Un nou inceput :)


RO: Nu ştiu dacă aţi observat dar săptămână aceasta blogul a fost închis, am primit chiar câteva întrebări legate de asta. Nu l-am închis decât pentru că aşteptam de mult momentul în care să intru şi să-i schimb tema. Aşa că d-asta am zis să intitulez articolul în acest fel, bine, nu este un nou început doar pentru că am schimbat tema, ci şi pentru blog, după o perioadă lipsită de activitate şi o perioadă destul de lungă de postări rare, revin cu noi forţe, poze şi postări. :D


Sper din tot sufletul să vă placă nouă tema, singura schimbare majoră ar fi afişarea postărilor dar în rest am păstrat aceleaşi elemente de design şi culori . De mult îmi doream o tema cu postări afişate în matrice (grid) şi iată că am găsit una şi am personalizat-o pentru mine. Am lucrat ceva la ea şi sper să vă fie utilă, acum vedeţi mult mai uşor postările, nu mai trebuie să daţi scroll-uri peste scroll-uri, mai pe scurt cred că am reuşit să fac informaţiile mult mai uşor de găsit şi accesat dar sper să ajunegti şi voi la aceeaşi concluzie.

Să ştiţi că de data asta m-am gândit să scriu un mic ghid, dacă nu aveţi răbdare să daţi peste tot şi să vedeţi ce şi cum, puteţi găsi informaţiile aici.

Deci, aştept impresii despre tema, dacă vă place, dacă nu vă place nu comentaţi (glumesc, chiar şi aşa aştept părerile voastre :D ), pentru mine sunt foarte importante pentru că până la urmă voi sunteţi cele care folosiţi blogul.

Aşa că, acestea fiind spuse, ne vedem mâine cu un articol "de sezon". :D

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. imi plac schimbarile si ghidul, foarte practic arata acum, desi imi placea si inainte. ma bucur ca nu am schimbat culorile, imi plac astea mult si le asociez mental blogului tau cand intru, nu as vrea sa le schimbi. te pup, great job :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mersi, nu am vrut sa fie o schimbare foarte drastica tocmai ca sa se pastreze asocierea asta a elementelor cu blogul. Pup si eu :*

      Delete
  2. Chiar ma intrebam ce se intampla cu blogul tau si pe urma mi-a picat fisa. Imi place :)

    ReplyDelete
  3. E mai bine asa, mult mai usor de citit :)

    ReplyDelete
  4. Chiar imi place. Si eu tot cochetam cu genul asta de afisare, doar ca ce gaseam mi se parea foarte greu de urmarit si destul de incarcat.

    Iti urez si mai mult succes in continuare! Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iii...ma bucur ca-ti place, eu am avut noroc ca am gasit-o pe asta, dar trebuie sa gasesti sigur ceva mai aerisit si frumos. Pup :*

      Delete
  5. Imi plac schimbarile facute, dar nu prea imi place header-ul. Mi se pare un pic SF :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, that's the idea, avand in vedere ca Sihaya are legatura cu SF-ul, header-ul e reprezentativ pentru numele blogului :D

      Delete
  6. Da, da e interesant modul de afisare a postarilor. Chiar e mai usor de navigat. Bine ai revenit, ma bucur sa te citesc din nou.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram