Monthly review: Iulie 2014

RO: Oficial am intrat in ultima luna a verii asa ca e timpul pentru o noua retrospectiva a lunii ce tocmai s-a dus.

Apropo de Iulie, studiind ahriva blogului am observat ca aceasta luna a fost mereu o luna proasta pentru blog, proasta in sensul ca este constant luna cu cele mai putine postari. Nu stiu ce-o fi, dar se pare ca in fiecare an ma apuca, in Iulie, acea stare in care nu am chef sa scriu si chiar nu sunt in stare sa scriu o postare. Nu stiu ce-o fi dar mi-am adus aminte de anul trecut si asa am inceput sa analizez lucrurile. In orice caz, in August va promit sa revin la normal.

InstaIulie


La inceputul lunii am avut o scurta escapada la munte si mereu imi place sa revin in Poiana Tapului, e asa linistit dar imi place sa merg si in Sinaia, ne place sa urcam pana la Peles pe care il admir de fiecare data, chiar daca l-am mai vazut de 12876 ori. Tura asta am reusit sa ajungem si in Brasov si mi-am propus sa mergem de fiecare data pentru ca orasul e superb. Cum am ajuns in Brasov am fost frumos la Oficiul Turistic, am luat harta si am facut traseul de vizitat, am vazut o parte din vechea cetate si ne-am facut portia de cardio pe ziua respectiva urcand la Turnurile Alb si Negru. Nu ne-a prea iesit tot turul pentru ca a inceput sa ploua foarte rau dar nu-i nimic, recuperam data viitoare.

Tot luna asta au fost prin Bucuresti verisorii mei si printre alte obiective, am ajuns la Gradina Botanica. Cu ocazia asta am vazut si eu serele, nu apucasem sa le vad de cand le-au renovat si mi-am promis sa revin cu aparatul foto si ca sa prind mai multi nuferi infloriti. Va recomand sa mergeti, chiar daca e ingrozitor de umed in sere si nu e o combinatie fericita cu vremea de afara, merita.


The simple pleasures in life: 1. Iced Chai Latte de la Coffeol (nu puteam sa trec prin Brasov si sa nu ma opresc la Coffeol) / 2. Oreo cheesecake de la Tucano Coffee (plus smoothie-urile) / 3. limonada de pepene rosu, preferata mea vara


Si cateva look-uri din ultima luna: 1. mi-a placut atat de mult rujul Catrice cumparat incat l-am aplicat imediat pe buze, ce conteaza ca e vara, eu am purtat ruj inchis si mi-a placut / 2. sneak peek imediat dupa schimbarea de look de la Glamour Salon Expert / 3. nu mai folosisem de mult timp paleta Naked si am zis ca e pacat de fardurile frumoase din ea, asa ca am scos-o la inaintare


Trei din cele patru oje (a patra fiind Sally Hansen Jungle Gem) pe care le-am purtat: 1. CND Electric Orange / 2. OPI You Are So Outta Lime / 3. alessandro Striplac 27 Secret Red.

Manichiura alessandro e chiar proaspata, de ieri, facuta cu ocazia evenimentului Final Sales Party by Condur si pentru ca in ultima vreme mi-a placut sa port ojele cate o saptamana am profitat de ocazie pentru a ma rasfata cu o manichiura Striplac: oja care tine pana la 10 zile si pe care o decojesti pentru a o da jos, super usor. Si daca nu ma credeti pe cuvand, nu-i nimic, am si un articol+demo de anul trecut.

Preferatele lunii


1. Benefit Big Easy 

Mi-a placut acest produs inca de la prima aplicare, datorita formulei light pe care o are, pentru aspectul natural pe care-l lasa si pentru puterea matifianta asa ca va puteti imagina de ce l-am folosit foarte des in ultima luna. Practic, de fiecare data cand am avut o zi mai lunga si voiam sa scap de verificarea si pudrarea tenului am folosit Big Easy. Iar combinatia Bioderma ABCDerm + Benefit Big Easy este nemaipomenita pentru asta. Love it!


In zilele in care imi simteam tenul mai uscat, zilele in care stiam ca nu are rost sa ma apropii de Big Easy pentru ca nu s-ar fi asezat frumos, alegeam cel mai nou fond de ten Max Factor, Skin Luminizer. Finish-ul luminos si formula cremoasa au fost perfecte pentru acele zile iar nuanta 47 Nude mi se potriveste foarte bine, avand inclusiv subton bej.

3. Sigma Angled Kabuki F84

Cred ca a fost cea mai neglijata pensula a mea pentru ca nu aveam nicio intrebuintare pentru ea. Atunci cand am cumparat-o am folosit-o pentru conturarea tenului dar am descoperit ca prefer alt tip de pensula pentru asta, nu una atat de rigida si densa ca F84. Dar luna asta m-am gandit s-o folosesc pentru aplicarea fondului de ten Max Factor si mi-a placut atat de mult incat am folosit-o mereu in aceasta combinatie. Datorita formei, lucrezi foarte usor cu ea in zone mai mici ca in jurul nasului sau ochilor, acolo unde F80 nu ar fi atat de buna.

4. Urban Decay Sin eyeshadow

Va povesteam mai sus ca am scos de la naftalina paleta Naked si am descoperit ca imi place foarte mult Sin pentru iluminarea arcadei. In trecut as fi ales ca iluminator farduri ca Virgin, albe si nu mi-ar fi trecut prin cap sa aleg unul in nuanta sampaniei, metalizat, asa cum e Sin dar gusturile se schimba, mai inveti una alta si tot asa.

5. Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen

Daca sunteti in cautarea unui creion bej, cremos, pentru conjunctiva si accesibil ca pret, va recomand acesta de la Catrice. Stiu ca cel Rimmel Scandal Eyes este foarte bun si laudat, dar la noi nu-l prea gasesti si cum produsele Catrice se gasesc si online am zis ca trebuie sa vi-l recomand. Este si mecanic, deci foarte usor de folosit.

6. CND VINYLUX Weekly Top Coat

Pentru a doua luna la rand dar este cel mai bun top coat incercat de mine pana acum pentru ca prelungeste rezistenta ojei considerabil si o si usuca repede. Manichiura mea cu OPI You Are So Outta Lime a rezistat o saptamana fara sa se toceasca, iar la degetul la care imi sarise, a fost pentru ca s-a exfoliat unghia.Am sters-o abia ieri cand mi-am facut manichiura Striplac.

Top 5 articole


  1. 2 recomandari de SPF (ma bucur ca va preocupa protectia solara)
  2. 2 produse de care am nevoie 
  3. GBISS: Sportul
  4. Monthly review: Iunie
  5. The lip product addict tag

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De ce ai sters? :) Sa stii ca noi am luat-o pe trepte pana la Turnul alb, cele multe si abrupte:P Pup :*

      Delete
    2. Nu am vrut sa par rautacioasa :) dar pentru noi care stam la munte ( eu sunt din Brasov ), acele trei trepte sunt floare la ureche. Pana si Sonia care inca nu are 4 ani le urca imediat fara orpire :) Inseamna ca Tampa care se afla in centrul Brasovului este considerat munte, sau? Sorry, nu am vrut sa jignesc.

      Delete
    3. Ei, e altceva cand esti tanar :)) oricum foarte bine ca e asa activa, avand in vedere copii din ziua de azi. A fost mai mult o gluma avand in vedere ca eu alerg si fac sport, desi prietenelul meu nu e atat de "fit". Si legat de Tampa, depinde. Ce inaltime are? :P

      Delete
  2. Te-ai plimbat si de-aia n-ai avut chef si timp sa scrii! :)
    Eu sunt tare curioasa cum e topcoat-ul CND, poate candva o sa-l incerc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stii ce e culmea? Cat am fost plecata chiar am postat, dupa ce m-am intors s-a rupt filmul. :)) Pup :*

      Delete
    2. Eu am fost hiper-activa la finalul lui iunie si inceputul lui iulie, sa las articole pregatite pentru perioada in care urma sa fiu plecata. Cand m-am intors, se adunasera oboseala si treburile casnice si m-am puturosit.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram