Vampy lips



RO: Dacă aţi ştii de când vreau să vă arăt un ruj pe care l-am iubit tare mult iarna asta şi unul care totdata a făcut impresie atunci când l-am purtat, bine că nu a apucat să treacă iarna până vi l-am arătat. :)) Este vorba despre rujul Flormar L10 din gama LongWearing.

Toată treaba asta cu trendul "vampy lips" m-a luat încet dar sigur, încă de anul trecut, când stăteam şi admiram culorile dar atât, însă anul acesta am pus piciorul în prag şi am plecat în căutarea culorii visurilor mele.


ÃŽn toamnă am tot colindat magazinele în căutarea unui ruj bordeaux, un viÅŸiniu dar cu subton puternic albastru, voiam să bată bine înspre mov. Am căutat cam pe la toate firmele "drugstore" ~ L'Oreal, Maybelline, Astor, Miss Sporty, Revlon ~ dar tot ce găseam era de cele mai multe mai mult burgundy, cu subton roÅŸu până când mi-am adus aminte că Flormar avea astfel de culori.

Iată şi descrierea acestui ruj pe site-ul Flormar:
It covers the lips perfectly with its rich, creamy and moisturizing structure. Softens the lips with its nourishing properties and gives them a shiny look.

Aşa cum spune şi în descriere, este un ruj foarte pigmentat, deci dacă sunteţi adeptele rujurilor mai translucide (sheer) vă recomand să vă reorentati către alte game pentru că rujurile LongWearing nu sunt, sau eventual aveţi grijă la aplicare. Mie-mi plac rujurile şi culorile intense, am ajuns la concluzia că dacă nu port un ruj intens pe buze am impresia că aş arăta bolnavă. :)) Aşa că, sunt mare amatoare de culori "strong" iar din gama LonWearing mai am un roşu care-mi place la nebunie (L13).

Dar, înapoi la L10, este o idee cremos şi se aplică uşor datorită consistentei dar hidratant nu mi se pare, nici emolient, deci oricum mi se pare indispensabilă o hidratare bună a buzelor înainte de aplicarea rujului dar ce-i drept, de-a lungul zilei nu am simţit că-mi usucă buzele.

Dintre toate rujurile pe care le am, mi se pare că asta necesită cea mai mare atenţie la detalii, aşa că mereu folosesc pensula Real Techniques Detailer Brush (şi din această cauză nu îl port atât de des pe cât aş vrea :()pentru a-l aplica iar dacă vă conturaţi buzele înainte cu un creion, şi mai bine, eu din păcate nu deţin unul adecvat dar am rezolvat asta ieri. :D

Aşa cum îi spune, rujul este excelent la capitolul rezistenţă, nu am stat să văd exact cât ţine dar câteva ore bune cu siguranţă, am mâncat, am băut iar rujul era tot acolo.

Sper că n-am ratat vreun aspect important, dacă da, trageţi-mă de mânecă lăsaţi-mi un comentariu cu ce aspecte v-ar mai interesa.

Rujul îl gasiti la standurile ÅŸi în magazinele Flormar la preÅ£ul de 22 lei.

Sunt curioasă cum vi se pare culoarea şi dacă voi aţi purta stilul asta, vampy?





aici eram la evenimentul Himalaya, a fost prima ieşire în lume a lui L10 :)

Iniţial voiam să fac eu un colaj dar am găsit unul care avea acelaşi titlu cu postarea mea, aşa că l-am luat pe el :D

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

15 comments:

  1. Eu l-as purta!! Imi place le nebunie nuanta, o sa arunc un ochi in magazin sa vad cum vine in contrast cu nuanta pielii mele :D pup!

    ReplyDelete
  2. Eu ti-am zis ca iti sta bine cu el! Uite si spatele meu, in foto de la eveniment :D

    ReplyDelete
  3. Aceasta nuanta de ruj e favorita mea! ♥

    ReplyDelete
  4. @Lauren ma bucur ca-ti place, chiar ca eu nu te-am vazut cu un ruj asa mai intens, din cate imi aduc aminte. :) Pup :*

    ReplyDelete
  5. Foarte fain e! Imi seamana putin cu Rebel de la MAC. Obsesia vietii mele :))

    ReplyDelete
  6. Uuu ce nuanta faina!Musai sa dau o fuga la Flormar sa-l incerc!

    ReplyDelete
  7. Ahh, ce fain e! Love it!
    Iti sta foarte bine si cred ca as purta nuanta asta (aproape) zilnic. Eu am ceva asemanator de la sleek. Parca Cranberry se numeste.

    ReplyDelete
  8. Este frumoasa culoarea, dar nu stiu cum mi-ar sta. Tie iti vine tare bine.

    ReplyDelete
  9. @ABeautyTale :)) Stai ca ma mai uit putin la Rebel, vai dar frumos mai e. Lasa doamna, ca ti-l iei tu si atunci astept sa-l vad. Pup :*

    ReplyDelete
  10. @Diana (boonDY) stiu Sleek Cranberry, m-a tentat si pe mine atunci sa-mi iau setul ala. Totusi Cranberry e cu subton rosu, Mosberry seamana mai mult. Pup :*

    ReplyDelete
  11. E superb si iti vine foarte bine, stiu ca ti l-am admirat si live la restaurant :D Te pup

    ReplyDelete
  12. Oh, mie imi plac la nebunie astea dark! Ma enerveaza dintii ca nu sunt albi si se pateaza repede.. insa port in general si visez la unul ca asta!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram