Too Faced Christmas in New York

Trec zilele astea din Decembrie cu viteza luminii parca si nici nu a inceput bine ca uite ca deja s-au dus 9 zile. Si dupa ce v-am povestit saptamana trecuta despre noutatile din Sephora, v-am promis ca am sa revin cu niste review-uri pentru cateva dintre noutatile pe care am avut ocazia sa le incerc. Am sa incep cu Too Faced si colectia lor de anul acesta, Christmas in New York, din care am doua seturi la poluri cumva opuse.

Apropo, mai am un review de anul trecut pentru setul Melted Kisses & Sweet Cheeks asa ca daca sunteti curioase cum este si acela, va invit sa cititi articolul de aici.

THE CHOCOLATE SHOP GIFT SET

* 259 LEI *


Cel mai consistent set din colectia de Craciun este The Chocolate Shop si in acesta veti gasi o paleta cu paleta detasabila cu 21 farduri de ochi (18 mici a cate 0.85 g si 3 mari a cate 2 g)  in finish-uri foarte variate, de la mate la satinate si chiar cu sclipici, iluminator Inner Light, bronzer Chocolate Soleil, blush Chocolate Covered Strawberry (fiecare avand 2.26 g) si include 1 mini baza de ochi Shadow Insurance, mini Melted Chocolate in nuanta Milkshake si mini rimel Better Than Sex.


SHADOW INSURANCE (5 g) - este primerul de ochi preferat pentru ca intensifica nuantele fardurilor si imi tinde intact machiajul de la aplicare pana la demachiere indiferent cate ore trec intre acestea doua si indiferent de calitatea fardurilor. De-a lungul anilor am folosit-o atat cu farduri de calitate buna cat si cu altele slabe, am folosit-o sub orice finish de fard si inclusiv cele mai metalizate farduri (care in mode normal mi se strang in pliu cel mai repede) au rezistat impecabil.

BETTER THAN SEX MASCARA (4.8 g) - din pacate eu ma regasesc in categoria persoanelor carora nu le-a placut acest rimel. Ofera un volum impresionant genelor si le coloreaza intr-un negru intens insa le si lipeste intre ele iar eu prefer genele bine definite iar pe langa asta mi se intinde foarte rau pe pleoapa si sub ochi. Daca vreti sa vedeti poze si mai multe detalii, puteti citi review-ul pe acre-l are.

MELTED CHOCOLATE MILKSHAKE (5 ml) - pana acum am fost foarte multumita de rujurile lichide Melted care au ajuns in colectia mea iar acesta din set a fost primul din gama Melted Chocolate si miroase fix a milkshake cu ciocolata. Culoarea e un peachy nude si nu e chiar ceea ce as purta in mod obisnuit pentru ca prefer nude-uri/ marouri mai rozalii. Insa am regasit si in aceasta culoarea culoarea, rezistenta si comfortul pe care le stiam de la celelalte.


Trecand la paleta in sine, imi place ca au pastrat varietatatea de nuante cu care eram obisnuita din paletele Chocolate Bar si exista atat nuante reci, cat si calde, majoritatea neutre insa nu s-au putut abtine sa nu includa si cele doua popuri de culoare si veti vedea ca si finish-urile sunt diferite.

Mi-a mai placut si ca au inclus nuante de baza pe care le-au facut mai mari, eu una sunt absolut dependenta de Banana Date pentru ca este fix nuanta mea si merge de minune aplicata pe toata pleoapa pentru a da o nuanta uniforma. Insa am fost usor dezamagita sa constat ca formulele fardurilor mate din jumatatea stanga sunt absolur fenomenale in timp ce partea dreapta cam lasa de dorit in ceea ce priveste formula. In timp ce fardurile din stanga sunt catifelate, intens pigmentate, se aplica usor si se difuzeaza usor, cele din dreapta au o textura mai dura la atingere, ca pigmentatie, unele sunt mai intense ca altele si daca nu le aplicati peste o suprafata pudrata ci le aplicati direct peste primer se difuzeaza destul de greu. Iar alte doua farduri mai slabute sunt Mint Chip si Jingle Berry care ma asteptam sa arate fenomenal pe pleoape insa aplicate cu pensula trebuie sa insisti pentru a obtine intensitatea culorii din pastila asa ca degetele sau o pensula umezita sunt esetiale in aplicarea lor.

Uitandu-ma la paleta, m-as fi asteptat de Sugar Bells, Sugared Raisin si Indulge sa aibe niste texturi si pigmentatii mai slabe dar nu, sunt absolut fenomenale si perfecte pentru machiajele de sarbatori. Si nici despre celelalte culori in finish-uri satinate sau metalice (exceptandu-le pe cele doua colorate mentionate mai sus) nu am nimic de obiectat, culori superbe, pigmentatie buna.

Si culorile pentru fata mi s-au parut bune, toate s-au aplicat foarte frumos, s-au difuzat usor si au rezistat pana la demachiere (cu mentiunea ca eu in general aplic machiajul peste Bioderma ABCDerm care este un primer excelent pentru mine). Iluminatorul Inner Light mi s-a parut special si imediat cum l-am aplicat pe pomete si i-am vazut stralucirea am fost cucerita instant. Imi venea sa-l aplic pe toata fata.










LET IT GLOW GIFT SET

* 98 LEI *


La polul opus este acest set micut ce contine 3 miniaturi si o pensula mica. Eu mi l-am dorit in special pentru mini Love Flush Blush pentru ca era intr-o nuanta calda (Love hangover) iar eu mai aveam deja si imi placea mult o miniatura pentru o nuanta rece (Justify My Love).

LOVE FLUSH BLUSH IN LOVE HANGOVER (2g) - este un roz-corai superb cu usoare irizatii si cu o pigmentatie foarte buna. Eu practic abia ating cu pensula fardul si am o cantitate suficienta pentru a aplica pe un obraz deci chiar daca produsul are un gramaj mic, va tine destul de mult timp. S-a difuzat fara probleme si a rezistat intreaga zi. Intr-un fel, nu am fost surprinsa de calitatea blush-ului pentru ca si celalalt pe care-l am s-a comportat identic, de aceea am si vrut setul.

SNOW BUNNY BRONZER (2.5 g) - este una dintre celelalte pudre bronzante pe care Too Faced le are si este diferit de Chocolate Soleil prin faptul ca e o combinatie de mai multe nuante dar si pentru ca nu este un bronzer mat. Este satinat si ofera un luciu nu foarte intens, nu ca un iluminator, ci unul placut care mi s-a parut de bun augur iarna pentru ca eu nu sunt fana a tenului complet mat, nici macar iarna. Nuanta rezultata este mai discreta si mai deschisa fata de cea a lui Chocolate Soleil deci merge de minune pe tenurile deschise.

CANDLELIGHT GLOW IN ROSY GLOW (2.5 g) -  din nou un produs pe care nu l-am incercat deci numai bine ca face parte din set. Este o combinatie intre un alb si un roz, ambele cu subton rece si cu un luciu auriu. Eu ma asteptam sa fie un ilumitor cu o nuanta rece dar m-a luat prin surprindere luciul auriu. Este destul de intens, aproape metalic deci daca sunteti fane ale unui astfel de produs de iluminare, chiar vi-l recomand. Textura este foarte fina iar pigmentatia buna iar intre cele doua nuante nu sunt diferente atat de mari, puteti observa si mai jos in swatch acest lucru.

Pensula adorabila din set, cu maner in forma de inimioaraprobabil a fost conceputa pentru a aplica produsele insa mi se pare prea densa si rigida pentru ele. Este insa foarte fina si nu mi se pare genul de pensula pe care nu o poti folosi la nimic dar cred ca e mai utila pentru a pudra tenul si am s-o si pun in geanta pentru a o folosi asa.






Cum vi se par seturile, care va atrage mai mult?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

20 comments:

  1. Primul set este absolut uimitor :)
    Ar fi super sa il gasesc in dimineata de Craciun sub bradut :)

    ReplyDelete
  2. Culorile sunt dementiale in primul set.

    ReplyDelete
  3. Paleta e în culori superbe, fix pentru suflețelul meu.

    ReplyDelete
  4. Primul set ma atrage mai mult, cred ca datorita paletei! <3

    ReplyDelete
  5. Oh, boy! In ce hal arata toate! ❤ Gata, nu mai am voie sa cumpar nici un ac cu ata. :))
    Nici nu ma mai uit la cat de frumoase sunt! Nope! :))))

    ReplyDelete
  6. Oh Doamneeee.....sunt inlove with Too Faced!!! Arata adorabil paleta....eu o am pe cea de anul trecut - Le Grand Palais...care este de asemenea superba..... Sunt adorabile ambele seturi!Sa le folosesti cu drag! :*

    ReplyDelete
  7. Paleta din setul The Chocolate Shop e su-per-ba !! 😍😍😍

    ReplyDelete
  8. Vaaai cum e The Chocolate Shop, iubesc Too Faced. Sigur nu o sa scape necumparata :D

    ReplyDelete
  9. Imi place paleta, pentru ca are de toate! Pacat ca nu sunt toate fardurile la fel din punct de vedere textura si pigmentatie.. Pentru mine TFSI n-a fost prea bun si imi pare asa rau! Parca i-as mai da o sansa, la cat de laudat e, poate n-a fost bun tubul meu :))

    ReplyDelete
  10. Cate bunatati, imi plac nuantele ciocolatii se potrivesc de minune cu sezonul!

    ReplyDelete
  11. O Doamne , iarta-ma , stiu ca am destule nuante asemanatoare dar paleta aia e diviina si o vreau 😂😂

    ReplyDelete
  12. Chiar astazi ma uitam in Sephora dupa asemenea seturi, inca nu le-au pus in vanzare dar cu siguranta imi voi alege si eu unul...acum sa vad pe care :)) Multumim pentru review. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Au fost puse la vanzare incepand din 15 Noiembrie, deci ar trebui sa fie in magazine, doar daca nu or fi sold out, deci iti recomand sa intrebi de ele.

      Delete
  13. Paleta aia arata de zile mari! Imi plac fardurile minuscule, asa poate as reusi si eu sa termin unul!

    ReplyDelete
  14. Culorile vibrante din primul set mă fac să visez cu ochii deschiși. E un cadou ideal de la ”Moș Crăciun”. Sper să fie darnic!

    ReplyDelete
  15. Finally cineva care nu lauda rimelul Better than sex. Credeam ca sunt singura..la mine cade rau de tot sub ochi, plus ca mi se pare mediocru

    ReplyDelete
  16. Doamne cât de drăguțe sunt blush-ul și bronzer-ul :D Mi le doresc și eu super mult <3

    ReplyDelete
  17. Nuanta Mint Chip din paleta e rai. Imi place la nebunie.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram