Machiaj complet cu 100 lei

RO: Mi-au placut foarte mult postarea Darei cat si alte interpretari ale fetelor care au preluat ideea unui machiaj complet cu doar 100 lei si am vrut sa va arat propunerea mea. Iata ce as alege eu:



Oriflame THE ONE Illuskin foundation
* 29.99 lei in catalogul actual *

In primul rand as alege fondul de ten THE ONE Illuskin pentru textura placuta, finish-ul natural, lista de ingrediente aproximativ curata si subtonul bej. L-am mentionat de atatea ori pe blog de cand l-am primit incat simt ca nu as mai putea adauga nimic. Il puteti vedea aplicat pe ten aici si aici.

LA Girl PRO.conceal Light Ivory
* 3$ * review *

Pentru cearcane as alege LA Girl PRO.conceal in nuanta Light Ivory pentru ca are acea tenta roz perfecta pentru camuflarea cearcanelor peroanelor cu ten deschis. In general, acest produs este excelent pentru cat costa: consistenta placuta, acoperire buna, nu se strange in riduri, gama larga de nuante.  In ultimul timp l-am folosit la fiecare machiaj.

Fard de sprancene Golden Rose 
* 12 lei *

Nu v-am spus nimic pana acum dar de curand am adaugat in colectie un produs nou Golden Rose, fardul de sprancene in nuanta 104 si trebuie sa va spun ca mi-a placut la prima folosire. Culoarea nu e rosiatica, nu e prafos, e pigmentat dar voi reveni in viitor cu mai multe detalii.

Maybelline The Rocket Waterproof
* 20 lei la oferta *

Nu cred ca e de mirare ca l-am ales, mi-a placut foarte mult acest rimel si daca nu as avea alte rimeluri pe care vreau sa le incerc, cu siguranta as profita de oferta actuala si l-as lua. Rezista extrem de bine, alungeste, da volum, cam astea ar fi atuurile lui.

E.l.f. Studio HD Blush Headliner
* 3$ * review *

Initial m-am gandit la NYX Cream Blush Rose Petal dar asa as fi depasit suma de 100 lei apoi mi-am adus aminte de cel Elf. Desi e ceva mai complicat de aplicat pentru ca este foarte pigmentat odata ce te obisnuiesti cu el cu siguranta iti va placea. Culoarea este foarte frumoasa, finish-ul este mat deci ar arata la fel de bine si pe tenurile grase in zona pometilor. Pentru 3$ este un produs foarte bun.

Avon Ultra Colour Lipstick Red2000
* 15 lei in catalogul actual swatch *

Daca tot am inceput sa va arat rujurile din colectia mea, mi-am adus aminte de acesta de la Avon. Chiar daca nu l-am mai folosit de mult, mi-am adus aminte ca atunci cand l-am cumparat mi-a placut foarte mult pentru ca este un ruj cremos si se aplica foarte usor, e pigmentat, o nuanta clasica de rosu pe care o vad adecvata pentru oricine. Sper doar sa nu-I fi schimbat formula pentru ca al meu are ceva mai multi ani.

***

Acestea au fost alegerile si m-am incadrat in suma de 100 lei.

Voi ce produse ati alege? 

***

Shop the post: 


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. Imi plac alegerile tale! As fi optat pentru acelasi fond de ten daca n-ar fi lucit cam urat dupa un timp pe fata mea - caz in care trebuia sa includ si pudra si saream bine din buget. :D
    M-ai facut demult curioasa cu rimelul asta de la Maybelline, asta dupa ce am vazut cum arata The Falsies pe genele lui Goss - minunat, in conditiile in care el are gene cam nasoale. Mai am un rimel nedesfacut, ceea ce ma salveaza de decizii deocamdata, dar apoi... ce-o sa aleg, oare?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si la mine e valabil acelasi raspuns ca al Andreei, din cauza cremei cu SPF cu lucea rau iar acum nu prea mai merge sa-l folosesc din cauza nuantei prea inchise.

      Nu am apucat sa ma uit decat la vreo 2 filmulete cu 30 day mascara challenge dar stiu ca e f laudat The Falsies, cred ca nu degeaba. Acum imi dai si mie idei dar norocul meu ca nu duc lipsa de rimeluri, asa se amana si la mine algerea :))

      Pup :*

      Delete
    2. Eu folosesc KMF sub el, culmea e ca a fost o perioada in care lucea, apoi a fost foarte ok si chiar l-am recomandat unor prietene, acum iar incepe sa faca figuri... Asa ca momentan ma iubesc cu Colorstay. :)
      Eu am ajuns la Day 7 si e singurul cu care Goss m-a tentat. Dar ma tentezi si tu... :D

      Delete
  2. Cred ca ai avut cel mai complet machiaj, restul nu ne-am incadrat in bani. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norocul meu ca am destul produse ieftine care-mi plac mult. :)) As fi vrut sa includ si un fard dar nu mi-a iesit. Pup :*

      Delete
  3. Ce produse dragute! Imi place pozica..e geniala! :)

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram