Monthly review: Februarie 2014

RO: Sunt partial mandra de mine pentru ca luna asta am reusit la un moment sa postez foarte des desi nu mi-a prea iesit pe finalul lunii dar am fost mult mai activa pe Instagram si am avut toate preferatele deja notate in carnetel. Am incercat multe produse noi, am bagat in rotatie produse uitate, am descoperit destule produse care-mi plac insa am avut si vreo 2 dezamagiri. All in all, it was a good month.

Februarie pe Instagram


Cu o saptamana inainte de Valentine's Day, Melkior a avut un eveniment special in cel mai nou magazin al lor din Unirea Shopping Center si au lansat o oja special pentru Ziua Indragostitilor, numita Valentine pe care v-am si aratat-o pe blog.

Apoi, am avut ocazia sa particip la evenimentul de lansare a celui mai nou fond de ten Vichy, Ideal Teint, care, din pacate, are o gama mult prea limitata de nunate si niciuna adecvata pentru tenurile foarte deschise si cam mult alcool. Pacat, eu chiar speram sa fi renuntat la el. :(

Si ieri am aflat mai multe detalii despre un nou brand frantuzesc de produse cosmetice intrat pe piata romaneasca: Kiotis. Kiotis face parte din grupul Yves Rocher  si a fost infiintat in 2001 de Jacques Rocher, fiul lui Yves Rocher.  Spre deosebire de produsele Yves Rocher, cele Kiotis pot fi achizitionate fie on-line, pe site-ul Galerie de Beaute Paris sau de la reprezentanti.

Piata Unirii Timisoara / Gradina Botanica Cluj-Napoca / Salina Turda

Eu si caciula mea ne-am plimbat putin prin tara in ultimele doua saptamani si am avut ocazia sa vizitez locuri noi ca Timisoara, Salina Turda si castelul Huniazilor dar si unul cunoscut si indragit: Cluj-Napoca.

De Timisoara am fost putin cam dezamagita pentru ca are multe cladiri frumoase si cu o arhitectura deosebita dar fatadele sunt intr-o stare jalnica. Are totusi potential si mai au de munca daca vor devina capitala culturala europeana. :) Iar Clujul, ei bine, frumos, asa cum mi-l aminteam, m-am plimbat pana m-au lasat gleznele iar seara am incheiat-o la o sueta cu Iguanitza.

O sa va si arat mai multe poze din plimbarile mele pentru ca nu pot sa nu ma laud cu pozele facute in Salina Turda unde, obiectivul de 35 mm f1/1.8 a excelat in conditiile din mina. :D


Produse intrate in rutina mea in ultima luna: 2 Paula's Choice, fondul de ten Maybeline Superstay Better Skin, spuma de curatare Balea.

Atunci cand am terminat cei 30 ml de 10% AHA, mi-am pus problema cu ce sa continui si m-am hotarat asupra Resist Dark Spot Eraser 7% AHA ce contine si hidrochinona. Pe langa exfoliant am luat lotiunea tonica din gama Earth Sourced.

Fondul de ten Maybelline nu m-a impresionat in nicio privinta si am sa va povestesc mai pe larg despre el, in schimb creionul de buze Max Factor imi place mult iar spuma Balea am luat-o de curiozitate si pentru ca e in varianta travel-size, numai buna pentru calatorii.


Mici placeri cum ar fi intalnirile cu bloggerite dragi, fie la evenimente, fie inafara lor, sau cadouri mult-dorite (si inca un fard crema in colectie...oopsie!) sau Anastasia Dipbrow Pomade, un produs mult, mult asteptat de mine (si parte din cadoul de la mine pentru mine cu ocazia zilei mele de nastere).

Faves


1. Jason Revitalizing Vitamin E Conditioner
*link*

Maine sau poimaine am sa va povestesc despre el asa ca nu va spun mai multe de-acum. :)

2. Yves Rocher Cacao & Raspberry Shower Gel

Dupa ce luna trecuta am avut la preferate lotiunea de corp din aceeasi gama, acum avenit randul gelului de dus care l-a inlocuit pe cel DOP cu zmeura. Miroase fix a ciocolata si zmeura, o combinatie minunata pentru mirosul meu.

3. essence Like a new love

Un parfum dulce si vanilat pe care l-am purtat aproape toata luna Februarie.

4. Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick in Foxy Amber

Desi initial mi se pare cam prea lipicios, imi place luciul deosebit si culoarea rozalie pe care o da buzelor. In plus, se aplica si foarte usor, fiind sub forma de creion.

5. Max Factor Excess Volume Extreme Impact Mascara

Un rimel care mi-a intrecut asteptarile si nu se putea sa nu-l includ printre preferate.

6. Max Factor Colour Elixir Lipstick in 645 Burnt Caramel

Cred ca pot declara luna Februarie luna produselor Max Factor pentru ca am trecut foarte repede de la zero produse MF folosite la 4 si absolut toate mi-au placut foarte mult (am uitat sa includ printre preferate si creionul Excess Intensity dar si pe el il folosesc de fiecare data cand ma machiez). Cat despre rujul Colour Elixir, imi place nuanta, imi place textura, imi place si cum miroase. :))

Top 5 articole

  1. Monthly review: Ianuarie 2014
  2. Simple Smokey Eye
  3. Benefit Hoola &Bourjois Bronzing Primer
  4. T*I*S: NYX 2014 - part II
  5. T*I*S: Ecotools

***

Ca o ultima chestie, stiu ca am tot lipsit de blog, incerc sa postez cat mai des, dar plecatul asta mi-a cam dat planurile peste cap, in urmatoarea perioada incerc sa revin, am nu stiu cate postari pe care vreau sa le postez si de care m-am apucat deja. Din cauza ca nu am mai postat, s-au adunat atatea si atatea...acum nu trebuie decat sa ma apuc de "planul editorial" pentru Martie.

Care au fost preferatele voastre in luna Februarie?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

5 comments:

  1. Si eu si fi vrut sa incetc fdt Vichy, dar cand am vazut alcool-ul ala :( pacat..
    Ma gandesc sa-l incerc pe cel de la Revlon - Naked sau cum ii zice :)) imi scapa acum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Revlon Nearly Naked :) Merita incercat, eu am facut-o dar mi s-a parut ca parca nu acopera nimic, poate tie o sa-ti placa mai mult. Pup :*

      Delete
  2. Eu astept review-ul la fdt maybeline, recunosc ca ma tenta tare, acum daca zici ca nu prea te-a impresionat, il sterg de pe lista. Insa la rimelul de ma max factor nu stiu cum rezist, mai ales ca am incercat vreo 2 de la ei si mi-au placut ambele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pey nu-i rezista, e foarte misto, iar anticearcanul ala a fost laudat de Antonia, Macnetize. :D Pup :*

      Delete
  3. Aaa, caciula! :)) Ce fain iti sta!
    Fondul de ten mie mi se pare ok-ish, chiar astept cu interes review-ul tau. Iti multumesc pentru recomandarea cu creionul de buze MF, il port cu drag si cu mare placere, si cu gandul la tine.

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram