Make Up For Ever PRO Sculpting Palette

In Februarie va prezentam noutatile Sephora pe care le veti gasi in magazin incepand din aceasta primavara si atunci cand am vazut produsele, una dintre cele mai interesante noutati mi s-au parut noile palete de conturare Make Up For Ever. Ce mi s-a parut misto si ce nu prea vezi in geberal in paletele de conturare a fost faptul ca pe langa nuanta de contur si iluminatoare, paleta contine si o nuanta de blush. Si despre Pro Sculpting Palette va voi vorbi astazi.

Pro Sculpting Palette contine produse cremoase si este disponibila in 4 variante adecvate pentru diferite tonuri ale pielii: #20 Light, #30 Medium, #40 Tan, #50 Dark. Fiecare paleta contine 4 nuante in armonie iar formula este o combinatie de pudre 3D, pigmenti si ulei si ceara pentru textura cremoasa care aluneca pur si simplu pe piele.


Paletele au un ambalaj foarte compact de plastic ceea ce le face ideale de luat cu tine in portfard insa plasticul nu este foarte gros si se poate sparge. Chiar am observat in Sephora ca una dintre paletele expuse ca tester avea un colt spart. Dar un lucru foarte util este ca, pe langa paleta, in cutie veti gasi si un pliant in care veti gasi ghiduri de conturare pentru diferitele fizionomii.

Fiecare paleta Make Up For Ever Pro Sculpting contine doua iluminatoare, unul mat si unul satinat, o nuanta mata de conturare si un blush tot mat. Eu am nuanta #30 Medium si desi initial m-am gandit ca nu o sa mi se potriveasca, folosesc constant 3 dintre cele 4 nuante.



In primul rand imi place la nebunie nuanta de blush din paleta, este un roz cald piersiciu foarte natural - asta fiind si ideea paletelor, ca rezultatul final sa fie natural. Iluminatorul mat este in cazul meu mai degraba ca un corector perfect datorita acoperirii mari pe care o are dar si texturii emoliente, l-am folosit atat la ochi dar si pentru camuflarea cosurilor si petelor. Fiind emolient, este perfect pentru a camufla acele semne de cosuri la care a inceput pielea sa se exfolieze in jur pentru ca nu va scoate in evidenta acele cojite si va arata mult mai bine ca un corector cu o formula uscata. Si probabil ca ar merge foarte bine si ca fond de ten crema, aplicat cu Beautyblender-ul si asa pot lua cu mine in calatorii doar acesta paleta compacta si nu mai trebuie sa car un tub de fond de ten.

Iluminatorul satinat da o luminozitate placuta tenului, nuanta nu este nici rece, nici calda deci e foarte versatil si desi nu este genul de produs pe care-l vezi de la o posta, mi se pare o alegere ideala pentru machiajul de zi cu zi. De aceea de fiecare data cand foloseam blush-ul din paleta, aplicam si iluminatorul.

Singura nuanta pe care nu o folosesc este nuanta de conturare. In primul rand atunci cand imi fac un machiaj de zi oricum nu conturez fata si fiind paleta pentru tonuri medii, nuanta de contur este cam calda pentru a o folosi pentru conturare insa merge ca un bronzer. Paletele Light si Medium seamana foarte mult ca nuante dar cea de contur este cu un subton rece in cazul variantei Light si mi se pare ca si iluminatorul mat este usor mai deschis, dar foarte putin.



Textura produselor este intr-adevar foarte cremoasa, se aplica usor, frumos si asa cum va scriam mai sus, aluneca peste portiunile uscate si usor descuamate fara a le scoate in evidenta. Culorile se difuseaza atat de usor si cu un efort minim incat in general nici nu-mi bat capul cu pensule si folosesc direct degetele.

Paleta Make Up For Ever PRO Sculpting Palette costa 190 lei si o gasiti in magazinele Sephora sau online.

Julie

Skincare addict ♥ Lipstick lover ♥ Nail polish hoarder
Email me: sihayasworld(at)gmail(dot)com

7 comments:

  1. Imi plac culorile dar sincer eu nu as da banii astia pe machiaj. Prefer pe carti :). Imi place sa ma machiez, sa ma simt bine in pielea mea dar sunt la indemana si altele mai ieftine si calitativ bune.
    Acum, sincer, daca as dispune de finante nu zic..."nu".....niciodata sa nu spui niciodata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mirela, bineinteles ca fiecare are prioritati si pasiuni diferite. Intr-adevar, MUFE fiind un brand profesional dar si unul care investeste idezvoltarea unor produse cat mai bune, preturile produselor lor sunt mai mari.

      Delete
  2. Arata foarte bine paleta, dar mi se pare scumpa comparativ cu cea de la Nyx sau Anastasia. Pupici!
    beautybysunshine.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar cea Anastasia e 250 lei pentru 6 culori, deci costul/culoare e cam tot pe-acolo. Bineinteles ca acum depinde si ce cauti pentru ca Anastasia e mai verstaila si e utila daca esti makeup artist, cea MUFE in schimb este mica si compacta dar in plus are blush. Pup :*

      Delete
  3. Am incercat paleta saptamana trecuta in magazinul Sephora si nu m-a impresionat incat sa dau atatia bani..

    ReplyDelete
  4. Sunt dragute culorile.. eu as prefera o varianta fara bronzer, but I guess it wouldn't be sculpting anymore :)). Dar as alege un verde deschis in loc de maro :D

    ReplyDelete

Feel free to tell me your thoughts on the subject here. Did you like it? Did you hate it? I love feedback! :*

Instagram