The Fun Beauty Tag


RO: Ioana m-a tag-uit şi cum nu mai făcusem o leapşă de ceva timp, scuza perfectă pentru a mai amână puţin articolele la care lucrez. :D

 1. EEK. Mergi la întâlnire ÅŸi ai la dispoziÅ£ie doar 5 minute pentru a te machia. Ce produse alegi?

Fond de ten, anticearcăn, musai fardul de sprâncene, un fard cremă (momentan aÅŸ alege Color Tattoo On and on bronze), rimel, aÅŸ contura faÅ£a repede cu Bourjois Bronzing Gel Primer, fard de obraz cremă NYX iar rujul l-aÅŸ aplica în lift, aÅŸa cum fac de obicei. :D


2. Alege un trend: ochi de pisică exageraţi, un blush roz super hot sau gene false sub formă de pene?

Cu un blush roz m-aÅŸ descurca cel mai bine, deci va fi ÅŸi alegerea mea. :) De gene false nici nu se pune problema iar decât să fac ochi de pisică pe ochii mei descendenÅ£i ÅŸi cu pleoapă căzută, mai bine trag un blush puternic ÅŸi văd eu. :)

3. Dacă ar trebui să renunţi la toate produsele tale de machiaj pentru două luni sau ar trebui să renunţi la toate produsele de îngrijire pentru o săptămâna, ce ai alege?

Really? Really?! Bineînţeles că mai bine renunţ la machiaj decât la produsele de îngrijire. Şi aşa tenul meu e cam capricios în ultima vreme şi se usucă una două, vă daţi seama cum ar fi dacă nu aş folosi nimic, ar fi îngrozitor să mă ştiu fără produsele mele iubite. Oh, the horror!!

4. Ce produse de machiaj nu îţi lipsesc din poşetă?

Puţine, să fiu sinceră, nu îmi place să car toate cele cu mine, în geantă iau numai pudra, rujul pe care-l port atunci, şi mai am pentru orice eventualitate, un luciu de buze discret.

5. Care sunt acele produse la care te întorci mereu de-a lungul timpului?

Bioderma Sensibio H2O, şamponul Nature's Gate cu biotină, Paula's Choice Skin Recovery Moisturizer, Urban Decay Naked, NYX Cream Blush, Benefit Hoola, NYX Soft Matte Lip Cream Sao Paulo şi...cam atât. Nu sunt multe pentru că de obicei îmi place să schimb produsele, să încerc alte variante şi texturi noi dar la ele chiar revin, orice ar fi.

6.Smokey eyes sau buze roÅŸii?

Aşa, uitându-vă la poză de mai sus, voi ce credeţi că aş alege? :P

Apropo, Ioana, cred că avem ceva răspunsuri similare. :))

7. Ruj sau lip gloss?

Ruj lichid, se pune? Nah, că am găsit o cale de mijloc.

8. S-a întâmplat să ajungi să iubeşti la nebunie nişte produse care nu te aşteptai să îţi placă?

Nu, pentru că în general îmi fac temele înainte de a încerca ceva nou şi pentru că în general nu plec de la ideea: "a, sigur n-o să-mi placă chestia asta, dar hai s-o încerc". Poate de-a lungul timpulul, gusturile se schimbă, ar putea apărea produse. De exemplu, acum câţiva ani nu aş fi crezut că vor ajunge să-mi placă culorile tari pe buze atât de mult cum îmi plac acum, sau că o să port şi-o să iubesc rujul mov închis.

***

Sper că v-a făcut plăcere să citiţi răspunsurile, mie cu siguranţă mi-a plăcut să le scriu şi vă invit şi pe voi să răspundeţi, prin comentarii sau prin preluarea lepşei pe blog.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

2 comments:

  1. Culoarea de pe buze e geniala si iti vine tare bine! Fac si eu tag-ul zilele astea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E Monte Carlo. :) Nu stiu de ce dar in ziua in care am facut poza arata mai rozaliu ca de obicei, de fapt, fix cum il vezi in poza. Abia astept sa citesc si la tine. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram