta are fire de par fine si deschise la culoare si nu este atat de deasa ca cea stanga iar pentru a obtine un efect de umplere cat mai bun, un astfel de produs ar fi indicat.


Ah, si era sa uit, bineinteles ca si laudelele intalnite la tot pasul in blogosfera internationala si printre youtube-ri au alimentat dorinta mea de a avea produsul.

Imi place? Hell yes! Asa cum va spuneam, fiind un produs foarte pigmentat e nevoie de putin produs, deci e foarte spornic, fiind sub forma de pasta, aplicarea este o placere si pana se usuca e foarte usor sa corectezi eventuale greseli. Cand se usuca, rezista, rezista, si rezista, la frecat, la sebum dar eu sustin ca nu e waterproof. Am observat asta pe propriile sprancene.

Initial am aplicat produsul folosind o pensula unghiulara, cea cu care imi faceam sprancenele in trecut insa acum metoda mea preferata de a-mi umple sprancenele este cu o pensula fina de tus (care e de fapt de pictura dar este super buna pentru tus). Nu imi ia mai mult timp in schimb am o precizie mai mare si daca ma chinuieste talentul imi umplu sprancenele desenand fire de par cu pensula.

Desi e un produs foarte bun, gama de nuante nu este tocmai minunata pentru ca exista un mare gol pentru satenele deschise care nu pot folosi nici Blonde pentru ca e prea deschis, nici Auburn care se adreseaza roscatelor iar nuantele Chocolate si Dark Brown sunt prea inchise deja iar singura varianta ar fi amestecarea mai multor nuante.

Eu sunt foarte incantata de produs pentru ca pot obtine efectul dorit folosind un singur produs, este foarte spornic, e usor de folosit desi trebuie sa te obisnuiesti usor la inceput cat sa aplici, a fost o alegere inspirata cand l-am cumparat si chiar daca nu este un produs tocmai ieftin, merita cu siguranta investitia.



Rezultatul final, sprancene cat de cat simetrice

Produs Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade
Nuante disponibile
5
Textură cremoasa, de pasta
Rezistenta foarte buna (de la aplicare pana la demachiere)
Cantitate
4 g
Expiră  6 luni de la deschidere
Ingrediente  -
Rezumat + pigmentata
+ rezistenta
+ usor de folosit si aplicat
+ smudgeproof
- nu este waterproof
- varietate mica a nuantelor

Unde cumpar saloanele Anastasia Berverly Hills sau online de pe anastasiasoare.ro
Pret 69 lei
Rating:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Of si eu mi-l doresc mult, dar nu pot folosi niciuna din cele disponibile :( Poate ar merge asta foarte foarte fin, doar conturand putin spranceana spre coada si apoi umpland cu fard, dar e prea multa bataie de cap. Sper ca vor scoate si alte nuante.
    And speaking of ABH, sunt curioasa daca vor aduce si concealer-ele. Am inceput sa vad o gramada de tutoriale folosind produsul respectiv.

    ReplyDelete
    Replies
    1. La tine si la Dara m-am gandit atunci cand am mentionat de lipsa unei nuante maro deschise. :( Si eu sunt la fel de curioasa.

      Delete
  2. No me gusta :( Arata prea...pictate.

    ReplyDelete
  3. hm... nu stiu ce sa zic, parca nu m-a convins.

    ReplyDelete
  4. Eu am un gel liner de la Smashbox pe care il mai folosesc uneori, dar cel mai mult imi place tot Aqua Brow :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram