Rujul meu preferat in acest moment


RO: Imediat dupa ce l-am aplicat pentru prima oara pe buze si am iesit purtand culoarea lui tipatoare m-am simtit altfel, mult mai increzatoare, parca si putin mai bine desi eram destul de suparata si nervoasa cu 5 minute inainte. Apoi au inceput sa apara complimentele si am stiut atunci ca Too Faced Melted Fuchsia va fi deseori prezent pe buze in viitor, mai ales in aceasta vara.


Povestea incepe cu Jerrod Blandino, Creative Director Too Faced, care era fascinat de pigmentatia si consistenta pe care o aveau rujurile in stare lichida, inainte de a ajunge in forma lor finala, si si-a dorit sa creeze un produs cu aceleasi proprietati dar in acelasi timp sa se simta bine aplicat pe buze. Asa a luat nastere Melted Liquified Longwearing Lipstick.

Prin rujurile Melted, Too Faced promite rezistenta crescuta a unui lip stain, pigmentatia unui ruj lichid si finish-ul unui luciu de buze. Luciul as spune ca nu este dar in rest, Too Faced Melted face ceea ce promite.


Produsul are un aplicator cu burete care se imbiba cu produs atunci cand apasati pe tub si usureaza foarte mult aplicarea rujului pe buze, mi-a palcut foarte mult desi nu ma asteptam sa se aplice asa de bine si sa obtin un contur atat de bun. Consistenta este minunata, nici prea apoasa, nici prea cremoasa iar rujul este foarte pigmentat asa ca aveti grija atunci cand apasati pe tub pentru ca nu aveti nevoie decat de foarte putin produs pentru a obtine o culoarea intensa si opaca pe buze.


Asa cum va spuneam si mai sus, finish-ul nu mi s-a parut foarte "glossy" ci mai degraba satinat iar dupa cateva ore se pierde ramanand mat. Rezista foarte bine pe buze, eu l-am purtat de fiecare data ore in sir dar se transfera si, desi nu as zice ca usuca buzele, nu este nici hidratant si aveti grija ca buzele sa fie bine hidratate inainte de a-l aplica. Pe buze nu-l simti si nu este lipicios.

Gama cuprinde 6 nuante iar culorile sunt destul de variate incorporand atat nuante mai cuminti ca Nude si Peony, clasice ca Ruby si Coral, dar si unele mai turbate ca Fuchsia sau Violet.


Too Faced Melted Fuchsia, nuanta pe care o am eu e o nuanta cu subton rece de fucsia si tenta neon, am avut un mic soc atunci cand l-am vazut pe buze si cum arata per ansamblu, dar nu m-a impiedicat sa-l port si sigur e o nuanta care nu trece neremarcata.



Produs Too faced Melted Liquified Longwearing Lipstick
Nuante disponibile
6
Textură  light fara a fi prea cremos sau prea lichid
Rezistenta l-am purtat pana la 6 ore, fara retusuri si culoarea nu si-a pierdut din intensitate
Cantitate
12 ml
Expiră  12 luni de la deschidere
Ingrediente  conform pozei de mai sus
Rezumat
+ consistenta placuta
+ aplicare usoara si precisa
+ culori pigmentate
+ rezistenta mare
- nu e rezistent la transfer

Unde cumpar Too Faced este marca exclusiva Sephora
Rating:

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Aaa the perfection :x! Si ala rosu cum arata..vai vai. Cred ca imi fac un cadou cu unul din astea in vreo 2 saptamani :D
    P.S.: Ghici cu ce culoare imi fac unghiutele maine .. :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un cadou foarte frumos, as zice eu. ;) Pup :*

      Delete
  2. Asa te prind pe tine culorile astea nebunesti... Bravo tie, esti curajoasa si-ti sta bine!

    ReplyDelete
  3. Era asa lovely pe buzele tale ieri, me likey!

    ReplyDelete
  4. Arata grozav! Pfff, ce pigmentat este!

    ReplyDelete
  5. Acel roz e absolut superb, iar pe buze e ÅŸi mai frumos! ♥

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram