Ins&Outs #4

RO: La ultima tura de Ins&Outs v-am promis ca am sa fac mai des postari, imediat cum strang vreo perechi de produse, asa ca iata-ma cu a patra tura. Inainte sa trec la produse, voiam sa va spun ca gasiti in meniul de sub header, la Others, categoria Ins/Outs si cu un simplu click va va duce la toate postarile Ins &Outs.


OUT: Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA *review* - acum mai bine de-o luna am scos ultimii stropi din exfoliantul cu AHA, asa ca sa va faceti o idee, 30 ml m-au tinut din Mai pana la sfarsitul lui Ianuarie, desi nu l-am folosit des in mod constant dar in ultimul timp il aplicam o data la 3 zile. Am fost foarte multumita de produs insa am vrut sa incerc si altceva.
IN: Paula's Choice Resist Dark Spot Eraser with 7% AHA *link produs* a fost alegerea pentru urmatorul exfoliant si nu a fost usor sa ma hotarasc. Daca in ceea ce priveste exfoliantii cu BHA, Paula's Choice detine "suprematia" cu produse formulate excelent si foarte spornice, deci investitia se amortizeaza in timp, acum avem cateva alternative chiar promitatoare pentru exfoliantii Paula's Choice cu AHA. Exista Derma E Overnight Peel cu 5% AHA sau cateva Alpha Hydrox avand diverse concentratii, inclusiv o varianta cu hidrochinona insa la un gramaj mai mic. In ceea ce priveste produsul, so far, so good, dar va avertizez, am o banuiala ca hidrochinona pute. Sunt obisnuita cu mirosuri nu tocmai placute dar pe care nu ai cum sa le eviti atunci cand ai un produs fara parfum, practic este mirosul ingredientelor dar am fost chiar surprinsa cand am deschis prima oara tubul. Va mai tin la curent cu efectele combinatiei exfoliant / inhibitor de melanina, eventual, atunci cand ajung la o rutina stabila v-o si prezint.

OUT: Derma E Soothing Toner *link produs* are o formula simpla dar a fost ok pentru mine. Nu sunt chiar extraordinare proprietatile calmante dar am fost multumita de ea. Eu aplic lotiunea tonica imediat dupa ce ma spal, pentru o hidratare usoara, cat sa nu simt ca mi se usuca tenul cat stau pana aplic exfoliantul si dupa.
IN: Earth Sourced Toner *link produs* un alt produs care era in wishlist de ceva timp pentru ca mi-a placut mult crema din aceeasi gama si pentru ca am auzit lucruri bune despre gelul de curatare. Desi seamana cu cea Resist, nu va spun decat ca lotiunea tonica Earth Sourced are tot ce-i lipsea celei Resist.

OUT: Inglot Brow Powder #569 *swatch* imi place in continuare mult dar mi se pare greu de lucrat cu el atunci cand nu exista par de care sa se prinda si cel putin pentru moment nu-l mai folosesc, desi am de gand sa incerc niste treburi cu el. Chiar si daca nu-l mai folosesc pe sprancene, am sa il incerc pe post de fard normal.
IN: Anastasia Dipbrow Pomade in Dark Brown *the inside scoop* despre care am sa va scriu cat de curand. Am asteptat produsul cu sufletul la gura, cred ca v-am mai spus asta si sunt multumita de produs pana acum dar inca sunt in perioada de acomodare cu un astfel produs de sprancene.


OUT: Garnier Mineral Invisible pe care l-am pomenit in seria Best of 2013 dar l-am inlocuit pentru ca nu avea cel mai reusit parfum, nici pe-aproape si iata cu ce.
IN: Garnier Mineral Invisible Fresh - nu va spun cat m-am bucurat atunci cand am citit ca a aparut o noua varianta si cu un alt parfum. L-am luat sa-l incerc si este la fel de bun ca cel clasic dar are un parfum mult mai placut.

IN: Ser cu 10% Vitamina C personalizat pentru yours trully by Sanziene si Matraguna. E cel mai proaspat produs intrat in rutina abia asteptam sa pun mana pe el. Il folosesc dimineata pentru ca-mi cam lipsea ceva misto si "full of goodness". Initial ma gandeam la o varianta de CE Ferulic dar am ramas la varianta cu tetrahexyldecyl ascorbate.

***

Vedeti, v-am zis eu  ca am sa fac mai des postarile si asa nu pun cate 10-15 produse.

Va face cu ochiul vreunul dintre produsele noi? Despre care vreti sa cititi pe blog?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. La fardul de sprancene am si eu aceeasi problema - cred ca am firele ciudate si nu se lipeste :)) Daar, eu le dau o data cu gelul de la Essence, apoi aplic fardul, conturez, umplu, apoi le setez iar cu gel si merge de minune. Nu am nicio problema :D.
    Vreau si eu dipbrow, dar am o problema cu nuantele. Blonde e prea deschis, Auburn e roscat, Ebony e aproape negru. A ramas Chocolate si Dark Brown si cred ca sunt undeva in between..:-?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa e, gama de nuante nu e conceputa tocmai bine si nu au nimic "ashy" intre blonde si dark brown, nu esti prima care are probleme cu alegerea unei nuante potrivite. :( Poate o sa mai largeasca gama in viitor pentru ca nu sunt multe astfel de produse iar la noi cel putin nu mai e decat Aqua Brow de la MUFE, care e mai pretentioasa. Pup :*

      Delete
  2. Eu astept review-ul hidroquinonei! data viitoare cand "mai prind" pe cineva care vine din state, mi l-as lua si eu :)

    ReplyDelete
  3. Hello. Trebuie folosita o ceara fixatoare pentru sprancene inainte de aplicarea fardului. Eu asa am in kitul Nyx pentru sprancene si sta fardul fixat exact cum l-ai pus. Inainte foloseam numai creion, dar de cand cu aceasta combinatie, am cam ramas la ea pentru ca sprancenele par mai bine "umplute".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello! Mersi pentru sfat, dar pana la urma tot trebuia sa mai cumpar inca un produs si prefer asa pentru ca nu mai folosesc decat un singur produs in loc de doua, plus ca ai mai multa flexibilitate cu pomada decat cu ceara+fard, sau cel putin asa mi se pare mie. Pup :*

      Delete
  4. PC 7% AHA mi-a starnit interesul, de abia astept sa ne povestesti ce diferente observi.

    ReplyDelete
  5. Imi poti spune cat costa serul cu vitamina C, si de unde il pot procura?
    Multumesc mult.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa cum am scris, mi l-a facut special Sanziene si Matraguna, deci mai bine vorbesti cu ea pentru ca pretul variaza in functie de ingrediente si formula.

      Delete
    2. Multumesc mult, am sa ii dau un mail.

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram