Monthly review: Mai 2015

RO: Luna Mai a trecut atat de repede, nici nu mi-am dat seama. Am avut si Scoala de Beauty Blogging si vreau sa va multumesc tuturor celor care m-au votat, a fost o experienta interesanta, cu bune si rele dar cel mai important mi se pare cu ce raman. Ma obisnuisem cu rutina cursului din fiecare saptamana, realizarea si predarea temei incat Marti mi s-a parut ciudat sa nu am webinar.

Chiar daca nu am apucat sa public atat de multe articole cat mi-as fi dorit, sa stiti ca eu tot am incercat destule produse si am cateva pe care vi le voi arata mai jos la preferate.

#InstaMai


  1. Atentie, aceasta ciocolata poate provoca dependenta si nu te poti opri dupa un singura bucata, chiar si asa dulce cum e.
  2. Stash-ul meu pentru buze rosii.
  3. Mi-a parut foarte bine ca am revazut-o pe Corina la Beauty Swap by Beauty Barometer pentru ca a avut ocazia sa transmita informatii utile si unor persoane care poate nu i-au citit articolele si mi-a placut mult ce a avut de zis.
  4. Cu mici modificari, cam astea au fost produsele pe acre le-am ales in Mai, am mers mult pe machiaje minimaliste.
  5. Un nou serial cu supererou, de data aceasta unul Netflix care m-a prins si l-am terminat destul de repede. A fost ok primul sezon, cam multe clisee dar macar a fost mai bun cu filmul si poate sezonul 2 va fi mai interesant. 
  6. Daca ar fi sa aleg cateva ustensile "cheie" pentru machiaj, acestea ar fi.
  7. De curand a avut loc relansarea magazinului online Topline si cu aceasta ocazie au adus un nou brand: The Wet Brush. Eu sunt foarte incantata de peria mea si va voi povesti mai multe despre ea cu alta ocazie.
  8. Prima tentativa de machiaj kawaii, pe a doua si cea finala o gasiti aici.
  9. Nu puteam sa nu va arat noii mei adidasi Nike Free 5.0 de care sunt super incantata. Si sa stiti ca da, puteti si alerga cu ei. 
Favoritele lunii


Iata ca am ajuns si la surpriza,  va invit sa vizionati al doilea clip pe Youtube si sa-mi spuneti cum vi se pare aceasta schimbare. 


PRODUSE MENTIONATE:

NIVEA In Shower Body Lotion Q10 Firming
B.U. In Action Lively Spirit
Neoteric Cosmetics Alpha Hydrox Oil-Free Treatment
Balea Vaseline
L'Oreal True Match N1
MAC Haux

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Imi place foarte mult video-ul tau, cum am avut placerea sa imi petrec ore frumoase cu tine, am avut efectiv senzatia ca stam de vorba la masa si-mi povestesti chestii faine. Multumesc din nou pentru fondul de ten, inca n-am apucat sa-l testez ca am tot folosit autobronzant.
    Pentru ca ziceai ca-ti plac genele mai definite si nu asa dramatice cum le face Miss Manga, iti recomand rimelul Melkior. Eu l-am desfacut zilele astea si mi se pare ca face cam ce spui tu ca vrei (personal, prefer un efect putin mai dramatic).
    Te-ai orientat foarte bine la oja CND, am purtat-o si eu la DBBM si e foarte misto si mult mai rezistenta decat Rage (ca tot am sters-o aseara dupa cateva zile de purtat chinuit).
    Ma bucur sa te re-vad, macar pe camera daca altfel nu reusim mai des! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce ma bucur sa citesc asta, inseamna ca am fost destul de naturala. <3 Sa stii ca sunt tare curioasa cum o sa ti se para fondul de ten, pe Anca am convertit-o deja. :)) Si mersi pentru pontul cu rimelul Melkior, chiar nu as fi stiut ce rimel sa aleg dar acum m-ai facut curioasa. Te pup :*

      Delete
    2. Mi-a zis Anca si sunt curioasa de nu mai pot! Deocamdata sunt la ai mei si cutiuta ma asteapta cuminte acasa.
      Sper sa-ti placa Melkior!
      Ai fost foarte naturala, o companie placuta ca intotdeauna si dincolo de ecran! Te pup si sper sa ne revedem curand!

      Delete
  2. Felicitari pentru tot ce faci! Cunosc ciocolata, suntem prietene bune:) Adidasii astia sunt geniali:))

    ReplyDelete
  3. Imi doresc de fff mult timp fondul de ten L'Oreal. Am auzit nu mai lucruri bune despre el. Am insa o indoiala: l-am testat de cateva ori in magazin si mi s-a parut ca evidentiaza puful fin de pe fata. Tie ti se pare la fel? E drept c anu l-am aplicat pe toata fata ci doar pe anumite zone.
    Zi faina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aplicat cu buretele umezit prin miscari de tapotare nu am avut probleme dar nici nu sunt 100% sigura ca formulele sunt identice pentru ca nu am apucat sa incerc Accord parfait (al meu fiind True Match).

      Dar, oricum ar fi, te sfatuiesc sa-ti iei intr-o cutiuta mica putin fond de ten si sa-l incerci acasa, la lumina naturala si pe fata curata, asa ar fi cel mai bine.

      Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram