Monthly review: Februarie 2016

Pentru ca suntem in ultima zi a lunii Februarie, stiti ca asta inseamna ca e timpul pentru o retrospectiva a lunii. Desi nu pot sa zic ca nu-mi place luna Februarie, avand in vedere ca imi sarbatoresc ziua de nastere, mereu ma bucur de sfarsitul ei pentru ca asta inseamna inceputul primaverii. Inclusiv anul acesta. Prima jumatate a lunii a fost frumoasa insa apoi microbul pe care am reusit sa-l luam (probabil din mall) si toata saptamana in care am bolit mi-a cam stricat buna dispozitie, m-a epuizat si mi-a luat din avantul pe care il aveam, lucru ce s-a vazut inclusiv pe blog.

#InstaFebruarie



  1. Intr-o dimineata am primit o cutie foarte draguta in care am gasit gama Benefica Propoforte cu propolis si vitamina C. Si, din pacate, au fost numai bune pastilele atunci cand am racit si ne-a durut in gat.
  2. Tot in Februarie am incercat o gramada de bunatati Gerlinea si nu o data mi-am inceput dimineata cu o cafea si un baton.
  3. Nu cred ca m-a mai entuziasmat o lansare de brand in Romania atat de mult asa cum a facuta Urban Decay. Iata ca acum in sfarsit gasim in Romania, exclusiv in Sephora, o gama extrem de larga de produse ale acestui brand, nu numai faimoasele palete de farduri.
  4. La inceputul lunii am luat decizia de a face o pauza de 30 de zile de la oja, v-am si povestit pe blog cum si de ce. Iata ca mai am cateva zile pana se incheie totul si am rezistat mult mai bine decat ma asteptam.
  5. O alta bunatate care mi-a incantat papilele gustative a fost gemul St Dalfour cu mango si ananas. Am sa va arat si cat de curand modul meu preferat de a-l consuma.
  6. Am tot strans o gramada de pensule in ultimele luni iar acum m-am trezit ca au ajuns prea multe pentru recipientele in care le tineam asa ca trebuie sa ma reorentiez.
  7. Un produs pe care mai aveam putin si-l visam noaptea, atat de mult mi l-am dorit: Urban Decay Naked Skin Concealer. Iar la o vizita prin AFI l-am si luat si intentionez sa va povetesc cat de curand despre el.
  8. Si luna asta am facut putin shopping Paula's Choice. Nu am putut rata faptul ca a fost Corina in Bucuresti si am pus mana pe cateva miniaturi pentru a-mi completa rutina de ingrijire.
  9. Un articol la care am lucrat mult, pentru care m-am documentat mult inainte de a-l scrie si la care am lucrat putin mai mult la poze. Insa sunt foarte mandra de cum a iesit si sper sa va fie pe atat de util pe cat am avut eu intentia sa-l fac.

Preferatele lunii

February favourites


1. BIODERMA HYDRABIO PERFECTEUR SPF30

V-am povestit pe larg despre aceasta crema in review dar am sa va spun si aici pe scurt ca a fost o placere sa folosesc aceasta crema cu protectie solara si a fost o schimbare foarte placuta de la protectia solara mare. Este o crema care inlocuieste cu succes trei produse in rutina.


Tocmai ce va povesteam ca mi l-am dorit foarte mult si ma bucur ca-mi si place mult. Am avut putin de furca pentru ca este un produs extrem de pigmentat si de aceea e nevoie de o cantitate foarte mica de produs. Insa atunci cand i-am dat de cap, a fost o placere sa-l folosesc si-mi place mult cum arata si cum se aseaza. Incerc sa nu divulg prea multe pentru ca am sa va povestesc despre el cat de curand.

3. ALESSANDRO VEGGIE NAIL CREAM

Va aratam crema asta in postarea cu #30daysbarenailschallenge si cum am fost axata pe ingrijirea unghiilor si cuticulelor cat le-am tinut fara oja, am folosit des crema. Pe langa faptul ca are un miros foarte placut, asa cum e cazul cu toate produsele de ingrijire Alessandro, imi place si ca se absoarbe repede, textura e destul de light, nu e grasa pe maini dar face o treaba foarte buna. De aceea, cel mai des la ea am apelat in defavoarea uleiului CND SolarOil caruia trebuie sa-i dai timp sa se absoarba.

4. MAKE UP FOR EVER PRO SCULPTING PALETTE

Desi conturarea tenului nu este ceva ce fac la fiecare machiaj, pentru ca aceasta paleta contine si un blush, m-a determinat practic s-o folosesc cam la fiecare machiaj. Imi place la nebunie nuanta naturala a produsului si cat de usor e sa lucrezi cu el, plus ca eu oricum sunt o mare iubitoare de farduri de obraz crema. Pe langa blush, am folosit des si iluminatorul iar atunci cand am avut un machiaj de seara am apelat inclusiv la nuanta de contur.

5. PENSULE SEPHORA PRO #53 & #35

Desi auzisem multe laude la pensulele Sephora din gama PRO nu avusesem ocazia sa ma conving pana sa ajunga la mine noutatile de primavara printre care si aceste doua pensule. Sunt extrem de fine si isi fac treaba de minune. Desi #53 are o forma mai ciudata fata de pensulele clasice cu care aplici fondul de ten, fiind in forma de evantai, insa imi place nu numai cum aplica produs, dar si cum il difuzeaza. Imi place sa aplic fondul de ten, apoi fardul de obraz crema si iluminatorul iar la sfarsit trec inca o data cu pensula pentru a ma asigura ca totul e difzuzat perfect. Iar pensula #35 care zice ca este de sprancene, nu am folosit-o pentru sprancene insa este o pensula excelenta pentru detalii avand un varf foarte ascutit iar eu pentru asta am folosit-o.


Un alt produs Urban Decay pentru care am dezvoltat o adevarata pasiune. Desi atunci cand s-a lansat initial aceasta paleta am vrut s-o iau, atunci nu a fost sa fie si era sold out in Franta dar iata ca tot a ajuns in posesia mea. Imi plac mult nuantele si v-am si aratat 2 sugestii de machiaj pentru Valentine's Day: un machiaj discret si natural si unul intens.

7. TOO FACED CHOCOLATE BON BONS

Pentru ca o paleta nu era de ajuns, luna asta am doua.Ambele mi-au alimentat pasiunea pentru neutre cu subton roz iar atunci cand nu foloseam una pentru un machiaj, automat o foloseam pe cealalta. Nu am apucat sa va arat inca un machiaj cu Chocolate Bon Bons insa trebuie neaparat sa va arat unul pe care l-am facut si am fost atat de incantata incat mi-a parut rau atunci cand a trebuit sa ma demachiez. Insa puteti citi cateva prime impresii si vedea swatch-uri pentru toate culorile din paleta aici. Apropo, intre timp am vazut ca paleta a aparut si online.

Top 5 articole

  1. Monthly review: Ianuarie 2016
  2. Comanda iHerb Februarie 2016
  3. Noutatile de primavara din Sephora
  4. Ins & Outs #15
  5. Cand sa incepi folosirea produselor anti-aging si o noua lansare Bioderma

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

12 comments:

  1. O grămadă de bunătăți. Sa știi că acum îmi stă mintea la concealer-ul de la Urban Decay <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. E f misto, trebuie sa scriu cat de curand despre el. :D Pup :*

      Delete
  2. Sunt tare curioasa de concealer. Imi caut unul bun (pentru zona de sub ochi) de ceva vreme si n-am nici cea mai vaga idee spre ce sa ma indrept.. Ma gandeam la Clinique pentru ca au multe nuante.. dar cum nu le gasesc aici, mi-e greu sa-mi dau seama ce s-ar potrivi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Clinique nu am incercat dar stiu ca aveau unul laudat. Iti pot recomanda in schimb sa incerci Catrice Re-Touch Light Reflecting bla bla. Mi-a placut mult si-si facea treaba doar ca sunt putine nuante. Pup :*

      Delete
  3. Am vrut si eu Naked Concealer, dar in doua Sephora n-a fost chip sa-l gasesc. Asta e, mai asteptam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Macar ai gasit oferta aia misto la Estee Lauder. :D Pup :*

      Delete
  4. Pensula de la Sephora este dementiala!
    Tot ma tenta Paletele Naked, dar nu le gaseam in magazinele pe care le vizitam asa ca, am doua optiuni. Sa mai astept sau sa dau o comanda online. Pupici!
    http://www.beautybysunshine.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca cel mai bine mai astepti sau cel putin eu asa am facut cand a fost nebunia cu Naked 3. Oricum am vazut ca nici online nu mai sunt Naked 2 si 3. Pup :*

      Delete
  5. Crema de la Bioderma o avem in comun! :)

    ReplyDelete
  6. Mor de curiozitate sa incerc si eu anticearcanul de la UD. A explodat blogosfera de beauty cu anticearcanul asta... Offf!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te inteleg, fix asa am fost si eu atunci cand am aflat ca se lanseaza UD. Pup :*

      Delete
  7. hmm .. sa inteleg ca anticearcanul asta de la UD ..e the best ??? am nevoie si eu de unul bun :X:X

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram