The lip product addict tag


RO: Am stiut ca trebuie sa fac aceasta leapsa inca din momentul in care a fost creat de Amelia si Estee pentru ca, asa cum stiti, am o mare slabiciune pentru rujuri. Asa ca, daca erati curioase sa aflati cam ce preferinte am in ultima vreme si nu numai, The lip product adddict tag este ocazia perfecta sa aflati.

Si nu uitati sa verificati link-urile, acolo unde exista, pentru mai multe detalii despre produsul care va intereseaza si pentru swatch.

1. Favorite balm / treatment

lip product addict tag favorite balm/treatment

Fara doar si poate, balsamurile de buze Kiss My Face, le-am mentionat in nenumarate randuri si dintre toate balsamurile de buze acestea mi-au placut cel mai mult pentru ca imbina o hidratare buna cu arome delicioase.

2. Best eye-catching red

lip product addict tag best eye-catching red

Cred ca in momentul de fata as pune rujul Golden Rose Velvet Matte in nuanta 15 pentru ca mi se pare o nuanta perfecta pentru vara, este un rosu vibrant cu un usor subton portocaliu, mat dar cremos si usor de aplicat. In realitate este ceva mai rosu decat in poza.

3. Best luxury and best drugstore

lip product addict tag best luxury

Nu am niciun ruj care sa se incadreze in categoria de lux dar, cu bunavointa voastra, am sa includ Too Faced Melted Fuchsia aici, merita. Se aplica usor si frumos, rezista, i-am dedicat si un review unde puteti vedea ce culoare turbata are.

lip product addict tag best drugstore

La capitolul drugstore mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc pentru ca aceste rujuri predomina in colectia mea si stiu multe rujuri drugstore foarte bune. Intr-un final a fost intre NYX Round Lipstick si Flormar LongWearing. Round Lipstick pentru ca rujurile sunt cremoase, rezista bine, gama de culori este foarte larga, eu am Louisiana si Miracle si imi plac la nebunie. Apoi LongWearing, pentru ca Flormar este mult mai accesibil in Romania fata de NYX si toate cele 3 rujuri pe care le am din aceasta gama - L10, L13 si L24 - sunt foarte cremoase, pigmentate, culori superbe iar gama de nuanta este, din nou, foarte variata.

4. Best MAC lipstick

lip product addict tag best mac

Singurul din colectie, Riri Woo, dar mai aveam putin si-l visam noaptea, atat de mult am asteptat lansarea colectiei in Romania. Un rosu superb, mat cu care atrag mereu atentia.

5. Most disappointing

lip product addict tag most disappointing

Ma gandeam ca nu am prea avut rujuri care sa ma dezamageasca dar as mentiona NYX Xtreme Lip Cream pentru ca ma asteptam la o textura mult mai placuta, light si s-a dovedit lipicios si cu o consistenta neplacuta. Initial am crezut ca poate seamana cu Rimmel Apocalips, dar e departe atat de Apocalips cat si de NYX Soft Matte Lip Cream.

6. Liner - yes or no?

lip product addict tag liner yes or no

In general nu port contur dar la rujul rosu, in special la Riri Woo, port sau cand port rujuri inchise la culoare si imi plac mult creioanele de buze NYX Slim Lip Pencil (swatch).

7. Best Gloss

lip product addict tag best gloss

In ultimele luni nu m-am prea atins de luciuri de buze, nu-mi mai plac dar singurele pe care le folosesc sunt Rimmel Apocalips. Au o textura lejera pe care nu o simti pe buze, pigmentatia unui ruj si finish-ul unui luciu de buze, pacat ca in Romania sunt disponibile doar 6 culori dintre care eu am Stellar si Nova.

8. Something extra

lip product addict tag something extra

Normal ca nu puteam sa nu mentionez iubitele mele NYX Soft Matte Lip Cream (swatch Monte Carlo) si ca sa nu fie chiar plicitisitor, am sa mai mentionez si unul dintre rujurile mele preferate in ultima perioada: Inglot #103. Rujul este cremos, rezistent, foarte pigmentat iar culoarea este perfecta pentru vara. L-am purtat foarte des pe buze si il veti vedea cat de curand pe blog.

***

Acestea ar fi intrebarile si vreau sa dau mai departe leapsa pentru ca sunt curioasa sa aflu raspunsurile doamnelor: Ioana, Andreea, Cristina, Antonia, Dara, Diana si Adina. Si chiar daca nu v-am tag-uit, daca va doriti, va invit sa raspundeti intrebarilor chiar si in comentarii, daca nu aveti blog.

Care ar fi produsele care le-ati numi "the best"?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

4 comments:

  1. Mulțumesc, sweetie! Mi-a facut plăcere sa citesc postarea ta. Mereu mă încânți cu ceva frumos. Abia aștept sa răspund, cred ca părul, buzele și genele sunt cel mai răsfățate, în cazul meu.

    ReplyDelete
  2. He, he, m-ai prins! Observ cu stupoare ca am capatat o obsesie legata de produsele de buze, se tot umple cutiuta.
    O sa-l fac, promit, dar mai dureaza vreo saptamana, doua, daca nu e cu necaz. :)

    ReplyDelete
  3. will do that :D

    ReplyDelete
  4. Iti multumesc frumos pentru tag! :-* Chiar vroiam sa il fac, dar imi trebuia un imbold. :)
    P.S. Si eu il iubesc pe RiRi Woo si cu siguranta va intra si in raspunsurile mele.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram