Tag! You're it! Make-up station


RO: Larisa mi-a pasat un tag care mi-a placut foarte mult, mai ales sa-l citesc pe celelalte bloguri dar m-am apucat si eu repede de poze si sa va arat coltisorul meu.

Eh, nu e chiar male-up station pentru ca eu ma machiez in baie, dap, nu-mi place sa ma machiez la lumina becului dar nu ma plang. Dar am facut poze cu locul unde-mi tin cosmeticele si lucrurile pe care folosesc in mod regulat. Toate sunt insirate pe un raft intreg intr-un dulap, imi place asa pentru ca in acest fel toate produsele stau ferite de soare si de temperaturi prea mari, deci se pastreaza mai bine, asa am gandit eu .:)

Haideti sa incepem turul virtual al raftului meu de cosmeticale, o luam frumos, de la stanga la dreapta si vom incepe cu partea de make-up, altfel nu se putea. :D Mai jos veti avea ocazia sa vedeti ce se afla in cutiile metalice, despre pensulele Eco Tools puteti citi aici (in caz ca ati ratat review-ul) iar printre pensulele mari se numara trio-ul Sigmax (F80/F82/F82) o pensula pentru sprancene, una Essence, stipple de la Elf Studio. Momentan le tin intr-un pahar normal, pana gasesc ceva mai "fancy", iar in dreptul paharului este nelipsitul alcool izopropilic pe care il folosesc pentru dezinfectarea si curatarea pensulelor. Mai puteti admira si ochelarii de vedere si 2 bratari care-mi plac foarte mult dar sunt prea mari ca sa mai incapa cu celelalte accesorii :D


Continuam turul, dupa produsele de machiaj si ustensilele aferente, stau produsele din rutina mea zilnica despre care planuiesc sa va povestesc cat de curand, pentru ca sunt foarte multumita de ea si nici nu cred ca o s-o schimb prea curand.



Si cum ne indreptam spre dreapta, am cremele de maini si picioare, toate uleiurile vegetale pe care le folosesc (mai putin uleiul de migdale dulci care sta cu produsele din rutina zilnica pentru ca il folosesc separat) si despre care am sa va povestesc tot intr-o postare viitoare (pff...cate chestii am de scris), cateva parfumuri pe care le folosesc momantan (Noa by Cacharel si Hypnose by Lancome), un ser de varfuri despicate pe care mereu uit sa-l folosesc si mai am un plic in care imi tin toate mostrele. Ah, si in fata lor troneaza placa de par, dar nu am mai inclus-o in poza :D Si floricica de la New Yorker pe care o iubesc si am purtat-o la palton toata iarna aproape.



Asa, acum sa trecem la cutiile cu make-up, cea de sus este de la un tricou cu Ramones (ofc :) ) si in ea imi tin toate produsele pe care le folosesc in mod frecvent: Colorstay-ul, paletele Sleek, cateva blush-uri, pudra, gel liners etc Am mai aruncat in ea si alte cateva produse de buze care nu au mai incaput in cutiuta cu rujuri.


Cutia asta imi place foarte mult, a fost de la niste bomboane pe care mi le-a adus tata, pe fiecare parte are cate o imagine din Koln, la tata mai am una la fel doar ca este cu Munchen :), in ea imi tin toate produsele pe care le folosesc mai rar spre deloc si m-ar fi incurcat daca le-as fi tinut pe toate la un loc, ar fi trebuit sa scormonesc printre prea multe si din acest motiv le tin in doua cutii diferite,


Si pentru ca tot imi plac cutiile metalice atat de mult, am folosit o alta, tot de pe la niste bomboane, pentru a-mi aseza o parte din rujuri si glossuri. In acest fel le vad imediat si, din nou, scap de scormonitul printre produse :)


De data asta nu am mai folosit o cutie metalica, am folosit un vechi portfard The Body Shop pentru a-mi pune accesoriile pe care le port frecvent: bratari, inele, cercei (lanturile si colierele stau in alta parte). Cam trebuie sa stau sa caut prin el si as vrea sa le schimb casa dar inca sunt in cautari. Si langa este o cutie de la niste cercei cumparati de la H&M in care mi-am pus cerceii mai mici pentru a-mi usura cautarile, ii gaseam foarte greu si tot timpul trebuia sa "sap" bine dupa ei.

Cam asta ar fi, mersi Larisa pt tag :*:* m-am distrat ceva cu el, sper sa va placa si voua, iar in caz ca vreti sa preluati si voi tag-ul, please do, le nominalizez si eu pe fetele din blogroll-ul meu, astept sa mai citesc despre coltisoarele voastre.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

8 comments:

  1. Cat de tare imi place leapsa asta! As vrea s-o faca absolut toate bloggeritele de beauty :D

    ReplyDelete
  2. Me too, de mult nu am mai avut un tag asa misto :)

    ReplyDelete
  3. imi plac super mult cutiile tale de depozitare! as vrea sa dau o raita prin cutia ramones... :P

    ReplyDelete
  4. @Larisa - hihi...mersi ;;)

    ReplyDelete
  5. esti foarte ordonata. imi place!:*

    ReplyDelete
  6. :) Cat imi plac cutiile alea metalice! Sunt super!

    ReplyDelete
  7. @Calin Andreea - daca nu as fi, as pierde prea mult timp atunci cand ma aranjez, si asa eu ma lalai destul :)

    ReplyDelete
  8. De cand a aparut tagul asta pe bloguri, m-am enervat si mi-am fauct si eu ordine in produse :)) Imi imaginez ca nu toate le tineti asa ordonate, dar zau cand vad zeci de poze asa, parca mi-e mila cand ma uit in dulapul meu :))

    Si mie imi plac cutiile de metal :D pup!

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram