Dezamagirile lui 2013

RO: Ultimul articol si gata, am terminat "socotelile" pe 2013. Pentru ca mi-ati scris ca ati vrea sa cititi care au fost produsele care m-au dezamagit in 2013, am zis c-o sa-l scriu, si am zis ca e preferabil s-o fac pana nu intram in Februarie, ca sa n-o mai lungesc mult. :)

Intr-o ordine aleatorie...


Illamasqua Liquid Metal in Resolute 

Pe post de fard crema de ochi este cel mai prost produs de acest fel folosit, desi, daca stau bine sa ma gandesc, exceptandu-l, nu am avut parte decat de experiente fericite cu fardurile de ochi crema. Nu ca nu sta fara sa se stranga in pliu dupa doar o ora, aplicat peste TFSI (cu care nu mi se misca nimic), dar nu sta aplicat peste TFSI si fixat cu fard. Nu, ingrozitor si eram foarte incantata de culoare. Pe post de fard de obraz nu mi se pare ca arata deloc bine pe mine, este prea maroniu, singura optiune ramasa ar fi aplicat pe buze dar avand in vedere ca eu l-am luat pentru ochi, dezamagirea a fost mare.

Rimmel Exaggerate Undercover Shadow Primer
*link*

Are o consistenta foarte light, pe pleoape devine incolor si are o textura siliconata, am inteles ca asemanatoare cu cea a NARS Smudge Proof Eyeshadow Base. Este o alta dezamagire crunta, nici macar fardurile mate nu stateau locului mai mult de vreo 2 ore. Am incercat sa aplic mai mult, mai putin, l-am incercat cu farduri sidefate si ultima sansa i-am dat-o cu cele mate din UD Naked Basics. Nu am pleoape atat de uleioase iar fardurile mate sunt cele care rezista cel mai bine. Primerul Elf, cel clasic, face o treaba mult mai buna si costa mai putin (apropo, stiti ca il gasiti la 2$ pe iHerb?). Nu vi-l recomand, nici nu este disponibil in Romania, din partea mea, nici sa nu-l aduca.

Jason Deodorant Stick Purifying Tea Tree
*link*

L-am luat dupa ce am citit despre el la Georgia dar, s-a dovedit a fi complet ineficient pentru mine, pe langa faptul ca mi-a patat hainele ingrozitor. A ajuns la gunoi, ceea ce rar se intampla. Si uitati asa am ajuns, din nou, la deodorantele din comert, pana acum, cele naturale nu m-au convins inca.

***

Cam acestea ar fi dezamagirile, am incercat sa ma gandesc daca-mi vin si altele in minte, din fericire nu, dar cele 3 produse mentionate cu siguranta ies in fata, drept dovada au fost si singurele care mi-au venit in minte. Sper sa va va fie util articolul

Care au fost produsele care v-au dezamagit in 2013?

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

10 comments:

  1. Nu imi amintesc care au fost produsele care m-au dezamagit :) nu am incercat produsele care te-au dezamagit pe tine si cred ca nici nu le voi incerca :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E bine daca nu-ti amintesti, inseamna ca nu au fost atat de mari ca ale mele :)

      Delete
  2. Am si eu cateva, un deodorant si o crema de maini. primul era complet inutil, iar crema miroase groaznic...
    E bine ca nu-s multe, asa cum ai zis si tu!

    ReplyDelete
  3. Uf, toate suna rau :( Eu cu Jason ma impac in continuare super bine, am 2 (aloe si caise) si de un an de cand le folosesc imi plac maxim...

    ReplyDelete
    Replies
    1. E bine daca te intelegi bine cu el, nu stiu ce-a fost, pentru ca stii ca pana acum nu m-am plans de nicio recomandare de-ale tale. :D

      Delete
  4. Încântată de varietatea de culori şi de preţul la reducere (5 GBP), mi-am luat şi eu câteva Liquid Metals. Eu nu am pleoapele uleioase deloc, ba tot tenul meu este chiar uscat, iar aceste farduri-cremă îmi rezistau maaaxim 20 minute fără să se strângă.. Păcat de culorile absolut superbe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi-aduc aminte ca te-ai plans tu atunci dar eu nu-l incercasem inca. Si-mi aduc aminte ca nu am crezut atunci ca poate fi atat de prost incat sa nu reziste peste TFSI.

      Delete
    2. Îmi pare rău că te-ai convins pe pielea ta :(

      Delete
  5. Jason si la mine :( Mai am pe lista rimelul Better than Sex de la Too Faced, crema de maini cu ulei de argan Madre Labs, oja Blood Orange de la Barry M Gelly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, si tu cu Jason, imi pare rau. :( Hai ca m-ai facut chiar curioasa cu Barry M Jelly, eu inca nu am niciuna in colectie, dar chiar am de gand sa citesc (bine, de fapt intai sa caut daca ai scris si pe blog :D ).

      Delete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram