Non-Beauty Favourites #3

non-beauty favourites

RO: Ce ati zice de o mica pauza de beauty si de o noua tura de Non-Beauty Favourites? Pentru ca am mai strans cateva preferate "non-beauty" m-am gandit ca ar fi timpul pentru o noua postare in care sa va povestesc putin despre ele.

Solaris Ceai ierburi sanatoase
si Omega Forte

Am sa incep cu mancarea, capitol la care am incercat sa nu exagerez, si nu se putea altfel decat cu cea mai noua obsesie in materie de ceai: Solaris Ceai ierburi sanatoase. Sunt o mare bautoare de ceaiuri si atunci cand gasesc unul care-mi place, il beau doar pe ala. Asa s-a intamplat cu ceaiul Solaris pe care aproape l-am terminat in mai putin de-o luna. Este o combinatie de bucati de mere, lemongrass, ceai verde mate, scortisoara, frunze de urzica, menta si petale de galbenele.

Apoi, tot de la Solaris imi place mult si mix-ul de seminte Omega Forte cu susan, seminte de dovleac, seminte de in si de floarea soarelui pe care il pun cam peste tot ce pot: salate, legume, guacamole, iaurt. Pe langa faptul ca aduc un aport de nutrienti, sunt acel element crocant in mancare, care mie imi place.

Crème de Saint Agur

Cu toate vizitele mele in Franta, normal ca mi-a crescut apetitul pentru branza cu mucegai si dintre toate cele incercate de mine am 2 preferate absolute: Bresse Bleu si Crème de Saint Agur. Dar dintre cele doua doar Crème de Saint Agur se gaseste si in Romania (eu am gasit-o in Carrefour). Este o branza cu mucegai albastru cremoasa, cam ca o branza topita mai lichida, dar gustul nu este foarte intens. Exista si Saint Agur, asemanatoare cu Gorgonzola, care are un gust prea intens pentru mine asa ca prefer cealalta varianta. Este de doua ori mai scumpa decat in Franta dar din cand in cand e buna cat sa-mi satisfac pofta.

Decathlon

Este unul dintre magazinele mele preferate si e genul de magazin in care intru cu gandul sa iau doar ceva iar pe parcursmai gasesc ceva, si inca ceva si tot asa. Am de la ei multe lucruri de care sunt multumita: manusi, tricouri, polar, sosete, greutati, clasicele cizme de calarie etc. Za bf este si el incantat, si-a gasit chiar camasi si pantaloni de care este foarte multumit, au multe oferte bune si la fiecare vizita plecam cu o punga plina de lucruri.

Ochelari de soare Sephora


Tot la capitolul haine si accesorii ar fi si ochelarii de soare Sephora. I-am primit la December Beauty Bloggers Meeting 3 dar abia la inceputul anului am putut sa profit de ei. Foarte greu reusesc sa gasesc rame noi de ochelari cu care sa-mi stea bine si in general cam toti ochelarii mei sunt in stilul Wayfarer asa ca nu ma asteptam ca cei Sephora sa-mi placa. Sunt mai mari si mai rotunzi decat ce port eu in general dar de fiecare data am intins mana dupa ei.

The 100

Sunt putine seriale pe care le-as urmari pe nerasuflate iat The 100 este unul dintre ele si in fiecare saptamana dupa ce urmarim episodul il asteptam cu nerabdare pe urmatorul. Serialul este despre supravietuirea omenirii pe Pamant dupa un razboi nuclear. Oamenii s-au refugiat pe o statie spatiala in orbita si dupa 97 de ani trimit 100 de tineri inapoi pe planeta pentru a vedea daca se poate supravietui. Initial parea ca va fi un serial obisnuit cu tineri, cu intriga plictisitoare si previzibila insa a evoluat frumos si nu va zic decat ca oamenii de pe statia spatiala afla ca nu sunt singurii supravietuitori si trebuie sa se adapteze permanent situatiilor care apar.

12 Monkeys

Sincera sa fiu, atunci cand am auzit ca va aparea un serial dupa filmul cu acelasi nume, un film foarte bun si care mi-a placut foarte mult, m-am asteptat la tot ce e mai rau. Insa pana acum este interesant si sper sa ramana asa, chiar daca au facut o schimbare majora si Jeffrey Goines (caracterul jucat de Brad Pitt) a devenit Jennifer Goines. Intriga insa, e aceeasi: un virus misterior este imprastiat de catre o organizatie,  Armata celor 12 maimute, omorand 99% din oameni iar James Cole calatoreste in trecut cu scopul de a impiedica acest lucru. Pana acum au fost doar 3 episoade si sper sa nu se strice pe parcurs.

***

Ce ziceti de preferatele mele? Voi ce seriale urmariti cu sufletul la gura?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. M-ai facut curioasa cu The 100. Il pun pe lista si ii dau o sansa in vacanta :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt curioasa cum o sa ti se para. Cu cat avanseaza mai mult serialul, cu atat devine mai interesant. :) Pup :*

      Delete
  2. sotul se uita la Arrow, dar m-a prins si pe mine. astept weekendul sa ajung si eu cu el la zi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si prietenul meu se uita dar eu nu prea, doar fugitiv. :)Pup :*

      Delete
  3. Omg si eu iubesc the 100 <3 am devorat primul sezon intr-o saptamana si a fost fix cu 3 zile inainte sa inceapa al doilea :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si nu ti se pare ca al doilea sezon e mult mai interesant decat primul? :)

      Delete
  4. Eu am.renunțat la The 100 după primul episod :))

    La 12 monkeys ma uit și eu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. It gets better. :)) La primele episoade si eu ma uitam doar asa dar sezonul al doilea mi se pare mult mai bun. Pup :*

      Delete
  5. Si eu am avut aceleasi emotii cu ochelarii, dar i-am purtat in zilele senine din aceasta iarna si imi place cum imi vin.
    Eu am baut ceaiul de fructe, acesta cu ceai verde nu stiu daca o sa-mi placa... ti l-as darui!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe cel de fructe nu am apucta sa-l incerc, poate cand mai termin din ceaiuri il incerc pentru ca suna foarte bine. Pup :*

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram