Garnier Micellar Cleansing Water


RO: Doamnelor si domnilor, ultimul articol din seria celor L'Oreal (da, e Garnier, dar e parte a grupului L'Oreal Paris, tot mass-market, deci am zis ca e ok sa le bag la un loc pe toate 3 - L'Oreal, Garnier, Maybelline) este cel pentru lotiunea micelara Garnier.



Din momentul in care am incercat prima lotiune micelara, sa fie vreo 3 ani de atunci, am zis ca eu nu mai pot sa ma intorc la clasicul lapte demachiant. E asa o placere sa te demachiezi cu ceva ce zici ca e apa insa curata machiajul foarte eficient. Si chiar asa a fost, pana in ziua de azi, nu am mai folosit lapte demachiant.

Sunt sigura ca majoritatea ati aflat de lansarea lotiunii micelare Garnier, eu una am fost extrem de entuziasmata cand am auzit ca va aparea inclusiv in Romania pentru ca are o formula simpla dar curata, fara iritanti si parfum, o sticla are 400 ml si este ieftina. Bineinteles ca imediat cum am ochit-o in Carrefour am si pus-o in cos si ajunsa acasa am bagat-o la testat, ba chiar am facut un fel de test comparativ cu renumita Bioderma Sensibio H2O.

Daca-mi aduc bine aminte (si am sa si verific acum) nu mi-a placut sistemul de dozare la lotiunea micelara L'Oreal Sublime Soft, insa cel pentru Garnier Micellar Cleansing Water imi place mult: gaura este destul de mica incat sa nu-mi curga prea mult deodata dar nici prea mica si astfel sa astepti prea mult pana imbibi bine discheta demachianta. Mare bila alba din partea mea.

Pe ten se simte exact ca apa, nu lasa pelicula si indeparteaza foarte bine machiajul tenului dar si al ochilor. Nu am incercat-o pentru indepartarea rimelului pentru ca 1 luna am avut extensii si eu oricum folosesc un rimel rezistent pe care nu-l dai jos decat cu ceva ce contine ulei (fie demachiant bifazic, fie doar ulei).

V-am zis ca am testat-o comparativ cu Bioderma Sensibio H2O si am demachiat o jumatate a fetei cu ea si cealalta cu lotiunea micelara Garnier. In final, nu am observat vreo diferenta intre cele doua, am folosit tot atatea dischete pentru ambele jumatati ale fetei iar machiajul s-a dus la fel de usor.

Deci, e buna, e foarte accesibila, e un inlocuitor excelent pentru Sensibio H2O si sunt sigura ca o voi mai cumpara in viitor. M-am gandit destul de mult dar chiar nu i-am gasit niciun aspect negativ.



Produs Garnier Micellar Cleansing Water
Consistenta
lichida, apoasa
Cantitate
400 ml 
Expira  12 luni de la deschidere

Ingrediente  Aqua (water), glycerin, disodium cocoamphodiacetate, coco-betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, sodium laureth sulfate, glycol distearate, acrylates copolymer, citric acid, PEG-55 propylene glycol oleate, PEG-75 shea butter glycerides, polyquaternium-7, PPG-5-ceteth-20, propylene glycol, sodium benzoate, sodium chloride, sodium hidroxide.

 Rezumat+ accesibil
+ bine-formulat
+ blanda cu tenul dar eficienta
+ sistem de dozare excelent

 Pret aprox, 24 lei
 Unde cumpar magazinele care comercializeaza produse Garnier
Rating:

Ati incercat lotiunea micelara Garnier? 


PS: Am un giveaway frumos pentru voi, puteti castiga un kit LED de albire a dintilor.


Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Si mie imi place mult, o folosesc si pentru rimel si merge grozav!

    ReplyDelete
  2. N-am incert-o inca :D. Deocamdata am ramas "fidela" (a se citi inca nu am terminat a doua sticla) celei de la Lóreal, dar dupa ce se termina o voi incerca si eu pe asta :D.

    ReplyDelete
  3. incercat-o* se va termina*
    Doamne..au luat-o la vale cuvintele. Sorry :D

    ReplyDelete
  4. Sâmbătă o bifez ÅŸi eu! ♥
    Din câte am auzit, în Auchan e doar 17 lei ♥

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram