De ce Beautyblender si cat de versatil e


Atunci cand am aflat despre buretele de machiaj Beautyblender m-am gandit ca nu poate fi nimic atat de special incat sa merite atatia bani. E totusi un burete. Si ce e asa nemaipomenit la forma aia de ou? Apoi am luat primul Beautyblender dupe, il comandasem de la chinezi si l-am ales special pentru ca citisem la Epurica un review comparativ intre original si dupe in care zicea ca ea prefera copia. Asa am descoperit cat de usor si ce frumos se aseaza fondul de ten folosind un astfel de burete. Apoi am schimbat si am incercat Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Mi-a placut si acela si in continuare am zis ca nu are rost sa iau originalul. In ceea ce priveste produsele de machiaj, sunt ferm convinsa ca am ajuns in stadiul in care poti gasi in categoria mass-market produse foarte bune, foarte bine formulate si care rivalizeaza cu produse mult mai scumpe asa ca le caut pe acelea. Insa articolul de azi este diferit si va voi spune de ce m-am hotarat sa las la o parte toate copiile pentru a investi in original.

Revenind la povestea mea, in vara am incercat Beautyblender Micro.mini, bureteii pentru detalii si puteti vedea in acest tutorial si reactia mea la o prima utilizare. Asa ca dupa o perioada de folosire si comparatie, m-au convins ca trebuie sa iau si varianta mare.

Pana la urma, de ce Beautyblender?



Ce mi-a placut si ce este marea diferenta intre copii si original este materialul din care este facut. In cazul Beautyblender este unul nu foarte dens iar atunci cand il uzi devine foarte moale si "bouncy". Fondul de ten se aplica usor si repede iar senzatia la aplicare e foarte placuta. Am observat si in cazul variantei mari ca atunci cand treci cu el peste o zona in care ai aplicat produs nu ia si absoarbe de pe ten atat de mult produs, lucru ce ma facea sa reaplic fond de ten in unele zone, aplicam mai mult fond de ten si consumam mai mult. Per ansamblu, aspectul final nu as spune ca este total diferit insa cu siguranta aplicarea e mai placuta cu Beautyblender.

In ceea ce priveste curatarea lui, din nou se diferentiaza mult fata de copii. Fiind dintr-un material nu atat de dens, se curata foarte repede, fara multe probleme, nu ramane patat atat de usor si se usuca mai repede. Intr-un minut am reusit sa-l curat perfect si nu mai privesc ca o povara acest pas. In schimb, cu ceilalti bureti stateam mult mai mult timp si ma chinuiam sa scot toate urmele de fond de ten, dar pentru ca era mai dens, reuseam mai greu iar de multe ori buretele ramanea patat.

Cat de versatil e?


Beautyblender uscat

Si daca inca nu v-am convins cu prima parte, m-am gandit sa va povestesc si cat de versatil este acest buretel, pentru ca nu se rezuma doar la aplicarea fondului de ten, chiar daca eu pentru asta il folosesc. Avand acel varf ascutit si foarte precis, poate intra si in zonele mai mici si puteti aplica corector sub ochi sau in dreptul nasului, pe unde poate aparea roseata.

Daca va place si folositi produse pentru conturare crema, Beautyblender merge de minune pentru a estompa liniile trasate, inclusiv acelea de pe nas. La fel de bine merge si pentru aplicarea fardului de obraz crema dar merge si pentru pudrarea tenului (doar sa alegeti una pulbere, nu compacta). Pentru ca e umed atunci cand il folositi, tenul nu va capata acel aspect foarte pudrat.

Iar ca o ultima utilizare, il puteti folosi de-a lungul zilei pentru a absorbi sebumul fara a afecta machiajul. Poate stiti ca a aparut anul trecut Beautyblender Blotterazzi: doua "felii" de Beautyblender intr-o pudriera cu oglinda. Dar puteti folosi si buretele clasic pentru asta.

Beautyblender umezit

Beautyblender este disponibil in Sephora si costa 79 lei dar daca nu va grabiti, puteti astepta promotia de 20% reducere pentru posesoarele de card, eu asa l-am luat.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

9 comments:

  1. Oh, ce neplacut. :( Poate ai insistat prea mult atunci cand l-ai sters, daca zici ca il stergi cu un prosop. Eu sunt foarte blanda cu al meu, am grija sa nu bag unghiile (tocmai pentru ca am reusit sa le infig intr-un dupe) iar la sfarsit doar il storc bine in maini si atat. Cat despre pete, sigur depinde si de ce fond de ten folosesti pentru ca unele tind sa pateze mai rau ca altele.

    ReplyDelete
  2. Mie mi se pare acest buretel "the holy grail" si clar merita investitia. La inceput, cand a inceput nebunia cu beautyblender, incercam sa ma conving ca n-am nevoie de el, ca nu e special...dar intr-un final am cedat si nu imi pare rau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si la mine a fost ca o revelatie, un moment de genul "Aaaa, d-asta e toata nebunia!". :D

      Delete
  3. Eu l-am avut pe cel de la Cupio si a cedat dupa vreo 5-6 utilizari.
    Ma tenteaza atat de tare cel original, macar pentru aplicarea anticearcanului.
    Inca duc munca de lamurire cu mine daca sa il cumpar sau nu. Si pana la reduceriloe de 20% din Sephora nu prea am rabdare :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu tot de la Cupio am avut ultimul buretel inainte de a lua Beautyblender. Nu a cedat prea repede dar mi s-a parut cel mai slab calitativ dintre toate folosite de mine.

      Dar daca te hotarasti sa iei Beautyblender, eu cred ca nu o sa regreti achizitia. :D Pup :*

      Delete
  4. Poate il voi achizitiona si eu pana la urma..sunt foarte curioasa cum se comporta pe tenul meu si cum arata acesta dupa aplicarea produselor.
    Am incercat prima data unul chinezesc, cel mai ieftin de pe piata si cand am vazut ca nu se mareste la contactul cu apa, am incercat totusi sa aplic produs...dar nu-mi place. E tare, e rigid....Acum il folosesc pe cel de la RT si imi place mult. Ultimele saptamani il folosesc zilnic, dar din pacate a ramas patat de la un fond de ten mai persistent.
    Nu-mi ramane decat sa-l trec pe lista si sa incerc sa-l cumpar pe acesta original! :)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Mie imi suna extraordinar de bine varianta blotterazzi. Ai idee daca se gaseste si la noi sau de unde anume se poate comanda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe mine nu m-a prea convins Bloterazzi. Tati a facut un clip cu first impressions si a fost cam dezamagita de produs. Oricum as zice sa citesti cateva review-uri.

      La noi nu se gaseste inca dar gasesti produsele Beautyblender fie pe Beautybay.com fie pe CultBeauty.co.uk care livreaza in Romania.

      Pup :*

      Delete
    2. Ai dreptate, chiar si pe Sephora.com sunt multe review-uri negative. Pacat, suna tare bine ideea in teorie, trageam sperante ca am gasit solutia perfecta pentru matifiere.
      Oh well, mai sapam. :) Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram