Cele mai consumate produse

Dupa cum stiti, ca blogger primesti mereu produse, produse noi, proaspat lansate si mereu incerc catev ceva nou. Face parte din placerea si pasiunea legata de blogging iar atunci cand descopar vreun produs nou care-mi place foarte mult imediat ma entuziasmez si abia astept sa va impartasesc si voua, cititorilor, secretul. Uneori, deseori, ajungem chiar sa strangem o multime de produse iar pentru mine faptul ca am ajuns la sfarsitul unui produs imi ofera o mare satisfactie. Mai mult de atat, asta este si un semn ca mi-a placut produsul.

Mai rar gasesc cate un produs care imi place atat de mult care imi place atat de mult incat, chiar daca exista atatea alte variante, tot pe el il cumpar, iar si iar. Despre aceste produse va voi vorbi astazi, stiu ca a circulat formatul asta sub forma de leapsa acum ceva timp (am verificat a fost prin octombrie de fapt, deci nu atat de mult timp iar Nio s-a gandit atunci la mine) si de atunci mi-am zis ca trebuie sa va vorbesc si eu despre cosmeticele carora le sunt fidela.

DEODORANT B.U. IN ACTION 



Sunt destul de pretentioasa atunci cand aleg un deodorant pe care sa-l folosesc iar atunci cand gasesc unul care sa bifeze toate cerintele mele il cumpar iar si iar. Am avut cateva alegeri diferite de-a lungul anilor insa anul acesta cred ca am folosit doar B.U. In action, cu preponderenta varianta Tender touch pentru ca parfumul lui imi place cel mai mult. In primul rand este un deodorant eficient pentru mine, apoi nu-mi pateaza hainele si  cum v-am zis, parfumul imi place, chiar foarte mult.

SAMPOANE NATURE'S GATE CU JOJOBA SI BIOTINA




Avand un scalp foarte sensibil care tolereaza putin sampoane fara sa se razvrateasca si sa fac matreata, samponul pe care il folosesc este ceva ce schimb foarte rar spre deloc. Iar in momentul in care am descoperit ca aceste doua variante de sampoane de pe iHerb imi priesc, le-am tot cumparat si practic in ultimii 4 ani (!!!) nu prea am folosit altceva pe scalp. Am inclus ambele variante pe care le-am folosit, samponul fortifiant Nature's Gate cu biotina si samponul revitalizant Nature's Gate cu jojoba, pentru ca intre ele am alternat. Pe langa faptul ca scalpul meu s-a inteles de minune cu ambele variante, sampoanele veneau si intr-o cantitate generoasa, 532 ml, ceea ce insemna ca nu trebuia sa le cumpar foarte des si la un pret bun (acum nu prea mai e asa bun dupa cresterea dolarului si scumpirea produselor).

BIODERMA SENSIBIO H2O



Guess who's back, back again? Dar lotiunea micelara Bioderma Sensibio H2O este cu siguranta printre cele mai consumate pentru ca mereu revin la ea, chiar daca am perioade in care folosesc si alte demachiante asa cum e in prezent, inevitabil, ma mai reintorc la Sensibio H2O. E foarte misto, demachiaza eficient dar bland tenul si textura apoasa e imbatabila.

BIODERMA ATODERM NUTRITIVE



Nu o sa insist cu multe detalii insa de la lansarea cremei la noi am descoperit ca imi place foarte mult s-o folosesc la ochi, mi se pare ca e perfecta, dar am ajuns s-o folosesc si pe ten si sa-mi placa. A fost o perioada in care tenul meu era intr-o stare tare proasta si crema asta a fost salvatoarea mea. Doar ca se consuma destul de repede, cam in 2 luni asa ca va puteti imagina ca am tot luat tuburi pentru ca nu-mi lipseste niciodata din dulap.

BIODERMA ABCDERM SOLAIRE SPF50



Gata, asta e ultimul produs Bioderma, pinky promise. ABCDerm Solaire este singura crema cu spf 100% mineral care imi prieste (dintre cele incercate pana acum) asa ca, fie iarna, fie vara, eu tot pe asta o folosesc . Ar putea intra in articol si Photoderm Creme SPF50 dar sa ramanem la un singur SPF. Ce-mi place la ABCDerm si ma face sa trec peste aspectele negative este faptul ca este un primer super bun, tine machiajul dar si sebumul sub control.

ANDALOU NATURALS HONEY PUMPKIN GLYCOLIC MASK



Desi in prezent am renuntat la mult-laudata masca Honey Pumpkin Glycolic Mask de la Andalou Naturals tot capata un loc printre cele mai consumate si cumparate produse pentru ca timp de cam 2 ani, rareori am folosit o alta masca si pe cea Andalou o aplicam cam o data pe saptamana, uneori si de 2 ori. Mi-a placut atat de mult pentru ca lasa tenul luminos, fin si ma scapa de eventualele zone care se descuamau asa ca nu e de mirare ca am trecut prin cateva borcanase in tot acest timp si, din nou, nu-mi lipsea din dulap.

PAULA'S CHOICE RESIST WEEKLY RESURFACING TREATMENT
SI SKIN PERFECTING 2% BHA LOTION



Exfoliantii chimici au devenit o prezenta constanta in rutina mea de ingrijire inca de cand am inceput sa am mai multa grija de tenul meu si de produsele pe care le aleg. Cele doua, Resist Weekly Resurfacing Treatment si lotiunea cu 2% BHA, fiind cele la care am apelat iar si iar de-a lungul anilor, chiar daca am mai incercat alte produse pentru ca tot la ele doua am revenit. Weekly Resurfacing Treatment contine 10% acid glicolic si tocmai ce va povesteam ca m-a ajutat in estomparea petelor pigmentare. Pe langa asta, lasa tenul luminos, ajuta la estomparea mai rapida a semnelor lasate de cosuri si ajuta la uniformizarea texturii si nuantei tenului. Lotiunea cu 2% BHA este cea care imi tine punctele negre sub control si ce m-a determinat s-o aleg in pofida celorlalte optiuni cu BHA a fost textura hidratanta, formula mai blanda care-mi permitea folosirea zilnica a exfoliantului si multitudinea de ingrediente benefice tenului ce fac parte din formula, pe langa exfoliant. Pacat ca Paula's Choice a decis sa reformuleze acest produs, fara niciun motiv, scotand din ingrediente. Nu am apucat inca sa-l incerc pe cel nou si inca nu m-am hotarat daca voi reveni la lotiune sau il voi schimba cu alta varianta

SAMPON USCAT BATISTE



Un alt produs dedicat ingrijirii parului si pe care, chiar daca nu il mai folosesc in prezent, l-am cumparat de multe ori si in mai multe variante este samponul uscat Batiste. Avand un scalp gras care vara trebuie spalat la 2 zile, mai ales pentru ca fac si sport si transpir asa ca din cand in cand samponul uscat este un adevarat salvator si prelungeste perioada intre spalari cu inca 1-2 zile. Dintre toate variantele incercate de mine am descoperit si cateva preferate in variantele Original si Tropical dar si o dezamagire totala, cel XXL care imbacseste ingrozitor parul si efectiv nu mai poti da cu nimic la radacina parului. Insa pentru ca este si sensibil scalpul meu, am luat hotararea de a intrerupe folosirea samponului uscat pentru ca praful ala pe care-l lasa la radacina, nu e chiar minunat.

CND VINYLUX WEEKLY TOP COAT



Era cat pe ce sa uit complet de cateva preferate de unghii, primul dintre acestea fiind top coat-ul VINYLUX de la CND. Din momentul in care am inceput sa-l folosesc, m-a cucerit complet si de atunci nu am mai renuntat la el si nici nu am mai folosit un alt top coat. In primul rand ofera un luciu gel-like manichiurii,, apoi ajuta oja sa se usuce mai repede dar fara sa se stranga la margine asa cum stiu ca se intampla la Seche Vite si prelungeste viata manichiurii, cu atat mai mult daca il si reaplicati la cateva zile.

KALLOS NAIL COLOR REMOVER



Iar celalalt produs de unghii pe care il folosesc de multi ani deja este dizolvantul Kallos pe baza de ulei. Ce imi place este faptul ca nu e nici cu acetona si nici nu alcool, asa cum sunt dizolvantele fara acetona, astfel fiind mai bland cu pielea si cuticulele. Apoi, nu se evapora de pe discheta deci odata imbibata, poti sta mult si bine sa stergi unghiile fara a fi nevoie sa pui din nou dizolvant. Insa e tare pacatos cu lemnul si trebuie sa aveti grija cand il folositi si sa nu-l cumva sa-l lasati pe mobila pe undeva pentru ca si o picatura mica va distruge finish-ul. Asta, am invatat-o din experienta, din pacate.

***

Acestea ar fi produsele care mi-au venit in minte, cele carora le sunt fidela iar in rest nu cred ca mai exista produse pe care sa le cumpar mereu. Ar mai fi fost lotiunea tonica Derma E Soothing Toner, insa nu am mai inclus-o pentru ca tocmai ce am aflat ca acest produs a fost scos de pe piata de catre Derma E. Deci nu il mai puteti lua, tare suparata am fost cand am vazut. Daca imi mai aduc aminte, poate mai fac un articol.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Tin minte ca am de facut si eu tagul asta, dar inca nu l-am bifat! Am si eu o mini masca de la Andalou, cred ca e aceeasi!

    ReplyDelete
  2. Și eu folosesc șamponul uscat de la Batiste și sunt mulțumită de rezultate, dar nimic nu se compară cu un păr curat.

    ReplyDelete
  3. am si eu acest tag pe to do list! produsele bioderma se regasesc si in rutina mea, la fel si sampoanele batiste! cat despre Andalou, musai ca incerc ceva de la ei!

    ReplyDelete
  4. avem acest privilegiu. super faine produse! pupici

    ReplyDelete
  5. Mi ai adus aminte ca am ramas fara sampon uscat Batiste , ai terminat ceva produse asa ca felicitari , imi plac produsele alese de tine.

    ReplyDelete
  6. Am si eu cateva produse carora le sunt fidela, dar nu cred ca atat de multe.De exemplu balsamurile de par de la Nivea - desi le-am recumparat de N ori, aleg uneori variante noi si testez si variante noi, nu revin neaparat la aceeasi gama.

    ReplyDelete
  7. Nici eu nu pot trai fara Batiste, la parul meu super gras nu merge altceva. Inca nu am gasit o apa micelara mai buna ca Bioderma. In rest multe din produsele din lista ta sunt pe lista de dorinte :)

    ReplyDelete
  8. Apa micelară de la Bioderma este și preferata mea! Cred că o să încerc și eu în curând șamponul, este pe wishlist de tare multă vreme. Nu știu de ce, dar eu nu m-am înțeles cu niciun șampon Batiste pe care l-am încercat până acum. Tind să cred că de vină este textura părului meu. :(

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram