OPI Coca Cola swatches


RO: Pentru astazi v-am pregatit ceva special, swatch-uri pentru cateva oje din colectia OPI Coca Cola si dupa cum veti vedea, am avut ceva de munca la pozele pentru articol.

Atunci cand mi-au cazut ochii pe teaser-ul colaborarii Coca Cola cu OPI pentru o colectie de oje inspirata dupa cunoscutele bauturi am asteptat cu nerabdare sa vad toate nuantele si evident ca abia asteptam sa vad nuanta Coca Cola Red. Sincer, cand am vazut toate nuantele colectiei, nu am fost foarte impresionata dar acele poze nu fac dreptate ojelor pentru ca in realitate sunt superbe si ca urmare, am strans 4 nuante ale colectiei. Culmea, numai una dintre ele este creme.

Colectia Icons of Happiness cuprinde 9 oje in total si fiecare reuseste sa suprinda foarte bine bautura care a servit ca inspiratie. Nu am inteles totusi de ce au scos 2 nuante pentru Coca Cola Vanilla si mi se pare ca doar You're So Vain-illa se potriveste dar asta e doar parerea mea.


Cele 4 nuante pe care le am si pe care vi le voi prezenta sunt: Coca Cola Red, My Signature Is DC (sau Turn On the Haute Light, m-a bulversat total diferenta asta intre denumiri), Today I Accomplished Zero si Green On The Runway.


Coca Cola Red | My Signature Is "DC" | Today I Accomplished Zero | Green On The Runway
Coca-Cola Red
Classic red – always in style, always perfect.

Coca Cola Red este un creme rosu deschis iar inspiratia pentru aceasta nuanta a fost Coca Cola clasica. Culoarea seamana mult cu  Red My Fortune Cookie, usor corai cu formula clasica a ojelor OPI creme: cremoasa, complet opaca din 2 straturi dar poate fi aplicata si intr-unul mai gros, cu un luciu deosebit.



My Signature Is "DC"
My initial impression? This shimmery silver is just “write!”

My Signature Is "DC" / Turn On The Haute Light este oja ce reprezinta Coca Cola Light si este un argintiu metalic superb. Seamana cu Push and Shove doar ca nu are chiar acel aspect oglinda si are un sclipici fin care se vede foarte frumos in lumina directa. Formula este excelenta si s-a aplicat foarte usor, 2 straturi fiind de ajuns pentru a fi opaca. Avantajul ojei My Signature Is "DC" fata de Push and Shove este ca rezista mult mai bine pe unghii.




Today I Accomplished Zero
Dramatic black with effervescent red sparkle is a total must-do.


Coca Cola Zero a fost sursa de inpiratie pentru Today I Accomplished Zero, un negru cu paiete rosii, o oja cu o consistenta destul de lichida si pe acre am aplicat-o in 3 straturi pentru a obtine un negru intens ca baza. In poze o vedeti aplicata fara top coat si nu-i prea fac dreptate. In realitate este mult mai frumoasa si speciala, mai ales cu un strat generos de top coat pentru a nivela suprafata ojei.




Green on the Runway
This uncut-lime green makes a real fashion statement.

Am pastrat pentru final oja mea preferata dintre cele patru. Ati fi zis ca preferata mea e Coca Cola Red, avand in vedere obsesia mea cu rosul dar Green On The Runway m-a cucerit atunci cand am vazut-o pe unghii, un duochrome verde-maro foarte frumos si o combinatie inedita pentru o oja duochrome. Am aplicat-o in straturi mai groase pentru a fi opaca.





Pe final v-am pregatit si un GIF dragut cu toate cele 4 oje.


Cum vi se pare colaborarea OPI x Coca Cola? Care dintre cele 4 oje v-a placut cel mai mult?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

18 comments:

  1. Ai cele mai frumoase poze din blogosfera! :x Toate sunt superbe!

    ReplyDelete
  2. Sunt foarte faine toate! Dar parca cel mai mult imi place Today I Accomplished Zero.

    ReplyDelete
  3. Today I Accomplished Zero, desigur!
    Cat despre My Signature Is DC, ti-am zis ca n-am facut diferenta intre ea si Push and Shove... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca ar fi una langa alta ai vedea diferenta. :) Funny thing, joi la Topline toata lumea care-mi vedea oja o recunostea. Pup :*

      Delete
  4. cat de frumoase sunt pozele! cred ca cel mai mult ma atrage green on the runaway, desi in prima instanta as fi zis ca oja rosie e cea mai frumoasa din colectie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deci si tu ai facut la fel ca mine. :) Pup :*

      Delete
    2. Superbe !! Cred ca am nevoie de toate :d . Totusi Green on the Runaway ...wow ! :)

      Delete
  5. Uh, ce speram sa ne arati Green on the runway! Este superba, o ador <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ofc, nu se putea s-o tin doar pentru mine la cat de frumoasa e. ;)

      Delete
  6. Superba postarea si swatch-urile! Toate ojele arata minunat :)

    ReplyDelete
  7. Toate, ÅŸi nu exagerez! ♥
    Weekend frumos!

    ReplyDelete
  8. Mi-a starnit si mie curiozitatea aceasta noua colectie OPI, ojele prezentate de tine sunt foarte frumoase, nici nu stiu spre care sa ma indrept. Hmm, cred ca cel mai mult imi place "Green On The Runway", se vede o oja speciala.
    Superbe pozele!
    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Oja argintie e de departe preferata mea, dar imi place foarte mult si intenstitatea celei rosii. Super articol :*
    http://www.xcentrica.ro/tonuri-de-gri/

    ReplyDelete
  10. Today I Accomplished Zero este absolut superba!
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram