Comanda iHerb de suplimente

RO: Nu v-am mai aratat de mult o comanda iHerb dar nici nu au fost prea dese si ultimele doua s-au rezumat la acelasi produs insa profit de faptul ca azi am fost sa ridic de la posta cea mai recenta comanda pentru a va arata produsele si mai mult pentru a va impartasi rutina pe care vreau s-o urmez in urmatoarele 3 luni.



In primul rand am luat un nou borcan de Amazing Grass ORAC. V-am povestit despre acest produs si v-am zis ca imi place iar momentan nu ma indur sa incerc alta varianta. Initial m-am gandit daca sa conitnui cu Amazing Grass dar nu am putut sa trec peste aportul de superalimente verzi, antioxidanti, fibre si enzime digestive care este comparativ mai mare fata de urmatorul produs. Am hotarat totusi ca de acum vom bea cate un pahar o data la 2 zile. Iar pana miercuri, 22.10, ora 20 puteti profita de 20% reducere la toate produsele Amazing Grass. Merita.

Urmatorul produs pus in cos a fost o cutie de multivitamine Alive. Trebuie sa recunosc faptul ca alegerea am facut-o usor datorita Adinei. Daca ei i-a fost recomandat de un doctor pentru ca organismul ei sa poata face fata cu tratamentul pe care-l urmeaza nu poate fi rau daca iau si eu. Nu am sa iau cele 6 pastile recomandate pentru ca dozele mi se par foarte mari, am sa iau cate o pastila in fiecare zi. Alive are un aport mai mare de multivitamine fata de Amazing Grass insa pierde pe cealalta parte: superalimente verzi, antioxidanti etc. Asa am hotarat sa le combin pe cele doua.


Ultimul produs este un flacon de Rutin 500 mg pe care l-am luat pentru ca am aflat intamplator de la Flori ca a luat in iarna si ca ar fi ajutat-o cu circulatia periferica si ca nu a mai avut picioarele si mainile atat de reci cum le are de obicei. Rutin ajuta circulatia periferica si cum si eu am astfel de probleme – picioare si maini reci pe toata perioada anului - am zis ca merita sa incerc. Si ca bonus, voi beneficia si de efectele de intarire a peretilor capilarelor si diminuarea permeabilitatii.


Daca sunteti curioase, va voi tine la curent cu rutina si evolutia ei si inainte de a incheia articolul va las cu un „sneak peek” in cea mai recenta comanda.

Pentru link-uri catre produse puteti da click pe acest link

***
Shop the post: 

Daca sunteti la prima comanda pe iHerb, puteti folosi codul SIH411 (sau puteti da click pe link-urile de mai sus si vi se va aplica automat) pentru a beneficia de o reducere de 10% reducere din valoarea totala (si veti obtine si 10% credit de loialitate pentru a fi folosit la urmatoarea comanda. 

Incepand din August 2016 s-a trecut de la International Airmail la Global Mail by DHL iar cu aceasta schimbare coletele iHerb nu mai ajung la posta locala ci la cea vamala unde se percepe TVA (9% pentru suplimente si alimente / 20% pentru restul produselor). De asemenea, pentru provincie pot aparea intarzieri mari datorita timpului mare cat ii ia Postei Romane sa proceseze coletele ajunse in tara. Pentru orice eventualitate, puteti opta pentru plata prin Paypal, disponibila doar cand selectati ca preturile sa fie afisate in dolari sau euro. Pentru comenzi peste 150 euro va fi nevoie sa platiti atat TVA cat si taxe vamale (12.8% din valoarea comenzii)

Daca nu aveti radbare si doriti sa aveti tracking , puteti opta pentru una dintre cele trei variante de transport prin curier: DHL, UPS sau DPD. In acest caz, coletul va fi livrat direct la adresa.

  • Trebuie sa aveti insa in vedere ca DHL percepe un comision de vamuire (in jur de 100 lei/ evitabil daca aveti nr. EORI si platiti personal taxele catre stat) pe langa taxe, care se platesc in functie de continutul comenzii (9% TVA pentru alimente si suplimente, 20% restul). Pe langa asta, procesul lor de vamuire necesita si destul de multe acte, inclusiv o traducere a facturii. 
  • Exista si varianta de transport prin UPS, mai scumpa ca DHL insa nu vi se va percepe acel comision de 100 lei si veti plati doar taxele vamale aferente comenzii. Transportul este inclus atunci cand se calculeaza taxele si veti plati 9% din valoarea totala (comanda+transport). Nu este nevoie nici de documente suplimentare dar la prima comanda cu ei veti fi contactati de ei pentru a va cere datele personale necesare vamuirii.
  • DPD este cea mai noua metoda de transport si pretul platit pe site include taxele. Insa, per total, transportul prin UPS este mai convenabil si nu cunosc mai multe detalii despre livrare.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Hm, am um fard Elf Lustrous si miroase a smoala. Nu pot sa-l folosesc. Astept si eu 2 colete de la Iherb, sper sa nu se piarda.
    www.bysunshine.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si de ce nu l-ai schimbat daca e asa? Eu le-am vazut la Ailce, ea e incantata de ele si am incredere in alegerile ei la capitolul makeup.

      Gandeste pozitiv, o sa ajunga! :)

      Delete
  2. Buna,

    De unde ai aflat de oferta cu suma comenzilor pe octombrie e recompensata in noiembrie? Nu gasesc asta la ei pe site..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Oana,

      Of, bine ca ai intrebat. Am primit un newsletter cu oferta dar se pare ca doar contul respectiv este eligibil pentru oferta, era un PS jos unde scria asta pe care l-am ratat ieri. Deci se pare ca doar cei care primesc newsletter cu oferta pot profita.

      Delete
  3. Draguta, nu stiu exact ce contine si in ce proprortii produsul GreenGrass de la Amazing Food, dar produsul Alive il cunosc si are o compozitie foarte buna. Cu doua tablete pe fi acoperi necesarul de vitamine suplimentate unei alimentatii cat de cat normale. Daca si celalalt produs contine unele dintre aceleasi vitamine, ai grija sa nu depasesti doza, sa nu faci hipervitaminoza care poate avea efecte foarte nocive asupra organismului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi pentru atentionare. Tocmai ca Amazing Grass nu are un aport mare de vitamine/portie comparativ cu o pastila de Alive dar are unul mult mai mare de superalimente verzi, antioxidanti, fibre, enzime digestive. Daca esti curioasa poti accesa link-ul urmator http://bit.ly/AMG__ORAC si-o sa vezi ca cei de la iHerb precizeaza toate informatiile si concentratiile.

      Delete
  4. La Alive, trebuie precizat ca efectul se simte in urmatoarele 20 min de la administrare, de aceea nu se iau seara pentru ca vei avea energie si nu vei adormi in curand. Detalii http://www.farmacistonline.ro/2014/10/de-ce-recomand-produsele-secom.html

    ReplyDelete
  5. Si eu am cautat oferta aia cu recompensele, ca am de luat un alt supliment destul de scump pe sfarsitul lunii si m-as fi bucurat sa imi acorde si mie bonusul respectiv. Din pacate... nu e cazul.
    Ma bucur ca ai luat Alive si sper sa-ti foloseasca. ORAC ma tenteaza si pe mine, tare chiar, dar am de bagat vreo 80/90 dolari in alte suplimente deocamdata si stau cumintica.
    Te pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram