Produsele preferate

RO: Pentru azi m-am gandit sa va pregatesc o leapsa, nu am mai facut una de ceva timp si mi s-a parut cea creata de Iguanitza asa ca am preluat-o.

Inainte de toate, daca vreti sa aflati orice detaliu legat de tipul de ten, piele, par, gasiti detaliile la About me, ca de obicei. :)


1. Care este crema de fata preferata? De ce?

Paula's Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask *review* pe care o folosesc in continuare in fiecare seara, minunata pentru tenul meu sclifosit, calmanta, emolienta, hidratanta. Sunt pe ultima suta de metri cu primul tub, il am deja pe al doilea.

2. Care este rujul/luciul de buze preferat?

Momentan mi s-a pus pata pe Rimmel Moisture Renew 660 In Love With Ginger *swatch*, ca tot se poarta buzele portocalii in acest sezon. Imi place foarte mult culoarea si faptul ca am tot primit complimente atunci cand l-am purtat nu a facut decat sa ma incurajeze sa-l tot port.

3. Buzele au nevoie de ingrijire, de hidratare - care este balsamul de buze care face minuni?

Cele de la Kiss My Face *link produse*, fara niciun dubiu. Desi mai am 2 in rotatie, la Kiss My face revin atunci cand mi se usuca si crapa buzele prea tare. Apropo, si au revenit pe iHerb, se pare ca le scosesera pentru ca au schimbat KMF ambalajele.

4. O linie perfecta trasata cu un tus negru  este reusita daca avem unealta potrivita - care este tusul preferat?

In general imi e lene sa stau sa aplic tus dar cand o fac, MAC Fluidline Blacktrack *review* este preferatul meu.

5. Care este rimelul care te-a impresionat si pe care l-ai recumpara mereu?

Sincera sa fiu, m-as lipsi de rimel, zilele astea o si fac dar de impresionat au facut-o Maybelline The Rocket Waterproof, Max Factor Excess Volume Extreme Impact *review* si pe ele le-as mai cumpara.

6. Care este produsul de par care face minuni?

In ultimul timp uleiul Moroccanoil a fost

7. Care este parfumul tau preferat?

Am mai multe, pe care le-am mai pomenit eu in trecut: Givenchy Very Irresistable si Hot Couture, Lancome Hypnose. Cele 3 sunt cam "all time favorites" dar am si cateva parfumuri care-mi plac si le-am tot folosit in ultimul timp: Katy Perry Killer Queen si Essence Like a new love.


8. Ai o oja preferata in momentul de fata?

Uimitor, nu. Cred ca e un semn ca-mi trebuie oje noi :)) dar parca nu am mai dezvoltat o manie pentru nicio culoare, ba chiar ma hotarasc destul de greu in ultimul timp atunci cand aleg oja pentru manichiura.

9. Care este produsul preferat pentru hidratarea corpului?

Cred ca tot lotiunea Elmiplant Silky Radiance ramane "the one". Desi am mai folosit destule intre timp, e combinatia perfecta: o crema foarte hidratanta care miroase a caramel.

10. Ai vreun gel de dus preferat?

Cele DOP imi plac la nebunie pentru aromele lor delicioase, inca mai am rezerve de asta-vara dar in ultimul timp mi-a placut si gelul de dus Yves Rocher, cel cu zmeura si cacao.

11. Care este primerul/baza de pleoape care te-a impresionat?

Too Faced Shadow Insurance, need I say more? :)

12. Care sunt fardurile tale preferate?

Cele Urban Decay sunt exceptionale si preferatele mele. Dar merita mentionate si fardurile Inglot *review* pentru ca sunt cremoase, pigmentate si se lucreaza foarte bine cu ele, sunt cele la care voi apela cel mai probabil atunci cand imi voi dori o anumita culoare, una care nu o am inca in paletele Naked. :)

13. Care este fondul de ten preferat?

In ultima vreme am tot folosit La Roche Posay Toleriane Teint spuma, imi place cum se aseaza pe ten, finish-ul si faptul ca il pot aplica in doua straturi daca vreau un grad de acoperire ceva mai mare si tot arata bine.

14. Acum ca am discutat despre produsele de machiaj, e timpul sa trecem la partea de demachiere. Care este demachiantul tau preferat?

Am doua si nu ma pot hotari doar la unul. In primul rand este lotiunea micelara Bioderma Sensibio H2O *review* care nu mai are nevoie de nicio introducere. Sensibio e usoara ca apa si totusi foarte eficienta, insa nu si la indepartarea rimelurilor foarte rezistente. Apoi ar fi uleiul demachiant L'Oreal Eclat Sublime *review* care indeparteaza absolut orice si mi se pare placuta demachierea cu el dar in ultimul timp l-am pastrat exclusiv pentru demachierea ochilor.

15. Care sunt site-urile de unde iti cumperi produse cosmetice cu incredere?

Nu sunt eu mare amatoare de comenzi on-line dar cum exista multe produse care nu sunt disponibile in Romania, sau on-line au preturi mai bune, apelez si la comenzi. In primul rand este iHerb, varietate imensa de produse, doar sa ai rabdare si sa tot cauti, de la produse de ingrijire pana la cele de machiaj. Apoi este Cherry Culture pentru NYX, Jordana, Milani, Ardell, L.A. Girl. Asos ar mai fi alt site unde gasiti atat produse high-end cat si drugstore si de la o vreme incoace ma tot tenteaza sa comand de pe Feelunique, mai ales de cand au adus Urban Decay si daca tot nu am reusit sa pun mana pe Naked 3, astept sa revina in stoc dar mai au si alte tentatii.

Magazine on-line din Romania ar fi Makeup Shop si mai nou Organic Baby.

***

Cam acestea ar fi produsele preferate in momentul de fata, unele dintre ele se schimba mai des, cum ar fi geluri de dus, oje, rujuri iar altele raman an de an aceleasi, cum ar Bioderma Sencisio H2O, TFSI, Blacktrack.

Va invit si pe voi sa preluati leapsa sau pur si simplu sa-mi spuneti care sunt produsele voastre preferate in momentul de fata. Ce v-a impresionat in mod special?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

6 comments:

  1. gasesti naked 3 si pe beautybay.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu, dar nu am de gand sa platesc 53 euro pe ea. :) Plus ca daca nu ma insel si acolo era soldout.

      Delete
  2. o idee faina postarea! o sa preiau si eu leapsa ca revenire pe blog :D te pup, draga mea!

    ReplyDelete
  3. A reaparut Naked 3 pe feelunique, la pretul mai normal de 37 lire. Insa cu site- ul acesta am avut de cateva ori probleme in sensul ca au expediat coletul din Jersey, Channel Islands, care nu sunt cica in UE, asa ca pachetele au ajuns la posta vamala si a trebuit sa platesc TVA la produse. Va imaginati, nu cam cum e sa crezi ca ai luat niste produse cu 10-15%reducere dupa care platesti 24% TVA? Am jurat ca nu mai iau in veci nimic de la ei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bey si m-am inscris sa-mi trimita notificare cand intra pe stoc, notificare ciuciu. Dar mersi ca mi-ai zis, am auzit de problema asta, in mod normal nu ar trebui sa platesti taxe pentru ca au nu stiu ce intelegere, eu din fericire sunt in Bucuresti si noi nu mai avem oficii postale vamale.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram